Campingpladser i Rheeze

Camping i Rheeze

På campingpladsen i Rheeze er der ikke et minuts kedsomhed for børnene, absolut ikke, og slet ikke hvis I bestiller et ophold på campingpladsen Jungle Adventure. Pladsen byder på en subtropisk, indendørs vand-sjov legeplads, som jeres børn vil elske. Campingpladsen er også i nærheden af landsbyen Rheeze, som er beliggende i den smukke Vecht-dal i Overijssel og omgivet af store skove, klitter og moser. I kan bruge det som en base, hvorfra I kan tage på vandre- og cykelture, samt mange andre udflugter inden for en dejlig bekvem rækkevidde.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Rheeze med Vacansoleil

Camping 't Veld

Rheeze - Overijssel - Holland

Slap af på denne lille, stille, 5-stjernede campingplads, der ligger tæt på smukke skove. Pladsen er et børneparadis med en swimmingpool, vandrutschebaner og legepladser. Nyd det bedste af begge verdener med Vechtdals smukke natur og alle de bedste forlystelser i nærheden.

På campingpladsen i Rheeze kan I nyde en afslappende ferie. Dammen er dedikeret til lystfiskere og floden Overijsselse Vecht flyder mindre end 800 meter fra campingpladsen. Klitterne er perfekte til picnic, hvor jeres børn kan kravle, klatre og lege så meget de vil. Plopsaland, Emmen Zoo og Hellendoorn forlystelsesparken ligger tæt ved. På en ferie på campingpladsen i Rheeze er der noget for enhver smag.