Storbyferie Amsterdam

Amsterdam

Strand, kultur og en masse sjov, kombineret med i én destination: det er Amsterdam. På en campingplads, tæt på hovedstaden, har I alle disse valgmuligheder. I kan bare lade jeres bil stå på campingpladsen, for den offentlige transport i Holland er perfekt.

Campingpladser tæt på Amsterdam

Camping Delftse Hout – afstand til Amsterdam 65 km

Dagstur til Amsterdam

Et lille land, med en kæmpe hovedstad. Amsterdam holder jer beskæftiget hele dagen. Hvis I er til kultur vil I få en skøn oplevelse her, med de mange museer. Men bare en gåtur gennem byen er også en stor oplevelse. Med de mange stræder, kanaler, broer og herregårde føles det som om I er i en anden tidsalder. Men husk at være opmærksom på de mange cykellister.

Rejseinformation Amsterdam

Fra Schiphol, Amsterdams lufthavn, kan I være i byens hjerte på ingen tid med tog. I kan også leje en bil i Schiphol og herfra er der max en køretid på en time, ud til campingpladsen. Den offentlige transport i Holland, kører perfekt. Med tog, sporvogn og bus kan I næsten komme alle steder hen.

 

 

 

Anne Franks hus
Anne Franks historie er læst af millioner af personer, rundt omkring i verden. Det originale hus hvor Anne Frank boede, er nu et meget imponerende museum. Her kan I opleve hvordan familien Frank gemte sig under anden verdenskrig. Det er også muligt at besøge med børnene, men det anbefales at de er mindst ti år gamle. Et besøg i Anne Franks hus, vil påvirke alle.

De 9 Straadtjes
De 9 Straadtjes er et fælles navn for 9 Pittoresque shoppinggader i Amsterdams kanalområde. Et meget livligt og sjovt distrikt, fyldt med vintage butikker, boutiques, forretninger med livsstilsprodukter, boghandlere, restauranter og cafeer. Vi vil vædde med at I finder noget der falder i jeres smag her.

 

Nogle tips ved restaurantbesøg i Amsterdam:

  • Generelt er drikkepenge inkluderet, men i Holland er det meget normalt at giver nogle drikkepenge, hvis man er tilfreds.
  • Ofte kan I finde de lækreste spisesteder i de små gader og stræder.is.