Camping i Danmark

Camping i Danmark

Hvis I er på jagt efter den perfekte familieferie, er der ingen grund til at rejse langt væk. Danmark byder på masser af oplevelser og hygge. København bugner af både kultur,  lækker mad, kendt design og endeløs underholdning til glæde for hele familien. Hop på cyklen eller tag traveskoene på og oplev det smukke landskab, eller find jer den perfekte plet på stranden.

En ferie i det danske land byder på en superb kombination af sunde udendørsaktiviteter, charmerende byer med masser af kultur og skøn mad. Hold ferie i Danmark og kom hjem mange oplevelser rigere. 

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Danmark med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Vestbirk

Østbirk - Jylland - Danmark

Plads til at boltre sig og perfekt til børnefamilier. Ideel til fiskeri- og kano entusiaster; Vestbirk er smukt beliggende ved Gudenåen.

Camping Birkhede

Ry - Jylland - Danmark

Gæstfri campingplads i betagende natur, lige ved en smuk sø. Med sit fantastiske legeområde og væld af faciliteter, er pladsen ideel til familier med mindre børn.

Camping Skovly camping

Ringsted - København - Danmark

Oplev det skønne udendørs liv her på denne mindre, rolige campingplads. Deltag i gruppeaktiviteter. Nyd landskabet, som omringer jer og tag på dagsture til stranden, København og Roskilde.

Det smukke landskab i Danmark

Danmark har virkelig et utroligt landskab. Lyst til en dag ved havet? Både Jyllands og Sjælland har km lange sandstrande, der bare venter på jer tæt på jeres campingplads.

Lad jer fortrylle af Nationalpark Mols Bjerge med det rå landskab. Har I lyst til at lege vikinger for en dag? Så tag til Nationalpark Skjoldungernes Land, et kønt, grønt paradis med skove, enge og søer. Der er rig mulighed for at geare ned i Danmarks natur, men for de mere aktive, er der også gode muligheder for lange vandre- og cykelture.


danmark lego

Kulturelle højdepunkter i København

De fortryllende renæssanceslotte i Danmark har inspireret mange, store fortællere. William Shakespeares udødeliggjorde Kronborg Slot i Hamlet og Holsteinborg Gods nævnes i flere af H.C. Andersens fortællinger. Interesserede i at lære mere om Danmarks historie? Så tag en tur fra jeres campingplads til Aarhus og gå gennem gaderne i Den Gamle By. Det er et levende museum, der viser, hvordan folk levede fra 1800-tallet til i dag. Er I mere til eventyr? Så sejl i et vikingeskib på fjorden ved Vikingemuseet i Roskilde. Føl jer royale – se kronjuvelerne på Rosenborg Slot.


danmark camping

Camping ved havet i Danmark

Danmarks kyst er simpelthen enestående. De langstrakte, rene sandstrande er skræddersyede til dagsudflugter for hele familien. Jylland har mere end 400 km hvid sandstrand. Sydstranden i Hvide Sande er superb til surfing og I kan gå direkte til stranden fra jeres campingplads. Gudminderup Strand i Nord- Vestsjælland er en af landets bedste badestrande. Har I lyst til noget helt andet? Så besøg Bornholm, danmarks baltiske ø. Et øko-venligt cykelparadis. Vil I helst ikke så langt væk fra København? Så besøg Københavns egen strand Amager Strandpark.

Dejlige ture for hele familien fra campingpladsen

Danmark er utrolig familieorienteret. I kan vælge og vrage mellem fantastiske dagsture nær jeres campingplads. Børnene bliver svære at få ud fra Legoland i Billund, men hvem kan klandre dem? Det er danmarks største familieattraktion. Hvis I er nær København, bør I selvfølgelig også tage en tur i Tivoli, det er faktisk en af verdens ældste forlystelsesparker. I bør helle ikke gå glip af et besøg i Kongen af Eventyr, Hans Christian Andersens eventyrlige, interaktive museum i Odense.  I Kerteminde kan børn, og voksne, lære noget om vikingetiden og se den unikke vikingeskibsgrav på Vikingemuseet i Ladby.

Regioner i Danmark:

Jylland

København