900x170-rust-ruimte.jpg

Uspoleret natur og plads til udfoldelse: Et inspirerende udvalg

Afslapning og genopladning efter et helt års arbejde; derfor fortjener man en ferie. Vi har håndplukket et inspirerende udvalg af campingpladser, der har alle ingredienserne til en dejlig, stille og afslappende ferie. Campingpladser beliggende i de smukkeste naturområder, hvor I kan rense sindet på endeløse vandre- og/eller cykelture. I kan også nyde alle de luksuriøse faciliteter som I har inden for kort rækkevidde.


Manor Farm 1

1.-manor-farm-1.jpg

Schweiz - Berner Oberland
Ved flodbreden af Thunersee, med udsigt over de majestætiske bjerge. Camping Manor Farm 1 har en perfekt belliggenhed til at nyde naturen og dens ro. Glem ikke at pakke jeres vandresko, for I kan tage på endeløse udflugter.

Soustons Village

404x167-rustruimte-nr2-Fram-Nature.jpg

Frankrig - Les Landes
Et fem-stjernet feriested lige midt i en stor skov. Naturcamping med bæredygtig politik. Et pragtfuldt poolkompleks og masse underholdning for unge og ældre.

Les 3 Lacs du Soleil

3.-les-3-lacs-du-soleil.jpg

Frankrig – Drôme
Navnet siger det hele: Ikke mindre en tre søer er lige i nærheden. I den største af søerne kan I hoppe i det klare vand, og i de to andre søer kan I fiske. Omgivelserne giver jer masser af muligheder for nogle skønne gåture.

Le Garrigon

4.-le-garrigon.jpg

Frankrig – Provence
Når vi siger Provence, tænker I sikkert lavendel- og solsikkemarker. På denne lille campingplads nær dalen Rhône, kan I dufte disse marker hele sommeren. Et herligt stille område hvor I kan tage på forskellige cykelture.

De Twee Bruggen

5.-de-twee-bruggen.jpg

Holland – Gelderland
Denne fem-stjernede campingplads ligger tæt på den tyske grænse. Søen 'Slingeplas', med den lækre lavvandet strand er kun få skridt væk og omgivelserne er perfekte for slentre- og cykelture.

Bella Austria

6.-bella-austria.jpg

Østrig – Steiermark
Under et ophold på camping Bella Austria, kan I slappe af i den rene bjergluft i 800 m højde, nyde udsigten og tage på vandreture. Og som afslutning kan I slappe af i saunaen på campingpladsen.

Domaine des Naïades

7.-domaine-des-naiades.jpg

Frankrig – Côte d’Azur
Mindre campingplads i bakkerne af det smukke Massif des Maures. Alt er inden for rækkevidde: Stranden (i gåafstand) og den smukke by Var, som giver jer masser af muligheder for at tage på hyggelige slentreture.

Bella Sardinia

8.-bella-sardinia.jpg

Italien – Sardinien
En smuk perle på halvøen Sinis, som hører til en af Italiens smukkeste øer; Sardinien. Her kan I nyde den overvældende ro i naturområderne lige ved siden af campingpladsen, eller nyde det azurblå hav, som også ligger lige ved campingpladsen.

Valle Romantica

9.-valle-romantica.jpg

Italien – Maggioresøen
Campingpladsen fra 1956 er den ældste ved Maggiore søen og en favoritdestination for mange naturelskere. I den idylliske Cannobio dal kan I nyde synet af de mange smukke blomster –  især om forået! I kan gå til Maggioresøen og den schweiziske grænse.

Village de la Guyonnière

10.-village-de-la-guyonniere.jpg

Frankrig – Vendée
Kun 300 m fra campingpladsen ligger søen Jaunay. I dette stille område kan I tage på hyggelige cykel- eller gåture gennem den grønne skov, eller endda nyde den på hesteryg. Foretrækker I at slappe af en dag? Det er ikke noget problem – de skønneste strande er 15 min væk i bil.