Storbyferie

Vælg jeres foretrukne storby i Europa

Tæt på de største og mest interessante europæiske byer, kan vi tilbyde en campingplads. Forestil jer: shopping i Rom om dagen og en kølende dukkert i poolen når I kommer tilbage til campingpladsen. Eller oplev kulturen i Barcelona og slut af med at grille på jeres egen terrasse?

Overraskende storbyferier

Er campingferie kun til sol, sand og vand? Selvfølgelig ikke. Vacansoleil tilbyder også campingpladser tæt på de mest berømte europæiske storbyer. Hvorfor ikke nyde det bedste af begge verdener? Det travle storbyliv og det rolige landskab? Vi har masser af muligheder til jer!

Meget attraktivt!

At kombinere en storbyferie med en campingplads er også meget attraktivt. I bestemmer selv hvornår I vil ankomme og afrejse, så et weekendophold er også mulig. Mange byer kan nås med lavprisfly, så I kan bruge jeres tid optimalt til en lav pris.

 

Paris

Kærlighedens by! En oplagt destination til et weekendophold. Besøg Notre Dame, gå gennem gaderne i Montmartre og lad bilen stå på campingpladsen. Med den offentlige transport er I i centrum af Paris på ingen tid.

Prag

Faktisk er Prag et stort museum. Denne gamle by, fuld af historie og nostalgi er perfekt til en storbyferie. Med offentlig transport kan I hurtigt komme til og fra campingpladsen.

Rom

Oplev La Dolce Vita i den Italienske hovedstad. Opdag kulturen, nyd pizza og pasta, og slap derefter af i en luksus feriebolig tæt på centrum af Rom.

Venedig

Byen, der er bygget på pæle i havet er kendt for sine gondoler, Rialtobroen og Markuspladsen. En storby med charme og autensitet, fyldt med små, hyggelige pladser med dejlige restauranter. Kombiner oplevelser i byen med en dejlig strandferie ved kystten på fastlandet.

Barcelona

Denne by byder på noget for enhver smag: shopping, kultur og sport, der er utallige muligheder i denne mangfoldige by. Oplev Barcas skønhed om dagen og køl ned om aftenen i campingpladsens swimmingpool.

Verona

Verona, byen kendt for Shekespeares Romeo og Julie, og for det store romerske amfiteatre. Gå på shopping i de hyggelige gader og nyd derefter at slappe af på en campingplads ved Gardasøen.

Campingpladser

Firenze

Italiens renæssanceby. Kendt for Ponte Vecchio og de mange museer. Kombiner en tur til denne kunstneriske by med et ophold på en af de mange campingpladser i Toscana.

Campingpladser

Wien

Denne fantastiske by er fuld af klasse og stil. Besøg Schloss Schönbrunn og forestil jer at være tilbage i Sissi's tid. Efter en dag fuld af indtryk, er I tilbage på campingpladsen i den skønne natur. Der er direkte busforbindelse.

Lissabon

Byen på de syv høje. Kendt for den nationale Phantanon, Fadohusene med Fadomusik, mad og vin. Nyd den friske luft og stranden få hunderede meter fra campingpladsen inden en ny dag i byen venter.

Bern

Den charmerende hovedstad i Schweiz. Besøg de mange historiske seværdigheder, bl.a. den store katedral i den gamle bydel. Kombiner med naturoplevelser ved campingpladsen, der ligger ved høje bjerge og direkte ned til sø, hvor I kan bade og dyrke vandsport.

Campingplads

Milano

Mode, shopping, kunst og kultur, I finder det hele her.Efter dagens oplevelser kan I tænde op i grillen ved jeres bolig på en af de dejlige campingpladser ved Gardasøen.

Campingpladser

Girona

Denne by er kendt for sin katedral; et af de smukkeste eksempler på gotisk arkitektur i Spanien. I kan veksle mellem en dag med kulturel sightseeing og en dag på stranden ved Costa Brava.


 

Nice

Byen Nice er en attraktion i sig selv: fantastisk belligenhed ved Middelhavet og i læ af bakker med vingårde og frugtplantager. Klimaet er behageligt og campingpladserne vi tilbyder er udstyret med alle faciliteter.

Lyon

Der hvor Rhône og Saône mødes, finder I Lyon; en af de største byer i Frankrig. For jer som elsker kultur og (specielt) gastronomi, er denne by et sandt paradis! Om aftenen kan I slappe af ved poolen og teste jeres egne gastronomiske evmer på grillen.

Porto

Når man tænker på Porto, tænker man ofte på portvin. Men denne skønne havneby har meget mere at tilbyde, en sand skat af kulturelle og arkitektoniske seværdigheder. Det er ikke et tilfælde at Porto er på UNESCOs verdensarv liste.Bagefter kan I tage en dukkert i poolen eller havet tæt på campingpladsen.

Campingplads

Amsterdam

Kanalrundfart, Rembrandt og van Gogh museer, Anne Franks hus og shopping. Mulighederne er mange i Amsterdam. Kobiner bylivet med et afslapende ophold på en af vores campingpladser ikke langt fra byen.