Bild Belgien Ardennen

Campingpladser i Ardennerne

Camping i Ardennerne

Camping i Ardennerne byder på storslået natur, besøg i historiske byer med seværdigheder og attraktioner, sportsaktiviteter som kanosejlads og vandreture, skøn mad, belgiske øl og slik. En dags kørsel fra Danmark og I befinder jer i en helt anden verden. De skovklædte bakker i de belgiske Ardenner, en halvstor bjergkæde med toppe på op til 700 meter. Udbuddet af campingpladser i Ardennerne er, på grund af områdets popularitet, ganske omfattende. Der er meget at opleve året rundt.

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Ardennerne med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennerne - Belgien

Smukt beliggende campingplads med et bredt udbud af aktiviteter for alle aldre. Områdets hotsport er Domaine des Grottes de Han med en dyrepark og et af de største grottesystemer i Europa.

Camping La Colline

Virton - Ardennerne - Belgien

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Midt i naturen i det sydlige Vallonien, ikke langt fra den franske grænse.Campingpladsen er del af et stort rekreativt område, hvor børn kan lege løs.<o:p></o:p></span></p>

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennerne - Belgien

Tag et mudderbad i legeskoven eller hop i den nye swimmingpool. Camping Bertrix er en sjov familiecampingplads i Ardennerne. For børn er en ferie her et stort eventyr!

Camping Polleur

Polleur - Ardennerne - Belgien

Familiecampingplads med udendørsaktiviteter! Udfordringsbane ved siden af og rige muligheder for vandreture, mountainbiking, kajaksejlads og ATV kørsel i nærheden. Den ultimative måde at opleve Ardennerne på!

Et ophold på en campingplads i Ardennerne byder på masser af muligheder. I kan tage på udflugter til landsbyer og byer som Dinant, Spa, Durbuy eller La Roche på bredden af floden Ourthe.Vandfaldet Coo kan stærkt anbefales og jeres børn vil elske jer for at tage på en udflugt til Plopsa Indoor Hasselt eller Plopsa Coo. Dette storslåede naturområde er perfekt til cykling, vandreture og kanosejlads. Leder I efter en afslappet ferie omgivet af natur? Så skal I ikke lede længere, tag på camping i Ardennerne.