900x170-best beoordeelde campings.jpg

Hvilken campingplads bliver bedst bedømt?

Alle der har rejst med os, får muligheden for at bedømme campingpladsen de har boet på. Vi synes det er interessant og lærerigt, at høre om vores gæsters ferier, men det kommer også vores andre gæster til gode. Det er da interessant at høre hvordan andre gæsters ferieoplevelse var.


Hvilken campingplads er jeres favorit?


Kroatien

Zaton Holiday Resort

Zaton-404x167.jpg

Dalmatien / Nìn
Velanlagt campingplads direkte ved en to km lang strand overfor øerne ud for Zadars kyst. Luksuriøse pools og jacuzzi. Der er få km til den historiske by Nin.

Bijela Uvala

Bijela-Uvala-404x167.jpg

Istrien / Poreč
Populær campingplads - meget attraktiv for familier og med luksuriøse faciliteter. Gode swimmingpools og strand. Det krystalklare vand indbyder til dykning.


Frankrig

Les Mouettes

Mouettes,-404x167.jpg

Bretagne / Carantec
Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande, hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

Les Méditerranées Charlemagne et Nouvelle Floride

Mediterranees-Charlemagne-404x167.jpg

Languedoc-Roussilon / Marseillan-Plage
To campingpladser adskilt af en vej, inden for gåafstand til Marseillan-Plage. Meget attraktivt vandparadis, lækker sandstrand og udvidet underholdningsprogram for alle aldre.

L'Hippocampe

Hippocampe-404x167.jpg

Languedoc-Roussillon / Argelès-sur-Mer
En smuk og velarrangeret campingplads med egen swimmingpool og fri adgang til alle faciliteter på camping La Sirene, den store søster plads på den anden side af vejen.
 

Village de la Guyonnière

Guyonniere-404x167.jpg

Vendée / Saint Julien des Landes
Børnevenlig 5-stjernet campingplads med ekstra store standpladser og førsteklasses vandsjov. Ved en sø i et stille og grønt område. Kun 10 km. fra Atlanterhavets strande.
 

L'Idéal

Ideal-404x167.jpg

Annecysøen / Lathuile
Sjældent har en campingplads navn været så passende: Annecysøen, skøn udsigt. Mange sports- og legemuligheder for børn. Ideel!

Domaine des Ormes

Domaine-des-Ormes-404x167.jpg

Bretagne / Dol-de-Bretagne
Charmerende gamle bygninger omkring et slot, med skønne aktiviteter for børn. Sjove pools, lydtæt diskotek. Stor, velholdt campingplads. I kan også spille golf her.

Holiday Green

Holiday-Green-404x167.jpg

Côte d'Azur / Fréjus
Stor terrasseinddelt campingplads med masser af luksus, bl.a. en stor swimmingpool. Besøg Saint Raphael eller den hyggelige, middelalderlige bymidte i Frejus.

Holiday Marina

Holiday-Marina-404x167.jpg

Côte d'Azur / Grimaud
Indenfor gåafstand fra den lille hyggelig by Port Grimaud i det kendte Saint Tropez område. En lille campingplads mellem vinmarkerne, bestyret af et britisk par. Gode faciliteter.

La Dune des Sables

Dune-des-Sables-404x167.jpg

Vendée / Les Sables-d'Olonne
Havudsigt og stranden ligger lige ved siden af campingpladsen. En perfekt kombination for strandelskere og familier med mindre børn. Nyd en is på Les Sables boulevard.

Le Fayolan

Fayolan-404x167.jpg

Jura / Clairvaux-les-Lacs
Stor og hyggelig familie campingplads ved søen. Campingpladsen har egen strand og masser af muligheder for leg og sport. Gode omgivelser til spændende udflugter.

Domaine de la Dragonnière

dragonniere-404x167.jpg

Languedoc-Roussillon / Vias sur Mer
Stor campingplads med den rette atmosfære, nær den historiske by Béziers kun få km fra stranden. Tre poolområder med rutschebaner og mange legefaciliteter.

