Luksus boliger

Lige meget hvilken bolig I vælger, vil I altid komme til at bo dejligt med al den komfort og luksus, som I er vant til hjemmefra. I vores mobilhomes er der rigtige senge, et køkken og i langt de fleste tilfælde eget bad og toilet. Rejser I med jeres eget campingudstyr kan I nyde alle de fordele, der er ved at bo på en luksuriøs campingplads med rummelige standpladser.

Mobilhomes

8 typer mobilhomes

Et luksuriøst Vacansoleil mobilhome er en rummelig feriebolig for hele familien. I kan vælge mellem 8 forskellige typer: Hawaï, Fiji, Bali, Waikiki, Waikiki XL, Tahiti, Tahiti XL og Glamping. Alle 8 har behagelige møbler, et stort bord, et veludstyret køkken med gasblus og køleskab, et badeværelse, toilet og rigelig opbevaringsplads - perfekt til en ferie med børn. Hawaï boligen findes med forskellige indretninger. Nogle af dem har ikke køkken eller separat soveværelse. Glamping mobilhomes er udstyrede med endnu flere luksusfaciliteter. Alle typer mobilhomes er perfekte til en ferie med børn.

Glamping

Ekstra luksuriøs camping

Har I lyst at holde campingferie med lidt ekstra luksus? Så bør I vælge glamourøs camping, eller glamping! Glamping mobilhomes og glamping safaritelte er altid virkeligt luksuriøse. De har mange ekstra faciliteter, som gør ferielivet endnu mere behageligt. Efter en travl aften med madlavning, er det bare at tænde for opvaskemaskinen og lade den gøre arbejdet for jer. Har I lyst til en after dinner-drink? Slæng jer på jeres enorme terrasse. Har I virkelig brug for at stresse af? Så tag en lur i hængekøjen! Alle glamping boliger har forskellige faciliteter. Men en ting er helt sikkert…I får en fantastisk ferie på campingpladsen! 

Safaritelte

Hyggelige og luksuriøse telte

Her får I den der ægte campingfølelse, man kun kan få når man sover i dejlige udendørs omgivelser. Vågn op til lyden af kvidrende fugle, løb barfodede ud på jeres egen terrasse og nyd et lækkert måltid mad sammen. Det er lige præcis den følelse et safaritelt giver jer, men kombineret med dejlig luksus og komfort. I sover i rigtige senge, fremtryller kulinariske lækkerier på jeres 4 gasblus og slapper af på jeres helt egen rummelige træveranda eller træterrasse. Har I lyst til at tage et brusebad i jeres eget telt? Så skal I vælge enten Tirari XL, Serengeti eller Serengeti XL. Har I det for varmt og fået brug for airconditioning? Det er intet problem i vores super luksuriøse Serengeti eller Serengeti XL. 

Bungalowtelte

Fuldt udstyrede telte

Har I lyst til at opleve den der ægte campingfølelse? Så byder vi jer velkommen i jeres fuldt udstyrede bungalowtelt! Jeres telt er allerede slået op for jer, når I ankommer til jeres campingplads. Fuld udstyret med køleskab, gasblus, potter og pander, køkkenredskaber, senge, havemøbler og andre nødvendigheder! Find hurtigst muligt ud af, hvem der skal sove hvor og gå så i gang med at nyde de vidunderlige udendørs omgivelser. Når solen går ned, så er tiden inde til at tænde det indendørs lys – for I har selvfølgelig også elstik i jeres fuldt udstyrede bungalowtelt.
 
 

Standplads

Med jeres eget campingudstyr

Rejser I med jeres eget telt eller campingvogn? I kan booke jeres standplads inkl. elektricitet hos Vacansoleil. I får alle fordelene og faciliteterne af en top-campingplads, men I bor i et velkendt miljø, med jeres eget campingudstyr. Selvfølgelig kan I ankomme og afrejse hver dag. Et andet stort plus: hos Vacansoleil betaler I den samme pris, som hvis I bookede direkte på campingpladsen.