De smukkeste vandlande

Ferie på en campingplads med et vandland, det er en skøn ferie! Ture ned ad vandrutschebanen, plaske, svømme og lege vandlege. Det kan I gøre hver dag - lige så længe I vil! Der er selvfølgelig en separat, sikker børnepool, så også de mindste kan hygge sig med vandsjov.

På listen nedenfor har vi samlet 10 dejlige campingpladser med store, flotte poolområder. En ferie på en af disse campingpladser bliver et sandt poolparty!

Se alle vores top campingpladser hvor vandsjov er garanteret.


Terme Catez

Slovenien - Catez ob Savi
En campingplads fyldt med fantastiske ting. I finder ikke en anden vandpark som denne. Børn (specielt teenagere) vil snakke om den i flere uger. Og forældrene vil snakke om luksus.

La Sirène

Frankrig - Languedoc-Roussillon
Stor international campingplads med mange faciliteter. Skønt pool paradis og et stort aktivitetesprogram for folk i alle aldre. Stranden er én km væk.

Le Grand Lierne

Frankrig -  Drôme
Mange muligheder for sport og aktiviteter for små og store. Indendørs og udendørs pools, god aftenunderholdning og en fantastisk placering mellem Drômes vingårde.

Les Mouettes

Frankrig - Bretagne
Et af de smukkeste steder i Bretagne. Rå klipper, gamle byer og fine strande - hvis I altså kan få jeres børn væk fra campingpladsens store poolparadis.

La Torre del Sol

Spanien - Costa Dorada
Fantastisk beliggenhed i et af de smukkeste områder i Costa Dorada. Svært at vælge mellem den attraktive strand og den gode pool (med jacuzzi), stort diskotek!

Club Le Marisol

Frankrig - Languedoc-Roussillon
Et skønt sted at holde ferie. Aktiviteter for alle aldre og egen adgang til den dejlige strand. Tag en tur til den gamle fiskerlandsby ved kysten. Spanien er heller ikke langt væk.

Domaine de Chalain

Frankrig - Jura
Smukt beliggende ved breden af Chalain søen. Mange slags vandsjov i søen og på campingpladsen og mange aktiviteter for hele familien.

Solaris

Kroatien - Dalmatien
Skøn campingplads beliggende ved en lagune, er del af et luksuriøst resort. I kan benytte resortets faciliteter. Hav, strand, wellness, restauranter og et stort sportsudbud.

Bella Italia

Italien - Gardasøen
Stort område med mange rigtig gode faciliteter bl.a. seks (!) pools, jacuzzi og vandrutschebaner. Ikke langt til Sirmione og Gardaland eller operabyen Verona.

Le Pommier

Frankrig - Ardèche
En varieret ferie for hele familien. Indendørs swimmingpool og god underholdning. Mange aktiviteter er organiseret i dette inspirerende område.