Campingpladser i Delft

Camping i Delft

En ferie tæt på hjemmet er slet ikke så dårlig en ide. Faktisk, så er det et virkelig godt valg. Holland har så mange smukke steder, kulturelle seværdigheder og aktiviteter. En camping i Delft, som eksempelvis Delfste Hout er en perfekt base hvorfra I kan tage på adskillelige udflugter. Selve campingpladsens beliggenhed gør den unik da byer såsom Rotterdam og Amsterdam er dejligt tæt på. Ligeledes er The Hauge og Scheveningen i behagelig køreafstand fra campingpladsen. En dagstur til stranden fra campingpladsen i Delft kan varmt anbefales.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Delft med Vacansoleil

Camping Delftse Hout

Delft - Rotterdam / Haag - Holland

Kultur og natur tæt på hinanden. De historiske Delft kanaler, museer og charmerende caféer ligger i gåafstand eller er nemme at komme til med bybussen, som kører til campingpladsen.

For vandrelaterede og andre rekreative fritidsaktiviteter skal I ikke køre langt da campingpladsen i Delft er beliggende i et omfattende storslået smukt natur- og rekreationsområde. Et fantastisk sted for alle aldre. Børnene vil have det så sjovt med masser af vandsportsaktiviteter som vandlegepladsen såvel som dyrene i børnezoo. Tag en fisketur, slap af ved havnefronten eller prøv noget nyt, såsom surfing. Området byder på flere skiltede cykel- og vandreruter og kulturelskere kan besøge det gamle center, som ligger så tæt på campingpladsen i Delft og nyde de mange interessante seværdigheder.