900x170-top10-aquaparks.jpg

De smukkeste vandlande

Ferie på en campingplads med et vandland, det er en skøn ferie! Ture ned ad vandrutschebanen, plaske, svømme og lege vandlege. Det kan I gøre hver dag - lige så længe I vil! Der er selvfølgelig en separat, sikker børnepool, så også de mindste kan hygge sig med vandsjov.

På listen nedenfor har vi samlet 10 dejlige campingpladser med store, flotte poolområder. En ferie på en af disse campingpladser bliver et sandt poolparty!

Se alle vores top campingpladser hvor vandsjov er garanteret.


Terme Catez

363x150-01-termecatez.jpg

Slovenien - Catez ob Savi
En campingplads fyldt med fantastiske ting. I finder ikke en anden vandpark som denne. Børn (specielt teenagere) vil snakke om den i flere uger. Og forældrene vil snakke om luksus.

Les Méditerrannées Beach Club

363x150-02-mediterrannees.jpg

Frankrig - Languedoc-Roussillon
To top campingpladser adskilt af en vej, indenfor gåafstand til Marseillan-Plage. Meget attraktivt vandparadis, lækker sandstrand og udvidet underholdningsprogram for alle aldre.

Isamar

363x150-03-isamar.jpg

Italien - Adriaterhavskysten
Mange, rigtig mange muligheder for vandsjov. Utal af faciliteter bl.a. rideskole. Tag færgen til Venedig fra den hyggelige by Chioggia.

Les Mouettes

363x150-04-lesmouettes.jpg

Frankrig - Bretagne
Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande - hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

La Torre del Sol

top10-zwembaden.jpg

Spanien - Costa Dorada
Fantastisk beliggenhed i et af de smukkeste områder i Costa Dorada. Svært at vælge mellem den attraktive strand og den gode pool (med jacuzzi), stort diskotek!

Union Lido

363x150-06-unionlido.jpg

Italien - Adriaterhavskysten
Stor campingplads, der har vundet flere priser. Alle former for aktiviteter. Strand, underholdning, stort poolområde og privat sportscenter. Førsteklasses campingplads nær Venedig.

Domaine de Chalain

363x150-07-domaine-de-chalain.jpg

Frankrig - Jura
Smukt beliggende ved breden af Chalain søen. Mange slags vandsjov i søen og på campingpladsen og mange aktiviteter for hele familien.

Solaris

363x150-topselectie-8.jpg

Kroatien - Dalmatien
Skøn campingplads beliggende ved en lagune, er del af et luksuriøst resort. I kan benytte resortets faciliteter. Hav, strand, wellness, restauranter og et stort sportsudbud.

Bella Italia

363x150-09-bellaitalia.jpg

Italien - Gardasøen
Stort område med mange rigtig gode faciliteter bl.a. seks (!) pools, jacuzzi og vandrutschebaner. Ikke langt til Sirmione og Gardaland eller operabyen Verona.

Domaine de la Dragonnière

363x150-10-dragonniere.jpg

Frankrig - Languedoc-Roussillon
Stor campingplads med den rette atmosfære, nær den historiske by Béziers kun få km fra stranden. Tre poolområder med rutschebaner og mange legefaciliteter.