Gå til indhold
{{destination.text}}
Feriegæster
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{calendarDateTitle[0]}} {{calendarDateTitle[1]}}
{{page.total_resultats}} offre(s) disponible(s) {{page.total_produits}} offre(s) disponible(s)
dans {{page.total_resultats}} établissement(s)
Ryd filtre
Filtres sélectionnés

{{page.total_resultats}} tilgængelige tilbud

Cagnotte vacances : On vous rembourse 10% sur chacune de vos réservations
J'en profite
Cagnotte vacances : On vous rembourse 10% sur chacune de vos réservations
J'en profite

Ændringer for hund

På hver campingplads side, står om hunde er tilladt i jeres feriebolig. I finder denne information under ekstra info.
Campingpladsen vil som oftest kræve betaling for slutrengøring. Ofte vil der være en vægtgrænse for hvilke typer af hunde, som campingpladsen vil tillade. Et antal campingpladser tillader kun hunde i lavsæsonen. På nogle campingpladser, vil hunde kun være tilladte i nogle mobilhomes. I Vacansoleils telte er kæledyr aldrig tilladt. Når I søger efter en campingplads til jeres næste ferie, kan I under rejsedeltager indtaste at I ønsker at medbringe jeres kæledyr. Ved at bruge denne søgemulighed, vil I få en liste over campingpladser, hvor jeres kæledyr er velkomne. Når I rejser udenlands med hunde er der særlige regler, der skal overholdes. Bemærk venligst:det er ikke tilladt at efterlade kæledyr uden opsyn på campingpladserne, da det kan føre til forskellige risikofaktorer, som f.eks. dyrets velbefindende og sikkerhed, skader på boligen eller støjgener for andre gæster. Campingpladser, der tillader kæledyrØnsker I at medbringe mere end et kæledyr? Kontakt os venligst telefonisk.

Kæledyr på ferien

Generelle regler for transport af kæledyr i EU:
Hunde, katte og fritter skal have et EU pas, hvis I har dem med på rejse i Europa. Passet indeholder en beskrivelse af kæledyret, ejerens navn og adresse, samt bevis for kæledyrets rabies-vaccination (hundegalskab). Vaccinen mod rabies skal udføres af den praktiserende dyrlæge senest 21 dage før afrejse. Det er ligeledes dyrlægen, der bekræfter vaccinen i EU passet. Kæledyrsejere skal desuden sørge for, at dyret er gyldigt ID-mærket (mikrochip). Dette gøres hos dyrlægen
I Danmark er det Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, der varetager EU passet. I Danmark er det praktiserende dyrlæger, der udsteder EU passet.
Hvis jeres kæledyr er med på CITES lister over truede arter skal der udover EU passet også udstedes et CITES dokument. Sørg for at indhente den gældende information fra destinationslandets ambassade eller hos Naturstyrelsens CITES sektion i Danmark på tlf.: 72 54 24 23 For landene herunder gælder særlige regler:

Dyr som er yngre end tre måneder

Når I tager dyr, som er yngre end tre måneder, med på ferie behøver de ikke at være vaccineret. Dog skal ejeren kunne bevise, at det unge dyr er blevet opfostret på samme sted, som det er blevet født indtil feriens start, samt at dyret ikke har været i kontakt med andre dyr, som muligvis kunne have rabies. Det unge dyr må også krydse grænsen hvis det er ledsaget af moderen, som det stadig er afhængig af. Medlemmer af EU-lande må bestemme om de lader dyr, som er yngre end tre måneder, komme ind i landet.
I følgende lande er det ikke tilladt at medbringe kæledyr som er under tre måneder: Kroatien, Holland, Ungarn, Belgien, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Portugal og Ungarn.

Kroatien

Indrejse og midlertidigt ophold i Kroatien er ikke tilladt for potentielt farlige hunderacer, såsom terrier af bull typen, samt hunde som ikke er opført i registret for Den Internationale Kennelsammenslutning (FCI) (pit bull terrier) samt deres krydsninger. Det er obligatorisk at bruge hundesnor på offentlige steder. Hunde som anses for at være farlige skal på offentlige arealer obligatorisk føres i snor samt mundkurv. Det gælder i særdeleshed racer som dobermann, amerikansk stafford terrier, bull terrier, pit bull terrier, rottweilere og bulldogs, tyske og belgiske fårehunde, japanske kamphunde, store japanske spidshunde, hunde af mastiff racen, sarplaninac og deres krydsninger.'
Undtagelsesvis, kan Bordeauxdoggen og Napoli mastiff racen, på offentlige arealer, føres i snor

uden

mundkurv.

Frankrig

Siden juli 2011 anerkendes kun den elektroniske chip som identifikation til rejser indenfor EU, bortset fra de kæledyr, der er tatoveret inden denne dato. Tatoveringen skal være klart læsbar. Det er forbudt at medbringe visse hunderacer til et ophold eller transit i Frankrig. Dette gælder blandt andet angrebshunde eller vagthunde. Dette er hunde, der ikke er registreret i en anerkendt stambog og ligner racerne Staffordshire Terrier, American Staffordshire Terrier, Mastiff og Tosa Inu. , Mastiff-krydsninger og Tosa-krydsninger er forbudt. Følgende racer med anerkendt stamtavle er tilladt under strenge betingelser (anbefales dog ikke at medbringe) : American Staffordshire terrier, Tosa Inu og Rottweiler (som en renraset hund og krydsning af Rottweiler). Stamtavlerne skal være anerkendt af det franske landbrugsministerium. Reglerne kan variere på de forskellige campingpladser. Hvis I er i tvivl om I må medbringe lige netop jeres hunderace, kan I kontakte en af ​​vores ansatte telefonisk. Vi vil derefter informere jer om hunden er tilladt på den udvalgte campingplads.

