Danskernes foretrukne campingpladser

Vacansoleil er specialister når det kommer til campingferie. Det betyder, at vi er de bedste til at finde den bedste og smukkeste campingplads til jer. Ønsker I at vide hvilke af vores campingpladser, der er booket mest? I oversigten nedenunder, kan I se dem alle. 

Lær hvorfor lige præcis disse campingpladser skiller sig ud og bliv inspireret.


Iris Parc Le Chêne Gris

Frankrig - Paris/Disneyland/Ile de France
Fra campingpladsen hopper I på toget til Paris centrum. Og Disneyland ligger kun 20 km væk. Ideelt til et weekend-storbyophold eller en kort ferie med børnene.

Park Albatros

Italien - Toscana
Dette er en af Vacansoleils mest populære pladser. Rigtig gode faciliteter og megen fokus på børn i alle aldre. 800 m til stranden.

Altomincio Family Park

Italien - Gardasøen
God vedligeholdt, børnevenlig campingplads til hele familien med en masse vandsjov, beliggende lige syd for Peschiera del Garda. Gardasøen er kun 7 km væk.

Norcenni Girasole Club

Italien - Toscana
En fantastik feriepark med sjov og afslapning for alle aldersgrupper. Flotte swimmingpools, sportsfaciliteter, restauranter. Førsteklasses campingplads med god varieret underholdning.

Park Umag

Kroatien - Istrien
Denne populære campingplads ligger ved den lange, smukke strand. Nyd de helt nye mobilhomes, forskellige (vand-) sportsaktiviteter og den fantastiske pool.

Cisano / San Vito

Italien - Gardasøen
Smuk campingplads, der er en del af en stor feriepark. Alle parkens faciliteter må benyttes, også poolen og den private strand ved Gardasøen.

Terme Catez

Slovenien - Catez ob Savi
En campingplads fyldt med fantastiske ting. I finder ikke en anden vandpark som denne. Børn (specielt teenagere) vil snakke om den i flere uger. Og forældrene vil snakke om luksus.

San Francesco

Italien - Adriaterhavskysten
En stor campingplads med gode pools. Tilstødende vandland med vandrutschbaner og en masse vandsjov. Stor sandstrand ved campingpladsen.

Fabulous

Italien - Rom/Lazio
Perfekt kombination: Gode faciliteter (pools, restaurant og underholdning) og ikke langt til en af verdens smukkeste byer. Gå på opdagelse i Rom!

Bi village

Kroatien - Istrien
Nær Pula med det romerske amfiteater, hvor der afholdes populære koncerter. En familieplads med gode pools. Kønne Fazana ligger ikke langt væk.