Gå til indhold
{{destination.text}}
Feriegæster
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{page.total_resultats}} offre(s) disponible(s) {{page.total_produits}} offre(s) disponible(s)
dans {{page.total_resultats}} établissement(s)
Ryd filtre
Filtres sélectionnés

{{page.total_resultats}} tilgængelige tilbud

Cagnotte vacances : On vous rembourse 10% sur chacune de vos réservations
J'en profite
Cagnotte vacances : On vous rembourse 10% sur chacune de vos réservations
J'en profite
Sov som en baby til lyden af bladene på træerne? Morgenmad udenfor på jeres veranda eller terrasse? Pak jeres kufferter ud i et mobilhome, den helt ideelle indkvartering. Her er alt, hvad I har behov for; en hyggelig stue, fuldt udstyret køkken, badeværelse, separate soveværelser og skabe til jeres komplette sommergarderobe. Foretrækker I moderne komfort? Mange mobilhomes er udstyret med aircondition, opvaskemaskine og/eller andet ekstraudstyr. Red sengen, læg drikkevarer på køl og planlæg den bedste grillaften på verandaen. I skal have en skøn ferie.

Oplev jeres ideelle mobilhome

Bali m

obilhome

Fiji m

obilhome

Waikiki m

obilhome

Waikiki XL m

obilhome

Tahiti m

obilhome

Tahiti XL m

obilhome

Hawaii m

obilhome

Aloha m

obilhome

Se alle campingpladser med mobilhomes

Godt at vide

Boligens indretning og egenskaber kan variere afhængigt af campingpladsen. Tjek campingpladsens side for præcis information om den ønskede bolig.To, tre eller fire soveværelser

En god nats søvn er en vigtig del af jeres ferie. Derfor har hvert Vacansoleil mobilhome fine soveværelser. Hawaii og Aloha har et og nogle gange to. Bali og Tahiti har altid to soveværelser. Tahiti XL og Waikiki har tre og Waikiki XL har endda fire. Glamping mobilhomes har altid to separate soveværelser, men ofte flere. Uanset hvilket mobilhome I vælger, er alle soveværelser udstyret med rigtige senge, komplet med madras, puder og tæpper eller dyner. Det eneste I selv skal sørge for er lagner og pudebetræk. I kan bestille linnedpakker gennem os på de fleste campingpladser. Og jeres tøj? I hvert soveværelse finder I rummelige skabe til jeres ferietøj og forskellige ejendele.

Jeres egne sanitære faciliteter

Hvert Vacansoleil mobilhome har høj komfort med egne sanitære faciliteter. Det betyder et vidunderligt brusebad, en håndvask med varmt og koldt rindende vand og et privat toilet.

Komplet sæt havemøbler

Uanset hvor behageligt det er indenfor, er I som regel udenfor på ferien. Der er tilstrækkeligt med plads til dette ved alle Vacansoleil mobilhomes. Næsten alle mobilhomes er udstyret med en delvist- eller fuldt overdækket træveranda. I har selvfølgelig adgang til et komplet sæt havemøbler med parasol. Møbeltypen kan variere fra campingplads og mobilhome. Nogle campingpladser har ekstra luksuriøse liggestole eller et picnicbord. Tjek specifikationerne for den ønskede bolig for at se hvilke møbler der er tilgængelige.

Mobilhomes med aircondition

Et komfortabelt mobilhome betyder også et behageligt indeklima hos Vacansoleil. I kan tjekke om jeres ønskede mobilhome har aircondition, hvis I kan se et lille aircondition-ikon ved specifikationerne.

Mobilhomes til store familier

Skal I på ferie med hele familien eller en stor gruppe mennesker? Intet problem. Vi har forskellige mobilhomes, der er velegnede til 7, 8 eller endda 10 personer.

Mobilhomes for kørestolsbrugere

Disse mobilhomes er barriere-frie, alle døre indenfor er skydedøre og der er taget højde for ekstra drejeplads. Disse mobilhomes opfylder kriterierne i "Assiciation Tourisme et Handicaps" og er velegnede til kørestolsbrugere. I finder disse mobilhomes på følgende campingpladser (med forbehold for ændringer):
  • camping Le Grand Dague
  • camping Le Château de Galaure
  • camping Hu Birkelt Village
  • camping Le Ty Nadan
  • Chargement en cours