header-acco-algemeen.jpg

Luksus boliger

Lige meget hvilken bolig I vælger, vil I altid komme til at bo dejligt med al den komfort og luksus, som I er vant til hjemmefra. I vores mobilhomes er der rigtige senge, et køkken og i langt de fleste tilfælde eget bad og toilet. Rejser I med jeres eget campingudstyr kan I nyde alle de fordele, der er ved at bo på en luksuriøs campingplads med rummelige standpladser.

Mobilhomes

Otte typer mobilhomes

Et luksuriøst Vacansoleil mobilhome er en rummelig feriebolig for hele familien. I kan vælge mellem otte forskellige typer: Hawaï, Fiji, Bali, Waikiki, Waikiki XL, Tahiti, Tahiti XL, og Glamping. Alle otte har behagelige møbler, et stort bord, et veludstyret køkken med gasblus og køleskab, et badeværelse, toilet og rigelig opbevaringsplads - perfekt til en ferie med børn. Hawaï boligen findes med forskellige indretninger. Nogle af dem har ikke køkken eller separat soveværelse. Glamping mobilhomes er udstyrede med endnu flere luksusfaciliteter. Alle typer mobilhomes er perfekte til en ferie med børn. 

Telte

Giver rigtig campingfølelse

Kan I lide charmen ved rigtig camping i telt? I et bungalowtelt hos Vacansoleil oplever I en ægte campingstemning, men med luksusen med rigtige senge, et komplet køkken, havemøbler og elektricitet. I kan vælge mellem to typer telte; Ottawa og Navajo. På få campingpladser, tilbyder vi også safaritelte (Kalahari og Serengeti [XL]).

Standplads

Med jeres eget campingudstyr

Rejser I med jeres eget telt eller campingvogn? I kan booke jeres standplads inkl. elektricitet hos Vacansoleil. I får alle fordelene og faciliteterne af en top-campingplads, men I bor i et velkendt miljø, med jeres eget campingudstyr. Selvfølgelig kan I ankomme og afrejse hver dag. Et andet stort plus: hos Vacansoleil betaler I den samme pris, som hvis I bookede direkte på campingpladsen.