Camping i Belgien

Camping i Belgien

Noget af det bedste øl, pommes frites, vafler og chokolade der kendes. Og oveni i dette hele verdens diamanthovedstad. Det i sig selv burde være nok til at tilfredsstille alle familiemedlemmerne! Men udover alle disse velkendte trækplastre, har Belgien så meget mere at tilbyde og er nok et af de mest undervurderede lande i nordeuropa. Bruxelles, Brugge, Antwerpen og Gent er alle fantastiske byer og lever bestemt op til deres europæiske nabolande, hvad angår sightseeing, lækker mad og sjove familieaktiviteter. De tilbyder skøn arkitektur, fantastiske museer og er rige på historie. Der er også et væld af aktiviteter for børnene, med nogle af europas bedste forlystelsesparker! Tag på campingferie i Belgien og nyd en vidunderlig alsidig ferie. 

Læs mere
Vælg mellem 12 campingpladser i Belgien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennerne - Belgien

Tag et mudderbad i legeskoven eller hop i den nye swimmingpool. Camping Bertrix er en sjov familiecampingplads i Ardennerne. For børn er en ferie her et stort eventyr!

Camping Kustpark Strand Westende

Westende - Belgiens kyst - Belgien

Camping i mobilhomes. Inden for gåafstand (800 m) er den otte km lange Nordsøstrand på den flamske kyst, med talrige attraktioner og aktiviteter i nærområdet.

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgien

Stort område med gode muligheder for aktiviteter for hele familien. Midt i en stor fyrretræsskov med en sø med sandstrande og mulighed for at ro og fiske. Sjov "klatre-skov" for børnene.

Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort - Belgiens kyst - Belgien

En stor campingplads med en sø og lækre swimmingpools, fem km fra stranden. En ideel base for en spændende ferie ved den flamske kyst.

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennerne - Belgien

Smuk campingplads med et stort aktivitetsprogram for alle aldre. Professionelt underholdningsteam og mange udendørs sportsaktiviteter. Ikke langt til en hyggelig landsby og grotterne i Han.

Den smukke natur ved Ardennerne, belgiske Limburg og den belgiske kyst

Belgien har nogle af europas smukkeste og mest varierede landskaber. Tag på en dejlig vandretur fra jeres campingplads tværs over den flade, lilla hede i Hoge Kempen’s nationalpark i belgiske Limburg. Udforsk Ardennernes frodige, bakkede skovområder. En drøm for eventyrere og perfekt for fiskeri og kajaksejlads, med sine  lange bugtende floder. Besøg den smukke by Spa, som er berømt for sit kildevand. Er tiden inde til at stresse af? Så er det bare med at tage af sted til den belgiske kyst, med sine brede, rene, hvide strande. Det er det helt perfekte sted sjove familieaktiviteter ved havet og er samtidig tæt ved campingpladsen.

Kulturelle højdepunkter I Antwerpen, Bruxelles, Brugge, Gent og Leuven

Uanset om I er på udkig efter arkitektur, kunst eller historie, så har Belgien det hele og mere til og alting ligger kun en kort køretur fra jeres campingplads. Besøg Brugges smukke klokketårn, den imponerende Saint Bavos katedral i Gent og det skønne gotiske rådhus fra det 15 århundrede i Leuven. I kan beundre Rubens og Breugels mesterværker på tæt hold på Antwerpens fineste kunstmuseer. Er I interesserede i militærhistorie? Se ødelæggelserne efter de gamle slag ved Gravensteen Gent, Waterloo, Ypres og Bastogne. Er det blevet tid til en pause? Bruxelles majestætiske Grand Place er spækket med dejlige restauranter og caféer, hvor I kan slappe af ovenpå jeres sightseeing.

Camping ved havet i Belgien

Gode ting kommer nogle gange i små portioner. Dette er helt klart tilfældet med den Belgiske kyst. Den er kun 67 km lang, men har et bredt udvalg af smukke feriebyer spredt langt nordsøkysten. Har I lyst til en frisk dag ved stranden, kombineret med lækker shopping og middag? Så se at komme afsted til Knokke – Belgiens St. Tropez. Blot en kort køretur langs kysten bringer jer til Oostende, den største by på kysten, med Belgiens mest berømte kasino. Og lige ved siden af – men som at befinde sig i en helt anden verden - finder I den lille landsby De Haan. Vidunderlige gammeldags med huse i Tudorstil. Har I lyst til en lang behagelig gåtur før frokost? Så nyd en slentretur langs de livlige boulevarder i Westende, Nieuwpoort eller Blankenberge, med deres upåklagelige, brede rene sandstrande. Efter en skøn lang dag ved stranden, kan I slappe af på jeres campingplads,  som ligger lige i nærheden af dette betagende område.

Fantastiske dagsture for hele familien fra jeres campingplads

Når I bor på en campingplads i Belgien, har I altid rig mulighed for fantastiske dagsture, da der er så mange attraktioner i nærheden. Walibi Belgien og Bobbejaanland  er nogle af de bedste forlystelsesparker i Europa. Har I lyst til at besøge en af de ældste zoo’s  i Europa?  Så brug en af jeres feriedage i den pragtfulde Antwerpen zoo.  Plopsaland er en fantastisk forlystelsespark, som blev skabt af den populære børneunderholdningsfirma Studio 100 og er perfekt for de allermindste. Så ligegyldigt hvilken slags sjove familieaktiviteter I er ude efter, så er der altid noget i nærheden af jeres campingplads i Belgien.