Safaritelte

Dette er camping, som det burde være. I vil komme til at sove mellem træerne, høre fuglene pusle over jeres hoveder og I vil vågne op til de første solstråler om morgenen. Alt dette i luksuriøse rammer i et safaritelt. Det betyder, at I kan sove i rigtige senge, lave mad i jeres eget køkken og i Serengeti XL teltet er der endda jeres eget badeværelse med regnbruser.

Serengeti

Safaritelt Serengeti er et luksuriøst safaritelt velegnet til 5 personer. Det har eget badeværelse og et fuldt udstyret køkken og interiøret er superlækkert: Trægulv, et hyggeligt opholdsrum og dejlige soverum med bløde senge. Når det er for varmt så sæt jer udenfor på den store, overdækkede terrasse. Det er det perfekte sted til at nyde morgenmaden eller frokosten og bare slappe af. Sommeraftenerne nydes også bedst på terrassen med en svalende drink eller lækker snack.  

Serengeti XL

Det 6 personers Serengeti XL’s eventyrlige udseende får jeres hjerter til at banke lidt hurtigere. Et råt og stærkt ydre  og luksus indvendigt. Og god plads - hele 47m2 inkl. den overdækkede terrasse. I kan tilberede mad i jeres eget køkken og et badeværelse med lækker, afslappende bruser. Nu mangler I bare at udvælge jeres seng! Hvem kravler op i sengen og hvem hopper op i køjesengene? Himmelsengen er til mor og far!

Kalahari

Camping i et telt i dejlige omgivelser, men tilsat et strejf af luksus. I sover i rigtige senge i et rummeligt soverum. Safaritelt Kalahari har også et opholdsrum og en overdækket og møbleret terrasse. I råder også over jeres eget fuldt udstyrede køkken (dog uden køkkenvask) med gasblus, mikroovn og et stort køleskab med separat fryser.