Hvilken campingplads bliver bedst bedømt?

Alle der har rejst med os, får muligheden for at bedømme campingpladsen de har boet på. Vi synes det er interessant og lærerigt, at høre om vores gæsters ferier, men det kommer også vores andre gæster til gode. Det er da interessant at høre hvordan andre gæsters ferieoplevelse var.


Hvilken campingplads er jeres favorit?


Frankrig

Le Grand Large

Normandiet / Les Pieux
En campingplads i et smukt strandområde, godt beskyttet mod havvinden af klitterne. Børnene kan trygt lege i dette bilfrie område og de brede sandstrande ligger inden for gåafstand.

Château du Gandspette

Pas-de-Calais / Éperlecques
Ved et karakteristisk og majestætisk slot, ikke langt fra den belgiske grænse (Plopsaland funpark!). Restauranten og baren i en gammel gård skaber en venlig atmosfære.

Le Château de Rochetaillée

Alpen / Le Bourg-d'Oisans
Meget charmerende campingplads i berømte Alpe d'Huez. Kendt samlingsted for vandrere og cykelryttere, som efter deres tur nyder poolen, saunaen og den hyggelige bar.

Domaine de la Dragonnière

Languedoc-Roussillon / Vias sur Mer
Stor campingplads med den rette atmosfære, nær den historiske by Béziers kun få km fra stranden. Tre poolområder med rutschebaner og mange legefaciliteter.

Les Mouettes

Bretagne / Carantec
Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande, hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

Domaine du Lac

Dordogne / Plazac-en-Périgord-Noir
Charmerende campingplads med et personligt præg. Nær floden Vézère. Rolig beliggenhed ved en lille sø med vandsportsfaciliteter. Her er både strand og swimmingpool og smukke vandreområder.

Douce Quiétude

Côte d'Azur / Saint-Raphaël
Smuk campingplads få km fra strandene i Agay og St-Raphael. Luksus faciliteter, dejlige swimmingpools og storartet underholdning. Udflugter til Cannes og Saint Tropez.

Les Marsouins

Languedoc-Roussillon / Argelès-sur-Mer
Vandsjov, vandrutschebaner, palmer, nyere mobilhomes og stranden kun 800 m. væk. Livet er bare lidt bedre her på den nyrenoverede campingplads. Argelés summer af liv dag og aften!

Les Amiaux

Vendée / Saint-Jean-de-Monts
Vendée områdets gode skove og strande, St-Jean-de-Monts boulevarden med dens caféer og plaskende vandsjov på campingpladsen, som har ikke mindre end fem vandrutschebaner.

Le Fayolan

Jura / Clairvaux-les-Lacs
Stor og hyggelig familie campingplads ved søen. Campingpladsen har egen strand og masser af muligheder for leg og sport. Gode omgivelser til spændende udflugter.


Italien

Hu Park Albatros Village

Toscana / San Vincenzo
Dette er en af Vacansoleils mest populære pladser. Rigtig gode faciliteter og megen fokus på børn i alle aldre. 800 m til stranden.

Ca' Savio

Adriaterhavskysten  / Cavallino Treporti
Rummelig campingplads, der har det hele for alle aldersklasser. En masse vandsjov på og uden for pladsen - stranden er ideel til mindre børn.

Spiaggia e Mare

Adriaterhavskysten  / Porto Garibaldi
Perfekt feriedestination for hele familien. En moderne campingplads med gode faciliteter for alle aldre og adriaterhavets smukke strande lige ved campingpladsen. Pools og vandpark, som blev udvidet i 2016!

Bella Italia

Gardasøen / Peschiera del Garda
Stort område med mange rigtig gode faciliteter bl.a. pools, jacuzzi og vandrutschebaner. Ikke langt til Sirmione og Gardaland eller operabyen Verona.

Hu Norcenni Girasole Village

Toscana / Figline Valdarno
En fantastik feriepark med sjov og afslapning for alle aldersgrupper. Flotte swimmingpools, sportsfaciliteter, restauranter. Førsteklasses campingplads med god varieret underholdning.

Hu I Pini Village

Rom/Lazio / Fiano Romano
Meget smuk campingplads med komfortable faciliteter, beliggende i en dal 30 km fra Rom. Gode transportmuligheder til byen og let adgang til begge Roms lufthavne.


Spanien

Las Dunas

Costa Brava / Sant Pere Pescador
En stor, imponerende campingplads fuld af aktiviteter hele dagen og aftenen. Her er ikke stille, så deltag i løjerne, I kan holde pauser og slappe af på stranden bagefter.

