Luksus mobilhomes

Et luksuriøst Vacansoleil mobilhome er en rummelig feriebolig for hele familien. I kan vælge mellem 8 forskellige typer: Hawaï, Fiji, Bali, Waikiki, Waikiki XL, Tahiti, Tahiti XL og Glamping. Alle har behagelige møbler, et stort bord, et veludstyret køkken med gasblus og køleskab, et badeværelse, toilet og rigelig opbevaringsplads - perfekt til en ferie med børn. Hawai boligen findes i forskellige typer indretninger. Nogle af dem har ikke køkken eller separat soveværelse.

Alle Glamping mobilhomes er udstyrede med endnu flere luksus faciliteter. Alle typer mobilhomes er perfekte til en ferie med børn. 

Hawaï mobilhome

Dette mobilhome er velegnet til to personer. Her er alt,  hvad I behøver til et luksuriøst og komfortabelt ferieophold. Soveværelse, stue, køkken med køleskab, mikroovn og kaffemaskine. Om der er privat bruser og toilet? Ja, selvfølgelig! I jeres private badeværelse. Dette mobilhome har ovenikøbet en terrasse med havebord, to havestole og en parasol.

Fiji mobilhome

Har den mest attraktive pris af Vacansoleils mobilhomes, men med luksus og komfort som vi altid tilbyder. Det betyder et kompelt køkken med køleskab, jeres eget toilet og bad. Endvidere, har Fiji opbevaringsplads, som gør at dette mobilhome er rigtig godt til en dejlige familieferie.

Bali mobilhome

Et højdepunkt for det vi tilbyder, og er at finde på næsten alle Vacansoleils campingpladser. Bali mobilhomet kombinerer komfort og plads for en hel familie. Med to soveværelser, et fuldt udstyret køkken, badeværelse og opbevaringsplads, I får alletiders ferie i dette mobilhome. Endvidere er pris og kvalitet god.

Tahiti mobilhome

Tahiti er et luksus mobilhome. Her tilbydes hele to badeværelser, meget praktisk, især hvis man har teenagere med eller er to par på ferie. Der er flere variationer af Tahiti mobilhomet, men de har alle to badeværelser og et fuldt udstyret køkken. Her er plads og luksus, som der forventes af Vacansoleil.

Tahiti XL mobilhome

Tahiti XL har to badeværelser ligesom Tahiti, og er perfekt til en ferie med teenagere eller to par. I Tahiti XL er der et tredje soveværelse, så der er endda ekstra plads til børnene, og teenagere kan have deres eget soveværelse eller dele det med en ven.

Waikiki XL mobilhome

Waikiki XL er det største mobilhome vi tilbyder. Med gode siddepladser, et stort bord, et fuldt udstyret køkken med gasblus og et stort køleskab, et badeværelse med toilet samt fire soveværelser. Waikiki XL er perfekt til en ferie med børn.

Waikiki mobilhome

Waikiki mobilhomet er et meget rummeligt mobilhome med ikke mindre end tre soveværelser. I kan nyde godt af en stort opholdsrum, et stort bord, et komplet køkken med gasblus og stort køleskab samt jeres eget badeværelse med toilet. Hvis I er en stor familie vil Waikiki  mobilhomet være perfekt til en dejlig og komfortabel ferie.
 

Glamping ferieboliger

På flere campingpladser i Danmark, Holland, Belgien, Frankrig, Kroatien og Italien tilbyder vi også Glamping ferieboliger. Dette er ekstra luksuriøse boliger med faciliteter såsom opvaskemaskine, fladskærms TV, rummeligt badeværelse, luksus havemøbler, aircondition, samt ofte placeret de bedste steder på pladsen. Der er endda én type med egen jacuzzi på verandaen. Glamping – en kombination af glamour og camping – er den perfekte måde at slappe af i luksus og få alle fordelene ved camping, på samme tid.

Video hvad er et mobilhome?

Et mobilehome et en feriebolig, med terrasse, køkken, toilet og bad, 2-3 soveværelser og opholdsrum - som dit eget lille sommerhus. 


 

To, tre eller fire soveværelser

Vacansoleils mobilhomes har dejlige soveværelser. Hawai har et. Bali og Tahiti har to. Tahiti XL og Waikiki tre og Waikiki XL har ikke mindre end fire. Glamping mobilhomes har altid mindst to soveværelser og nogle gange flere. Uanset hvilket mobilhome I vælger, er der altid soveværelser med rigtige senge med madrasser, puder og tæpper og I kan hænge jeres tøj i de store skabe. Det eneste I selv skal medbringe er lagner og pudebetræk. På mange campingpladser kan dette også lejes.

Luksuscamping med eget bad og toilet

Camping i et Vacansoleil mobilhome er som camping med alle bekvemmeligheder I er vant til hjemme. Der er et badeværelse, fuldt udstyret med brusebad, toilet, håndvask samt varmt og koldt vand. Oftere og oftere er toilettet adskilt fra brusebadet.

Komplet med havemøbler

Uanset hvor komfortabelt det er indenfor, når man er på ferie er man mest udenfor. Alle Vacansoleils mobilhomes har god plads udenfor. Næsten alle mobilhomes er udstyret med en (delvist) overdækket træterrasse. Naturligvis er der havemøbler og en parasol. Alle typer mobilhome er med til at skabe en dejlig ferie.

Aircondition

Et komfortabelt mobilhome betyder også et behageligt indeklima. Derfor er flere og flere mobilhomes udstyret med aircondition. Så selv i køkkenet og soveværelserne i jeres mobilhomes er der luksuriøse forhold. Hvis der er aircondition i mobilhomet, kan det ses ved at piktogrammet for aircondition er i beskrivelsen ved det valgte mobilhome.

Mobilhomes til den store familie

Har I en stor familie, og synes I at det kan være svært at finde en feriebolig som er stor nok til jer alle sammen? Vi har et bredt udvalg af campingpladser, de dejligste steder i Europa, som tilbyder luksuriøse og rummelige mobilhomes der passer til syv og otte personer.

 

 

Mobilhomes til kørestolsbrugere

Dette mobilhome har justeret adgang, er uden trin, har ekstra plads til at dreje i alle rum og samtlige døre er foldedøre.Mobilhomet lever op til kravene opsat af ‘Association Tourisme et Handicaps’ og er velegenet til kørestolsbrugere. Specielt handicapvenlige Bali 2 mobilhomes tilbydes på campingpladserne camping Le Grand Dague, camping Le Château de Galaure , camping Le Ty Nadan og camping Hu Birkelt Village.