Camping i bjergene

Hvad taler mere til fantasien end en campingferie i bjergene? Gå på eventyr i den rå natur. På cykel eller til fods. Men det er selvfølgelig også vigtigt at læne sig tilbage og slappe af – det er trods alt jeres ferie. Og I vil helt sikkert slappe af med de fantastiske faciliteter på top campingpladserne herunder.

Drøm jer væk med top 10 af vores smukkeste campingpladser i bjergene.


Bella Austria

Østrig - Steiermark
Dejligt feriested i 800 meters højde i den smukke Katschdal, lige udenfor landsbyen. Ren bjergluft, en rigtig afstressende campingplads for dem der ønsker ro og familier med mindre børn.

Manor Farm 1

Schweiz - Berner Oberland
Perfekt beliggende ved Thuner søen, tæt på Interlaken. Velholdt campingplads med masser af vandsport og et grønt område til solbadning. Prøv bjergvandring og besøg Bern.
 

Am Waldbad

Østrig - Kärnten
Dejlig campingplads i de sydlige alper med bl. a. et godt poolområde med en vandrutschebane og whirhlpool
 

Santa Monica

Schweiz - Wallis
Dejlig familie campingplads med gode faciliteter og med meget fokus på børn. Ved siden af campingpladsen kører en kabellift dig op til en spændende gåtur i bjergene.

Pyrénévasion

Frankrig - Pyrenæerne
En lille campingplads, fredeligt beliggende i et vidunderligt vandreområde med storslåede bjerge hele vejen rundt. Åben sommer og vinter (15 min. i bil til Luz-Ardiden skipisterne).

Domaine du Verdon

Frankrig - Provence
Fantastisk smukt, dejligt klima. Dagsture til Georges du Verdon eller Middelhavets strande. Behagelig campingplads med underholdning for alle aldre.

Warsberg

Tyskland - Eifel 
Godt beliggende og velholdt campingplads med flot udsigt. Gode faciliteter og der er en kabellift, der kan føre jer ned til Saarburg.

Gulperberg Panorama

Holland - Limburg
På en bakke ved landsbyen Gulpen, med dejlig udsigt over Limburg. En meget venlig, charmerende familiecampingplads. Besøg Maastricht og nyd en drink på en hyggelig cafe.