Valldaro

Costa Brava / Playa d'Aro
Godt anlagt campingplads i grønt område med gode faciliteter, 1 km til Playa d'Aros strande og boulevard. Tip til en udflugt: Besøg Tossa de Mar.

Eurocamping

Costa Brava / Sant Antoni de Calonge
Meget velholdt familieplads med god swimmingpool blot få min. gang fra stranden, men I kan også benytte pladsens "tog-service". Børnene er glade for denne plads.

La Torre del Sol

Costa Dorada / Miami Playa
Fantastisk beliggenhed i et af de smukkeste områder i Costa Dorada. Svært at vælge mellem den attraktive strand og den gode pool (med jacuzzi). Glem ikke det store diskotek!

Mas St. Josep

Costa Brava / Santa Cristina d'Aro
Få km fra det hektiske natteliv i Playa d'Aro og Santa Cristina. Imponerende pools, stort udbud af faciliteter her i blandt et større sportscenter.

Vilanova Park

Costa Dorada / Vilanova i la Geltrú
Luksuriøs campingplads i et smukt landskab, fem swimmingpools og en hyggelig terrasse med professionel underholdning. Der er sauna, jacuzzi og fitnessrum. En tur gennem Garraftunnelerne bringer jer til Barcelona på en halv time.


Kroatien

Strasko

Dalmatien / Novalja
Populær campingplads på øen Pag nær den mindre by Novalja. Pladsen har et bredt udvalg af sjov for alle aldre. I kan gå fra campingpladsen og lige ned til stranden.

Bijela Uvala

Istrien / Poreč
Populær campingplads - meget attraktiv for familier og med luksuriøse faciliteter. Gode swimmingpools og strand. Det krystalklare vand indbyder til dykning.

Aminess Park Maravea

Istrien / Novigrad
I forhold til Kroatiske standarder er dette ikke en stor campingplads men den er fantastisk hyggelig. Her er en venlig atmosfære og mange skyggefuldepletter.Der er en populær bar på stranden.

Polari

Istrien / Rovinj
Polari ligger smukt ved bugten, kun en kort cykeltur fra fortryllende Rovinj. Pladsen byder på et væld af aktiviteter, sport og underholdning.

Zaton Holiday Resort

Dalmatien / Nìn
Velanlagt campingplads direkte ved en to km lang strand overfor øerne ud for Zadars kyst. Luksuriøse pools og jacuzzi. Der er få km til den historiske by Nin.


Holland

de Heldense Bossen

Limburg (NL) / Helden
Midt i skovene i det nordlige Limburg, syd for den hyggelige by Venlo. Et super tilbud for familier med børn på ca. 14 år. Mange familieattraktioner findes i dette område.

de Schatberg

Limburg (NL) / Sevenum
Indbydende familie campingplads, som er en del af et større kompleks. Flere søer, indendørs og udendørs swimmingpools og et stort udvalg af aktiviteter og sjov.

Scheldeoord

Zeeland / Baarland
Lige efter Westerscheldes diger og strand, kan I observere de store skibe der sejler fra Antwerpen ud på havet. Forskellige legepladser og god pool på pladsen.

De Twee Bruggen

Gelderland / Winterswijk
Denne campingplads er del af en stor feriepark og her er mange muligheder for sjov for mindre børn. Pladsen ligger nær en skøn sø med strand og en masse forskellige aktiviteter. Området er også perfekt til en cykeltur.


Andre lande

Sobec

Slovenien / Julianske Alper/Bled
Rummelig campingplads i et sving af Sava Dolinka floden, blot få km fra den kendte sø Bled. Campingpladsen har også en sø med muligheder for leg.

Manor Farm 1

Schweiz / Berner Oberland / Interlaken
Perfekt beliggende ved Thunersøen og tæt på Intersøen. Velholdt campingplads med masse af vandsport og et grønt område til solbadning. Prøv bjergvandring og besøg Bern.

Am Waldbad

Østrig / Kärnten / Dellach im Drautal
Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl.a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirlpool.

Warsberg

Tyskland / Rheinland-Pfalz / Saarburg
Godt beliggende og velholdt campingplads med flot udsigt. Gode faciliteter og der er en kabellift, som fører jer ned til Saarburg.

hu Birkelt Village

Luxembourg / Luxembourg / Larochette
En meget luksuriøs campingplads på en bakke i den østlige del af Luxembourg. Besøg hovedstaden eller det kendte Vianden slot. På campingpladsen er der forskellige sportsmuligheder og pool, der kan overdækkes.