campingkids.jpg

Camping Kids underholdning

På mange campingpladser tilbyder vi Camping Kids programmet; et varieret program for børn mellem fire og 12 år.

Sammen med Tipy, Flora og bien Zipp vil jeres børn kunne opleve eventyr på og omkring campingpladsen, de kan være aktive med sport, lege og kreative opgaver. Og glem ikke det ugenlige minidisco!

Vi har også et specielt underholdningsprogram for større børn og voksne. CampingForYou! for teenagere fra 12 til 17 år, Camping Family for hele familien og Camping Adventure for alle aldre!

I oversigten nedenfor kan I se på hvilke campingpladser vi tilbyder Camping Kids programmet.

campingpladser fundet i ,
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i
campingpladser fundet i alle lande, alle regioner
Søgekriterier:
Før til +/- dage.
*De viste priser, er de for tiden gældende og kan ændre sig. Hvis I gerne vil være sikre på, at få pladsen til denne pris, skal I booke nu, så vil prisen ikke ændre sig. De for tiden gældende rabatter og gratis nætter er inkluderede i prisen. Oveni prisen kommer et reservationsgebyr på kr. 198,00 samt mulige ekstra omkostninger, såsom turistskat. Turistskattens størrelse afhænger af alderen på de medrejsende. De viste priser på standpladser er altid for 2 voksne, selv hvis der er sat flere personer på under søgningen. Prisen afhænger til alle tider af alderen på de medrejsende. I får den endelige pris på jeres ophold, inden bookingen er færdiggjort.