Bild Belgien Ardennen

Campingpladser i Ardennerne

Camping i Ardennerne

Camping i Ardennerne byder på storslået natur, besøg i historiske byer med seværdigheder og attraktioner, sportsaktiviteter som kanosejlads og vandreture, skøn mad, belgiske øl og slik. En dags kørsel fra Danmark og I befinder jer i en helt anden verden. De skovklædte bakker i de belgiske Ardenner, en halvstor bjergkæde med toppe på op til 700 meter. Udbuddet af campingpladser i Ardennerne er, på grund af områdets popularitet, ganske omfattende. Der er meget at opleve året rundt.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Ardennerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennerne - Belgien

Tag et mudderbad i legeskoven eller hop i den nye swimmingpool. Camping Bertrix er en sjov familiecampingplads i Ardennerne. For børn er en ferie her et stort eventyr!

Camping Petite Suisse

Dochamps - Ardennerne - Belgien

God campingplads på en grøn bakke i 500 m højde med flot udsigt. Mange aktiviteter for børnene. Mountainbiking, hængebroer og adventuresport i området. Slap af ved poolen eller nyd en belgisk øl i baren.

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennerne - Belgien

Smuk campingplads med et stort aktivitetsprogram for alle aldre. Professionelt underholdningsteam og mange udendørs sportsaktiviteter. Ikke langt til hyggelig landsby og grotterne i Han.

Camping La Colline

Virton - Ardennerne - Belgien

Midt i naturen, ikke langt fra den franske grænse i Walone regionen. Campingpladsen er en del af et større område med en mindre sø, hvor børnene rigtig kan more sig.

Camping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennerne - Belgien

I gåafstand fra La Roche-en-Ardenne. Fra denne campingplads har man mange muligheder; udendørsaktiviteter, museer, grotter og et smukt vildtreservat.