Storbyferie Barcelona

Barcelona

Denne by har noget for alle: butikker, kultur og sportsaktiviteter, alle vil elske denne alsidige by. Bliv overrasket over den smukke 'Barça' om dagen, og køl ned om aftenen i swimmingpoolen på campingpladsen.

Campingpladser tæt på Barcelona

Camping Vilanova Parkafstand til Barcelona 49 km. 

Camping Montblanc Parkafstand til  Barcelona 67 km. 

Camping La Torre sel Sol – afstand til Barcelona 96 km. 

Camping L'Ametlla Village Platja – afstand til Barcelona 98 km. 

Camping L'Ametlla Village Platja– afstand til Barcelona 100 km.

Storbyferie Barcelona

En perfekt kombination af kultur, shopping, lækre madretter og strande: det er Barcelona. På en kort flyvetur kan I nå en anderledes verden, med middelhavsklima. Specielt i lavsæsonen er det skønt at nyde solen på en cafe, på en af de mange torve, som Barcelona har at tilbyde. Centrum af byen er Plaça Catalunya. Herfra kan I følge Ramblaen til havnen og stranden. Det er altid et dejligt og livligt sted.

Rejseinformation Barcelona

Der er kun en lufthavn, der faktisk er i Barcelona og det er El Prat de Llobregat Aeropuerto. Det er muligt at flyve til denne lufthavn, men flybilletten vil helt sikkert være dyrere. Lavpris flyselskaberne flyver til lufthavnene i Girona og Reus, som ligger ca 120 km. udenfor byen. Fra disse lufthavne kan I benytte transfer service til Barcelona, køre med tog eller leje en bil.

Kendte seværdigheder

Gaudís arkitektur
Barcelona er kendt for arkitekten Antoni Gaudís værker. Hans mest berømte værk i Barcelona er Park Güell og Sagrada Familia. Disse værker er også på Unesco World Heritage listen. Park Güell er en smuk park fyldt med arkitektoniske lækkerier. Gaudí ville integrere hans værker med naturen, det kan ses. 
Sagrada Familia er bestemt Gaudís mesterværk. Konstruktionen startede i 1882 og fortsætter stadig i dag. Desværre nåede han ikke at beundre det afsluttede tårn inden han døede. 


 

Camp Nou
Det største fodboldstadium i Europa, og det tredje største i verden. Ved siden af er basen for FC Barcelona. Oplev en kamp her, og I vil have et minde for livet. Atmosfæren og synet af de passionerede catalanere er uovervindelig. Hvis I er på Camp Nou, kan I bestille en rundtur, så I kan se stadiummet, museet og multimediazonen. Et must for ægte fodboldfans!

Tibidabo forlystelsespark

En nostalgisk forlystelsespark på toppen af Tibidabo bjerget. Undgå stressen fra byen og nyd attraktionerne, hvor nogle af dem er fra det tidlige 1900-tal. Udsigten over byen og havet er fantastisk her og attraktionerne er blevet tilpasset til det. Den mest kendte attraktion er 'det røde fly', som tager en runde over Barcelona. For at komme til parken, som ligger højt oppe, er det lettest at benytte offentlig transport. 

 

La Maquinista
I kan finde det største shoppingcenter i Catalonien i Barcelona, det hedder La Maquinista. Det er primært et udendørs kompleks, tre etager på mere en 250.000 m2. Dette er et sandt shopping-Valhalla. Tag en pause fra shoppingen i en af de mange cafeer og restauranter, I kan endda nyde en film i biografen.

 

Nogle tips om spisesteder i Barcelona:

  • Spaniere spiser aftensmad sent, måske senere end I er vant til. De tager hensyn til at Barcelona tiltrækker mange turister, men bliv ikke overrasket hvis køkkenet først åbner kl 18:00.
  • Nyd jeres frokost og middag, ligesom spanierne. Frokost kan let tage hele eftermiddagen.Hold øje med hvor spanierne spiser, her er den bedste chance for at få de lækreste tapas.
  • Hold øje med hvor spanierne spiser, her er den bedste chance for at få de lækreste tapas.