Vacansoleil Logo
Campings in Albania

Camping Albanien

Campingpladser i Albanien

Kunne I tænke jer at besøge Albanien? Book et ferieophold på en af vores albanske campingpladser og opdag de herligheder landet har at byde på. Nyd fantastiske strande, uspoleret natur, sneklædte bjergtoppe og krystalklare søer. Disse er blot en forsmag på, hvad dette unikke og interessante land tilbyder. I Albanien har man en følelse af at være længere fra Europa end man i virkeligheden er. Den smukke natur og det uspolerede landskab er inden for rækkevidde via et ophold på en af vores albanske campingpladser. Nyd en formidabel campingferie i et fantastisk land, en helt perfekt feriekombination!

Read more
Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene
  Culture in Albania

  Camping i Albanien som en base

  En campingplads i Albanien er en ideel base for at opleve en bred vifte af udflugter og aktiviteter. Landets popularitet er i stigende udvikling, men det er stadig relativt uopdaget af masseturismen. Som et resultat heraf, er det stadig muligt at opleve landet, når det er bedst. Oplev uspoleret natur, fantastiske nationalparker og hvide sandstrande. Udforsk nogle af de mange afsondrede bugter og nyd naturen. Alt dette i et mindre land end Belgien. For et anderledes ferievalg; book

  Rejs til Albanien med jeres egen campingvogn

  Med Vacansoleil kan I vælge den feriebolig, der passer jer bedst. Kunne I tænke jer at rejse med jeres campingvogn eller autocamper til Albanien, eller foretrækker I at bo i et mobilhome? Hvad med et luksus glampingophold i år? På vores

  kan I udforske alle vores boligtyper og finde ud af, hvilken type bolig, der passer bedst til jer.

  Beliggende mellem Montenegro og Grækenland

  Albanien ligger mellem Montenegro og Grækenland på Europas sydøstlige Balkan-halvø. Godt nok er det et lille land, men det nyder godt af sin kystlinje ved Adriaterhavet samt bjergkæden de Dinariske Alper. Et fantastisk spændende land at besøge, med talrige gamle ruiner, middelalderborge samt et episk bjerglandskab.

  De smukkeste campingpladser i Albanien ved en sø

  Ved Shkodersøen har I en fantastisk base til at nyde både vandsjov, cykling og vandreture. I finder vandreruter for både nybegyndere og erfarne vandrere. Nyd kano- og kajaksejlads samt mange andre vandbaserede aktiviteter. Vores

  er beliggende direkte ved søen, hvilket giver jer en ideel mulighed for at nyde alt det sjove søen har at byde på, sammen med de gode faciliteter der findes på campingpladsen.

  Nature in Albania

  Nyd en dag i Montenegro fra Albanien

  Kunne I tænke jer at holde ferie i det nordlige Albanien? Hvis ja, så skal I sørge for også at tage en dagstur til det nærliggende Montenegro. Selvom det rangerer som Europas yngste land, bliver Montenegro allerede betragtet som Balkans Monaco. I stedet for at slentre en tur gennem havnen i Monaco, kan I her udforske den lige så fortryllende Kotor-bugt. Imponerende bjergtoppe skiller sig smukt ud mod det krystalklare vand og udsigten er så fantastisk, at den er svær at overgå. Det er ikke overraskende, at Kotor-bugten betragtes som en af de smukkeste i verden. Og det er ikke alt, der er også fire verdensarvssteder og fem nationalparker at udforske. En ferie og to vidunderlige lande at besøge, nyd det!

  Udforsk paradisstrande ved Adriaterhavet

  Et af Albaniens største aktiver er de helt fantastiske strande. På Adriaterhavskysten finder I masser af strande at vælge imellem. Udforsk de hvide sandstrande ved nærliggende Dhërmi og Palasën eller besøg den travle badeby Sarandë. Lej en båd og sejl til nogle af de smukkeste bugter i Albanien. Det fantastiske azurblå vand omkring jer, skaber en følelse af at være i paradis. Det er den ægte feriefølelse!

  Besøg Tirana i Albanien - det er et must!

  Albanien er velsignet med et betagende landskab, men det har også et pulserende byliv. Fra jeres campingplads i Albanien skal I sørge for at tage en dagstur til Tirana. Landets hovedstad og Albaniens bankende hjerte, Tirana, er hjemsted for fantastiske farverige bygninger, en pulserende kulturscene, museer, kunstgallerier, gode caféer og restauranter. Besøg nogle af byens fantastiske steder, såsom Skanderbeg Square, National History Museum og byens travle Blloku-distrikt. For den bedste udsigt over byen, skal I en tur til Dajti Mountain National Park, hvor I kan I tage svævebanen til den 1631 meter høje Djati-bjergtop. Skab ferieminder med et besøg i Tirana.

  Begiv jer væk fra de traditionelle veje

  Begiv jer væk fra den traditionelle vej og oplev det autentiske Albanien. Dette mangfoldige land har noget for enhver smag. Tag en tur til de Accurced Mountains, også kendt som de Albanske Alper. Her kan I vandre eller bare slappe af, mens I nyder det lokale albanske køkken. I landsbyerne Lezhe og Shkodra kan I besøge vinmagere, keramikere og atelierer, hvor stof håndvæves af uld og silke. Udforsk Butrint på Albaniens vestkyst, et Unesco-Verdensarvssted, hvor I kan gå gennem flere tusinde års Balkanhistorie. Oplev dets gamle amfiteatre og forter. Et andet must-see er byen Apollonia, som kan dateres tilbage til det sjette århundrede f.Kr. og Divjake, med cykelstier, laguner og strande, pelikaner og flamingoer.