Holland

EU reglerne for transport af kæledyr, er gældende i Holland.

Italien

På alle travle offentlige steder, er det obligatorisk at have mundkurv på racer af Bull- og Terrier racer samt krydsninger heraf. Uanset race skal hunde påføres mundkurv, hvis det anmodes. På offentlige steder skal kæledyr være i snor samt være påført mundkurv.

Ungarn

Fra januar 2013 bliver der set på hundens adfærd og ikke race. Hunde med farlig adfærd er derfor ikke velkomne. Hunde der tidligere er blevet set med farlig adfærd, er fx Staffordshire Bull Terrier, må gerne komme ind i Ungarn uden speciel tilladelse. Hvis en hund bliver vurderet som farlig af den ungarske regering, skal der tages særlige forbehold (et barn må fx ikke gå alene med hunden). I.flg. EU-love er det obligatorisk at have et hundepas, hunden er microchippet og vaccineret med rabies. Det er også obligatiorisk at hunden føres i snor. I skal have en mundkurv med til hunden, og den skal tages i brug, hvis dette påkræves. Det er ikke tilladt at lade hunde bade i Ballatonsøen og Velencesøen. På nogle strande er hunde tilladt.

Tyskland

I overensstemmelse med gældende lovgivning må hunde af racerne Pitbull Terrier, Amerikansk Staffordshire Terrier (Amstaff), Staffordshire Bull Terrier, Bull Terriers og krydsninger heraf, ikke transporteres eller importeres i Tyskland. Det samme gælder for andre racer eller krydsninger af racer, der anses for værende farlige. I Tyskland skal alle hunde som udgangspunkt være påført mundkurv på alle offentlige steder.

Tjekkiet

Tjekkiet er et meget hundevenligt land. Derfor har landet ikke en liste over farlige hunde men der bliver dog holdt øje med hundens adfærd og aggressiv opførsel vil ikke blive tolereret. Lufttransport skal rapporteres senest 24 timer før ankomst. Mere information på den tjekkiske ambassade. Mundkurv skal altid medbringes. Hunde behøver ikke være påført mundkurv medmindre det anmodes. Ved rejser med offentlig transport er mundkurv obligatorisk.

Danmark

Følgende racer og krydsninger heraf er forbudt;
Pittbull Terrier, Tosa Inu, Amerikansk Staffordshire Terrier (Amstaff), Fila Brasiliero, Dogo Argentino, Amerikansk Bulldog, Boerboel, Kangal, Central Asian Ovtcharka, Kaukasian Ovtcharka, South Russian Ovtcharka, Tornjak, Sarplaninac.
Hunde skal føres i snor offentligt. Hunde må ikke bade ved offentlige strande med blåt flag. Hunde på fire måneder eller derover, skal være iført halsbånd med hundetegn, hvor ejerens fulde navn, adresse og telefonnr. fremgår.

Schweiz

Schweiz følger EU reglerne. Alle racer er velkomne, men; Pitbulls, Amerikansk Staffordshire terriers (Amstaff), Staffordshire Bull Terriers, Bull Terriers, Doberman, Argentinsk dogge, Fila Brasileiro's, Rottweiler, Mastiff, Mastin Espagnol, Napolitan Mastiff og Tosa's skal altid holdes i snor og være påført mundkurv.
For alle racer gælder det, at der kan være lokale regler for anvendelse af snor og mundkurv.

Belgien

I regionen Quaregnon er Rottweileren ikke tilladt. De skal bære mundkurv når de færdes på gaden og de er ikke tilladt til offentlige begivenheder såsom markeder, festivaler og sportsbegivenheder.

Slovenien

Hunde skal være i snor både offentligt og i naturen. For hunde, der kommer fra et land hvor risikoen for rabiessmitte er høj, skal der udføres obligatorisk blodprøve en måned efter rabies vaccinen og tre måneder før afrejse.

Portugal

På alle travle offentlige steder, er det obligatorisk at have mundkurv på racer af Bull- og Terrier racer samt krydsninger heraf. Uanset race skal hunde påføres mundkurv, hvis det anmodes. Hunde skal desuden registreres hos de rette myndigheder og ejeren skal have en ansvarsforsikring.

Spanien

Ved indrejse med følgende racer, skal man ansøge om særskilt tilladelse til indførelse: Pitbull, Dogo Argentino, Rottweiler og Amerikansk Staffordshire. I øvrigt gælder det, at de nævnte racer, skal føres i snor og være påført mundkurv. Italien begrænser indrejse af følgende racer: Rottweiler, Doberman Pinscher (kun Venedig). På alle offentlige steder skal hunden kunne styres med fx en snor eller med en mundkurv. For hunderacer som anses for at være aggressive, er det obligatorisk at have snor samt mundkurv på hunden når man befinder sig på offentlige steder samt i transportmidler.

Østrig

Der er ingen generelle regler for indførelse af hund til Østrig, men der er lokale regler i de enkelte regioner. I nogle områder, vil der være særlige forholdsregler pga. rabies, her vil være et rødt advarselsskilt og I vil blive bedt om at holde jeres hund i bilen. Ved benyttelse af offentlige transportmidler, skal hunden bære mundkurv og føres i snor.
Chargement en cours