Uspoleret natur og plads til udfoldelse: Et inspirerende udvalg

Afslapning og genopladning efter et helt års arbejde; derfor fortjener man en ferie. Vi har håndplukket et inspirerende udvalg af campingpladser, der har alle ingredienserne til en dejlig, stille og afslappende ferie. Campingpladser beliggende i de smukkeste naturområder, hvor I kan rense sindet på endeløse vandre- og/eller cykelture. I kan også nyde alle de luksuriøse faciliteter som I har inden for kort rækkevidde.


Manor Farm 1

Schweiz - Berner Oberland
Ved flodbreden af Thunersee, med udsigt over de majestætiske bjerge. Camping Manor Farm 1 har en perfekt belliggenhed til at nyde naturen og dens ro. Glem ikke at pakke jeres vandresko, for I kan tage på endeløse udflugter.

Le Col Vert

Frankrig - Les Landes
Stor campingplads i et naturreservat, fuld af aktiviteter for hele familien. Direkte adgang til søen Léon, men heller ikke langt til sandstrandene i Les Landes. Ideel til cykelture.

Les 3 Lacs du Soleil

Frankrig – Drôme
Navnet siger det hele: Ikke mindre en tre søer er lige i nærheden. I den største af søerne kan I hoppe i det klare vand, og i de to andre søer kan I fiske. Omgivelserne giver jer masser af muligheder for nogle skønne gåture.

Kinzigtal

Tyskland - Schwarzwald
Hyggelig campingplads i en dal med en skøn udsigt. Dejlig international atmosfære med meget fokus på børneaktiviteter. Gratis entré til den store offentlige swimmingpool.

De Twee Bruggen

Holland – Gelderland
Denne fem-stjernede campingplads ligger tæt på den tyske grænse. Søen 'Slingeplas', med den lækre lavvandet strand er kun få skridt væk og omgivelserne er perfekte for slentre- og cykelture.

Bella Austria

Østrig – Steiermark
Under et ophold på camping Bella Austria, kan I slappe af i den rene bjergluft i 800 m højde, nyde udsigten og tage på vandreture. Og som afslutning kan I slappe af i saunaen på campingpladsen.

Bella Sardinia

Italien – Sardinien
En smuk perle på halvøen Sinis, som hører til en af Italiens smukkeste øer; Sardinien. Her kan I nyde den overvældende ro i naturområderne lige ved siden af campingpladsen, eller nyde det azurblå hav, som også ligger lige ved campingpladsen.

Valle Romantica

Italien – Maggioresøen
Campingpladsen fra 1956 er den ældste ved Maggiore søen og en favoritdestination for mange naturelskere. I den idylliske Cannobio dal kan I nyde synet af de mange smukke blomster –  især om forået! I kan gå til Maggioresøen og den schweiziske grænse.