170626-acco-Fiji-900x170.jpg

Luksus mobilhomes

Et luksuriøst Vacansoleil mobilhome er en rummelig feriebolig for hele familien. I kan vælge mellem seks forskellige typer: Hawaï, Fiji, Bali, Waikiki, Tahiti og Glamping. Alle har behagelige møbler, et stort bord, et veludstyret køkken med gasblus og køleskab, et badeværelse, toilet og rigelig opbevaringsplads - perfekt til en ferie med børn. Hawai boligen findes i forskellige typer indretninger. Nogle af dem har ikke køkken eller separat soveværelse.

Alle Glamping mobilhomes er udstyrede med endnu flere luksus faciliteter. Alle typer mobilhomes er perfekte til en ferie med børn. 

Hawaï mobilhome

403x166-Cottage-HAWAI.jpg

Dette mobilhome er velegnet til to personer. Her er alt,  hvad I behøver til et luksuriøst og komfortabelt ferieophold. Soveværelse, stue, køkken med køleskab, mikroovn og kaffemaskine. Om der er privat bruser og toilet? Ja, selvfølgelig! I jeres private badeværelse. Dette mobilhome har ovenikøbet en terrasse med havebord, to havestole og en parasol.

Fiji mobilhome

403x166-Fiji-playbutton.jpg

Har den mest attraktive pris af Vacansoleils mobilhomes, men med luksus og komfort som vi altid tilbyder. Det betyder et kompelt køkken med køleskab, jeres eget toilet og bad. Endvidere, har Fiji opbevaringsplads, som gør at dette mobilhome er rigtig godt til en dejlige familieferie.

Bali mobilhome

363x150-Bali.jpg

Et højdepunkt for det vi tilbyder, og er at finde på næsten alle Vacansoleils campingpladser. Bali mobilhomet kombinerer komfort og plads for en hel familie. Med to soveværelser, et fuldt udstyret køkken, badeværelse og opbevaringsplads, I får alletiders ferie i dette mobilhome. Endvidere er pris og kvalitet god.

Tahiti mobilhome

363x150-Tahiti.jpg

Tahiti er et luksus mobilhome. Her tilbydes hele to badeværelser, meget praktisk, især hvis man har teenagere med eller er to par på ferie. Der er flere variationer af Tahiti mobilhomet, men de har alle to badeværelser og et fuldt udstyret køkken. Her er plads og luksus, som der forventes af Vacansoleil.

Waikiki mobilhome

403x166-waikiki-playbutton.jpg

Waikiki er det største mobilhome vi tilbyder. Med gode siddepladser, større borde, fuldt udstyret køkken med gasblus og et køleskab, et badeværelse og toilet, samt tre soveværelser. Waikiki er perfekt til en ferie med børn.

 

Glamping ferieboliger

403x166-Glamping-playbutton.jpg

På flere campingpladser i Danmark, Holland, Belgien, Frankrig, Kroatien og Italien tilbyder vi også Glamping ferieboliger. Dette er ekstra luksuriøse boliger med faciliteter såsom opvaskemaskine, fladskærms TV, rummeligt badeværelse, luksus havemøbler, aircondition, samt ofte placeret de bedste steder på pladsen. Der er endda én type med egen jacuzzi på verandaen. Glamping – en kombination af glamour og camping – er den perfekte måde at slappe af i luksus og få alle fordelene ved camping, på samme tid.

Video hvad er et mobilhome?

Et mobilehome et en feriebolig, med terrasse, køkken, toilet og bad, 2-3 soveværelser og opholdsrum - som dit eget lille sommerhus. 


 

Rummelige soveværelser

Vacansoleils mobilhomes har to gode soveværelser. Waikiki har endda tre! I forældresoveværelset er der en dobbeltseng, komplet med madrasser, tæpper og puder. Desuden et rummeligt skab med god plads til tøj og bagage samt anden god opbevaringsplads. Det andet soveværelse er udstyret med mindst to enkeltsenge, og ofte med en mindre tredje (køje-) seng. Når jeres mobilhome har tre soveværelser, vil I råde over et soveværelse med dobbeltseng og to soveværelser med to enkeltsenge. Alle komplet med madrasser, tæpper og puder. I skal kun medbringe sengelinned.

Luksuscamping med eget bad og toilet

Camping i et Vacansoleil mobilhome er som camping med alle bekvemmeligheder I er vant til hjemme. Der er et badeværelse, fuldt udstyret med brusebad, toilet, håndvask samt varmt og koldt vand. Oftere og oftere er toilettet adskilt fra brusebadet.

Komplet med havemøbler

Uanset hvor komfortabelt det er indenfor, når man er på ferie er man mest udenfor. Alle Vacansoleils mobilhomes har god plads udenfor. Næsten alle mobilhomes er udstyret med en (delvist) overdækket træterrasse. Naturligvis er der havemøbler og en parasol. Alle typer mobilhome er med til at skabe en dejlig ferie.

Aircondition

Et komfortabelt mobilhome betyder også et behageligt indeklima. Derfor er flere og flere mobilhomes udstyret med aircondition. Så selv i køkkenet og soveværelserne i jeres mobilhomes er der luksuriøse forhold. Hvis der er aircondition i mobilhomet, kan det ses ved at piktogrammet for aircondition er i beskrivelsen ved det valgte mobilhome.

Mobilhomes til den store familie

Har I en stor familie, og synes I at det kan være svært at finde en feriebolig som er stor nok til jer alle sammen? Vi har et bredt udvalg af campingpladser, de dejligste steder i Europa, som tilbyder luksuriøse og rummelige mobilhomes der passer til syv og otte personer.

 

 

Mobilhomes ftil kørestolsbrugere

Dette mobilhomes har justeret adgang, er uden trin, har ekstra plads til at dreje i alle rum og samtlige døre er foldedøre.Mobilhomet lever op til kravene opsat af ‘Association Tourisme et Handicaps’ og er velegenet til kørestolsbrugere. Specielt handicapvenlige Bali 2 mobilhomes tilbydes på campingpladserne camping Iris Parc Le Grand Dague, camping Iris Parc Le Château de Galaure og camping Iris Parc Birkelt.

 

170808-acco-playbutton-363x150.jpg