Bild Belgien Ardennen

Campingpladser i Ardennerne

Camping i Ardennerne

Camping i Ardennerne byder på storslået natur, besøg i historiske byer med seværdigheder og attraktioner, sportsaktiviteter som kanosejlads og vandreture, skøn mad, belgiske øl og slik. En dags kørsel fra Danmark og I befinder jer i en helt anden verden. De skovklædte bakker i de belgiske Ardenner, en halvstor bjergkæde med toppe på op til 700 meter. Udbuddet af campingpladser i Ardennerne er, på grund af områdets popularitet, ganske omfattende. Der er meget at opleve året rundt.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Ardennerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennerne - Belgien

Smuk campingplads med et stort aktivitetsprogram for alle aldre. Professionelt underholdningsteam og mange udendørs sportsaktiviteter. Ikke langt til en hyggelig landsby og grotterne i Han.

Camping La Colline

Virton - Ardennerne - Belgien

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Midt i naturen i det sydlige Vallonien, ikke langt fra den franske grænse.Campingpladsen er del af et stort rekreativt område, hvor børn kan lege løs.<o:p></o:p></span></p>

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennerne - Belgien

Tag et mudderbad i legeskoven eller hop i den nye swimmingpool. Camping Bertrix er en sjov familiecampingplads i Ardennerne. For børn er en ferie her et stort eventyr!

Camping Le Confluent

Comblain-au-Pont - Ardennerne - Belgien

Dejlig familie campingplads med en sporty atmosfære. Mange udendørs aktiviteter, bl.a. pladsens egen 'udfordringsbane'. Beliggende hvor Ourthe og Amblève floderne mødes.

Et ophold på en campingplads i Ardennerne byder på masser af muligheder. I kan tage på udflugter til landsbyer og byer som Dinant, Spa, Durbuy eller La Roche på bredden af floden Ourthe.Vandfaldet Coo kan stærkt anbefales og jeres børn vil elske jer for at tage på en udflugt til Plopsa Indoor Hasselt eller Plopsa Coo. Dette storslåede naturområde er perfekt til cykling, vandreture og kanosejlads. Leder I efter en afslappet ferie omgivet af natur? Så skal I ikke lede længere, tag på camping i Ardennerne.