header-acco-algemeen.jpg

Luksus boliger

Lige meget hvilken bolig I vælger: vil I altid campere med ekstra luksus. En rigtig seng, et køkken og i mobilhomesne og safaritelt Serengeti [XL] , jeres eget bad og toilet. Rejser I med jeres eget campingudstyr? Nyd fordelene ved en top-campingplads med rummelige standpladser.

Mobilhomes

Seks typer mobilhomes

Et luksus mobilhome hos Vacansoleil er en rummelig ferie for hele familien. I kan vælge mellem seks typer: Hawaï, Fiji, Bali, Waikiki, Tahiti og Glamping. Alle seks med gode siddepladser, borde, et fuldt udstyret køkken med gasblus og køleskab, et badeværelse, toilet og opbevaringsplads. Hawaï findes i forskellige typer indretninger, nogle har ikke køkken eller separat soveværelse. Glamping mobilhomes er udstyret med ekstra luksus faciliteter. Alle typer mobilhomes er perfekte til en ferie med børn.

Telte

Giver rigtig campingfølelse

Kan I lide charmen ved rigtig camping i telt? I et bungalowtelt hos Vacansoleil oplever I en ægte campingstemning, men med luksusen med rigtige senge, et komplet køkken, havemøbler og elektricitet. I kan vælge mellem to typer telte; Ottawa og Navajo. På få campingpladser, tilbyder vi også safaritelte (Kalahari og Serengeti [XL]).

Standplads

Med jeres eget campingudstyr

Rejser I med jeres eget telt eller campingvogn? I kan booke jeres standplads inkl. elektricitet hos Vacansoleil. I får alle fordelene og faciliteterne af en top-campingplads, men I bor i et velkendt miljø, med jeres eget campingudstyr. Selvfølgelig kan I ankomme og afrejse hver dag. Et andet stort plus: hos Vacansoleil betaler I den samme pris, som hvis I bookede direkte på campingpladsen.