Bungalowtelte

I kan kun opleve den rigtige campingfølelse i et telt, og blandt telte kan der være stor forskel. Ikke noget ondt ord om små telte, men alle som har prøvet luksusen i et Vacansoleil telt, ved hvor godt det kan være.

Luksus Navajo telt

Det fuldt udstyrede Navajo bungalowtelt har været den billigste bolig hos Vacansoleil i flere år, og det forbliver sådan. Men en lav pris, betyder ikke dårlig komfort. Navajo er bygget af bæredygtige materialer og inventaret er godt. Komfortabel camping, behøver ikke være dyrt.
 

Luksus Ottawa telt

Har samme udseende som Navajo, men her er mere plads, fordi væggene er helt lige og der er højere til loftet. Aluminiummen er opstillet på et justerbart trægulv. Perfekt til campingpladser med regulært eller blødt underlag. Udover det, sikrer gulvet at det hele er stabilt og det kan blive rengjort meget let, samt tørt, eftersom gulvet er hævet 15 cm fra jorden for at holde vandet udenfor.

Lukus Sahara telt

Sahara bungalowteltet med det rå safarilook er veludstyret og prisvenligt. Der er 3 sovekabiner og et opholdsområde med fuldt udstyret køkkenenhed og siddepladser.


En god nats søvn i rigtige senge

At puste luftmadrasser op før I kan sove er fortid. I sovekabinerne er der rigtige kvalitetssenge. Selv størrelsen er god, fordi dobbeltsengen og begge enkeltsenge er 1,90 m lange. De to træk-ud senge er 1,80 m lange. Alle senge har også kraftig affjedring med dobbelt sidestøtte og gode ventilerede skumgummimadrasser. Der er dyner/tæpper og hovedpuder i teltene, men I skal huske selv at medbringe lagner, dyne- og pudebetræk.

Nyt eller næsten nyt

Alle telte er i perfekt stand, fordi Vacansoleil holder dem i tip-top stand. Hvert år får over tusind telte nyt inventar og teltdug, så vi er sikker på at vores høje kvalitet bevares.

Et Vacansoleil telt tilbyder et rummeligt interiør. Gulvarealet er 25 m², med en højde på 2,5 m i midten, det gør at I kan stå oprejst stort set alle steder.

Komplet køkken

Jeres køkken har alt hvad I behøver: Fire gasblus og et stort køleskab, med separat fryser. Og selvfølgelig gryder, pander, glas, tallerkner, tørrestativ, rengøringsredskaber og affaldsspand. Der er endda uundværlige ting som dåseåbner og en proptrækker.

Elektricitet ligesom hjemme

Ikke noget rod med elektriske ledninger. Jeres telt har god belysning og jeres køleskab har en ordentlig elektrisk forbindelse. Der er ekstra stik til fx opladning af telefon. Naturligvis er sikkerheden i højsædet. Hvert telt har sikring og jordstik.

Det dejlige udeliv

Camping er en udendørs oplevelse. Alle Vacansoleils telte har derfor et komplet sæt af havemøbler – to borde, fire plastikstole og to positionsstole. Nogle campingpladser tilbyder bekvemme liggestole, men mere specifikke detaljer kan I se i prislisten på campingpladsens side. Det vigtigste: i alle bungalowtelte er der en farverig parasol.