Vacansoleil Logo
Campingpladser i Frankrig

Camping Frankrig

Campingpladser i Frankrig

En campingplads i Frankrig er for mange den ideelle feriedestination. Det er ikke så mærkeligt, da det er meget få lande, som er så afvækslende som Frankrig. Takket være det varierede landskab, det behagelige klima, de mange forskellige seværdigheder og attraktioner, er Frankrig for mange favoritdestinationen. Her er så meget at se, gøre og opleve på en campingferie i Frankrig. Netop derfor har Vacansoleil et bredt udvalg af campingpladser i Frankrig. Vacansoleil har campingpladser over det meste af Frankrig, så I kan opleve et nyt område eller nye regioner hvert år.

Læs mere

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.

  Frankrigs smukke varierede landskab

  Frankrig har et smukt varieret landskab med smukke naturområder. I bor på en campingplads mellem bølgende marker med solsikker og lavendel. I kan nyde jeres ferie mellem bjerge og skovfyldte bakker, med gemte idylliske landsbyer, eller ved en af de uendeligt lange strande med det smukke hav som baggrund. Ardèches vulkanske bjerge, kysten ved den franske kanal med sine hvide kalkklipper, det berømte Côte d'Azur og Alperne med det imponerende bjerg Mont Blanc, det er alt sammen fransk. Oplev disse smukke scenarier fra jeres campingplads i Frankrig.

  Oplevelser fra jeres campingplads i Frankrig

  De franske regioner har hver deres karakteristiske atmosfære og seværdigheder. Fra jeres campingplads i Frankrig, er der masser af oplevelser. Oplev Bretagnes kultureelle arv og smukke kystlinje. Eller vælg Alperne, hvor I kan klatre i bjerge, tage på vandre- og cykelture. Oplev den fantastiske udsigt, klukkende vandløb og grønne enge. I kan cykle langs de mange slotte og vingårde i Loire reionen og nyde det smukke Vendee, regionen med flest solskinstimer. I vil hurtigt opdage at dagen har alt for få timer, til at opleve alt dette på en ferie på en campingplads i Frankrig.

  Sol vand og strand

  Mange forbinder en ferie på en campingplads i Frankrig med sol, vand og strand. Det er ikke helt uden grund! Kysten ved det franske middelhav har en række af de smukkeste strande med levende badehoteller. De dejlige sandstrande med lyseblåt vand er ideelle til mange aktiviteter, såsom svømning, surfing, bygge sandslotte, vandski, dykke, snorkle eller bare slappe af på en solseng i skyggen under en parasol. Mange af de franske strande har det blå flag, og I kan derfor roligt glæde jer, til en dejlig badeferie for hele familien på en campingplads i Frankrig.

  Tag på ture i Frankrig

  Fra jeres campingplads i Frankrig, kan I besøge en af de mange byer. Afhængig af hvor I bor vil I opleve, at Marseille, Nîmes og Avignon er fantastiske shoppingbyer, ligesom Paris, modens by, de historiske Nice og Lyon, virkelig alle er et besøg værd. Bor I i den sydlige del af Côte d'Azur, er det berømte og eksklusive Cannes en stor oplevelse. Er I en familie med børn, har Frankrig en masse at byde på. Lige fra Disneyland Paris og Parc Asterix til forlystelsesparkerne Puy du Fou og Vulkania. I Frankrig er der masser af forlystelsesparker, vandland og zoologiske haver, fordelt over hele landet. Ligegyldigt hvilken region i Frankrig I vælger til jeres næste ferie, vil I helt sikkert kunne finde en campingplads, hvor der vil være masser af attraktioner omkring jer.

  Camping nær Disneyland  

  Der er mange grunde til at tage på campingferie ved Paris, og én af dem er uden tvivl Disneyland Paris. Disneyland er magisk og I åbner øjnene op til en helt ny og fortryllende verden! Både børn og voksne får en uforglemmelig oplevelse, som I kan tænke tilbage på i mange år fremover. Gennem Vacansoleil kan I booke en campingplads der ligger blot 20 km fra Disneyland Paris. På campingpladsen kan I nyde både restaurant, swimmingpools, legepladser og professionel underholdning, når I er hjemme fra en oplevelsesrig dag i Disneyland Paris. Kombinationen af 

   er populær og værd at opleve med jeres børn. En campingplads i Frankrig, er den ideelle feriedestination for hele familien