Iris Parc Le Grand Dague

Le-Grand-Dague-404x167.jpg

Dordogne / Atur
Midt i naturen, i en hyggelig skov som er velegnet til en dejlig gåture, men stadig tæt på den historiske by Périgueux der er Dordognes hovedstad. En rigtig dejlig familie campingplads.


Italien

Continental Camping Village

Continental-404x167.jpg

Lago Maggiore / Fondotoce di Verbania
Beliggende ved den lille sø Mergozzo ved siden af Maggiore søen. Dejlig strand, hvor mindre børn kan lege. Hyggelig friluftsscene og en skøn pool.

Park Albatros

park-albatros-404x167.jpg

Toscana / San Vincenzo
Dette er en af Vacansoleils mest populære pladser. Rigtig gode faciliteter og megen fokus på børn i alle aldre. 800 m til stranden.

Ca' Savio

ca-savio-404x167.jpg

Adriaterhavskysten / Cavallino Treporti
Rummelig campingplads, der har det hele for alle aldersklasser. En masse vandsjov på og uden for pladsen - stranden er ideel til mindre børn.
 

Norcenni Girasole Club

norcenni-404x167.jpg

Toscana / Figline Valdarno
En fantastik feriepark med sjov og afslapning for alle aldersgrupper. Flotte swimmingpools, sportsfaciliteter, restauranter. Førsteklasses campingplads med god varieret underholdning.


Spanien

Mas St. Josep

Mas-St.-Josep-404x167.jpg

Costa Brava - Santa Cristina d'Aro
Få km fra det hektiske natteliv i Playa d'Aro og Santa Cristina. Imponerende pools, stort udbud af faciliteter her i blandt et større sportscenter.

Valldaro

Valldaro-404x167.jpg

Costa Brava / Playa d'Aro
Godt anlagt campingplads i grønt område med gode faciliteter, 1 km til Playa d'Aros strande og boulevard. Tip til en udflugt: Besøg Tossa de Mar.

Vilanova Park

Vilanova-Park-404x167.jpg

Costa Dorada / Vilanova i la Geltrú
Luksuriøs campingplads i et smukt landskab, fem swimmingpools og en hyggelig terrasse med professionel underholdning. Der er sauna, jacuzzi og fitnessrum. En tur gennem Garraftunnelerne bringer jer til Barcelona på en halv time.


Andre lande

Manor Farm 1

Manor-Farm-404x167.jpg

Schweiz / Berner Oberland / Interlaken
Perfekt beliggende ved Thunersøen og tæt på Intersøen. Velholdt campingplads med masse af vandsport og et grønt område til solbadning. Prøv bjergvandring og besøg Bern.
 

Bella Austria

Bella-Austria-404x167.jpg

Østrig / Steiermark / Sankt Peter am Kammersberg
Dejligt feriested i 800 m højde, i den smukke Katschdal lige uden for landsbyen. Ren bjergluft og en rigtig afstressende campingplads for dem der ønsker ro og familier med mindre børn.

Vakantiepark Eiland van Maurik

Eiland-van-Maurik-404x167.jpg

Holland / Gelderland / Maurik
Her handler det om vandsjov! Campingpladsen ligger direkte ved en rekreationssø, hvor mange former for vandsport er muligt. Mobilhomesne er ekstra luksuriøse og teltene er direkte ved vandkanten. Et stort paradis i et lille land!

De Twee Bruggen

twee-bruggen-404x167.jpg

Holland / Gelderland / Winterswijk
Denne campingplads er del af en stor feriepark og her er mange muligheder for sjov for mindre børn. Pladsen ligger nær en skøn sø med strand og en masse forskellige aktiviteter. Området er også perfekt til en cykeltur.

Iris Parc Birkelt

birkelt-404x167.jpg

Luxembourg / Luxembourg / Larochette
En meget luksuriøs campingplads på en bakke i den østlige del af Luxembourg. Besøg hovedstaden eller det kendte Vianden slot. På campingpladsen er der forskellige sportsmuligheder og pool, der kan overdækkes.