Storbyferie Paris

Paris

Frankrigs hovedstad, byernes by det perfekte sted for en storbyferie. I Paris kan alting ske, og I kan ikke nå det hele på kun  en dag. Se de verdensberømte museer såsom, Louvre, Musee d'Orsay og Centre Pompidou, køb ind ide mest eksklusive  butikker eller på det største vintagemarked og selvfølgelig skal I nyde den lækre mad.

Hvis I tager børn med til Paris, vil de også få en stor oplevelse. I centrum af Paris er der karruseller og de mange smukke parker har gode legepladser. Omkring Paris er der flere zoologiske haver og forlystelsesparker, hvor Disneyland nok er det mest kendte.

Camping tæt på Paris

Camping Iris Parc Le Chêne Gris – afstand til Paris 55 km.

 

Rejse information Paris

Det er også en mulighed at flyve til Paris. De to største lufthavne er Charles de Gaulle, som ligger 63 km. fra Le Chêne Gris og Orly lufthavn, som ligger 62 km. væk. Toget stopper ved campingpladsen og kan køre jer helt ind til centrum af Paris på ca. 50 min.

Seværdigheder

Eiffeltårnet tårnet
Hvis I skal til Paris, må I ikke gå glip af dette berømte tårn. Det er 324 m. højt, lavet af mere end 7 millioner tons stål og tiltrækker mere end 6 millioner besøgende hvert år. Eiffeltårnet tårnet har været Paris varemærke siden 1889. Da det stod færdigt var det den højeste bygning i verden. Vidste du, at Eiffeltårnet er 15 cm. Kortere om vinteren end om sommeren? Stål påvirkes af kulde og varme og udvider sig når det bliver varmt.

Paris med børn

CineAqua
Midt i Paris lige overfor Triumfbuen ligger Frankrigs største akvarium, med mere end 40 bassiner vil I komme tæt på over 500 forskellige fiskearter fra hele verden. Der er mulighed for at se spændende film om dyrelivet i havene og om aftenen er der ofte live koncerter.

Disneyland® Paris
Disneys magiske eventyrverden og et sandt paradis for børn og barnlige sjæle. Hver dag byder på nye eventyr med spændende forlystelser, flotte parader og shows og helt uforglemmelige oplevelser. Europas mest populære forlystelsespark består egentlig af to parker eventyrparken  Disneyland® Park og filmparken Walt Disney Studios® Parkerne ligger ved siden af hinanden og ved indgangene ligger Disney Willage med masser af butikker, restauranter og en stor biograf og direkte adgang til metroen, som kan køre jer direkte Camping Le Chêne Gris.  
Disneyland® Paris ligger kun 25 km fra Camping Le Chêne Gris så I kan være der på 20 min. i bil.

Shopping i Paris

Galeries Lafayette
Det imponerende varehus, som har ligget på Boulevard Haussmann siden 1893, byder på alt inden for mode, parfume og kosmetik, boligindretning, legetøj, spændende vine og delikatesser. Men bygningen i sig selv er et besøg værd med dens smukke art-deco stil og den imponerende glaskuppel på toppen af bygningen. Terrassen på 8. sal byder på en fantastisk udsigt ud over Paris. Hver fredag kl. 15.00 mellem påske og oktober er der gratis modeshow.Marché aux Puces de Clignancourt
Et kæmpe loppemarked med intet mindre end 13 separate markeder både inden- og udendørs. Her kan I købe alt lige fra smykker til antikviteter og møbler. Har I brug for en pause, kan I sætte jer ved en af de hyggelige cafeer eller restauranter. Hos Paris turistbureau, kan I finde et kort over hele markedet, hvilket kan være meget praktisk, da man nemt kan fare vild.

Spis i Paris

Nogle siger at restauranten blev opfundet i Paris. I kan finde alt lige fra de højt rangerede stjernerestauranter til de mere almindelige bistroer og cafeer. Hvad end I er til kulinariske oplevelser eller helt almindelig hverdagsmad, så kan I med garanti finde det I Paris, hvor al verdens køkkener er repræsenteret.

Ud at spise med børn
Der er masser af steder man kan spise med børn såsom grillrestauranter og italienske restauranter med lækre pizzaer og I skal selvfølgelig ikke gå glip af crêperierne, hvor I kan smage de lækre pandekager. Besøge en af de mange bagere, pak picnikkurven med lækre croissanter og pain au chocolat og besøg en af de utallige haver, hvor børnene kan lege på legepladserne.

Tips til restauranterne i Paris:

  • Det er dyrere at at købe en drink siddende på restaurantens fortorvscafe end det er at gå ind og stille sig i baren.
  • Det kan være meget stor prisforskel fra restaurant til restaurant. Orienter jer altid om prisniveauet på menuen før i bestiller, så bliver i ikke overrasket over regningen.
  • Det er meget normalt at spise aftensmad sent i Paris, og at mange restauranter først åbner kl. 19

 


 

Camping Iris Parc Le Chêne Gris

Fra campingpladsen hopper I på toget til Paris centrum. Og Disneyland ligger kun 20 km væk. Ideelt til et weekend-storbyophold eller en kort ferie med børnene.


Camping Paris Maisons-Laffitte

Velanlagt, plan og moderne bycampingplads 30 min. kørsel fra Paris centrum. Hop på RER A toget, så er I der på ingen tid. Denne børnevenlige campingplads ligger direkte ved Seinen.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.