Vacansoleil Logo
Camping i Italien

Camping i Italien

Campingpladser i Italien

Hvis I vælger camping i Italien, vælger I et land fyldt med smukke autentiske byer, fascinerende kultur, flotte kyster, interessante ø'er, dejlig natur og lækre madretter. Italien er kendt som støvlen, pga. landets form og er rigtig passende til alle, som elsker ferie. Alle der elsker kunst, arkitektur og historie vil finde det her, sammen med gæstfrie mennesker. Klimaet, Adriaterhavet og den unikke atmosfære gør, at campingpladserne i Italien er populære feriedestinationer. Vacansoleil har et bredt udvalg af camping til jer i La Dolce Vita eller La Bella Italia.

Læs mere

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.

  Book campingferien i Italien og oplev det smukke landskab

  Hvis I er på camping i Italien, vil I kunne nyde et meget varieret og smukt landskab. Italien har smukke bjerge, såsom Alperne, Dolomitterne og Apenninerne. I kan gå og klatre i timevis, her bliver I belønnet med en spektakulær udsigt. Italien er også landet med de smukkeste søer såsom, Gardasøen, Lago Maggiore og Como søen. Søerne er ideelle til flere varianter af vandsport, men også til at køle af. De flotte åer såsom, Tiber og Po er også med til at skabe det flotte landskab, som gør camping i Italien komplet.

  Meget kultur

  på campingferien i Italien kan I ikke undgå den gamle historie om landet. Over alt ses den gamle historie om Rom og deres civilisation. På campingferien i Italien kan I opleve en stor samling af historisk kunst. Her er mange museer, flere kirker og katedraler - noget kulturelt kan findes i alle byer. Mange byer gemmer på smukke historiske skatte. Fx Rom med Vatikanet og det skæve tårn i Pisa, samt Pompeii, en af de bedste bevarede romerske byer med udsigt til vulkanen Vesuvius, som bestemt er et besøg værd, når I camperer i Italien.

  Dejlige ture fra jeres campingplads i Italien

  Camping i Italien er den perfekte start på en dejlig ferie. Vælg f.eks. en 5 stjernet campingplads i 

   og book et lækkert 
  mobilhome
   eller en luksuriøs glamping bolig. Ferien afhænger også af, hvad I besøger. I kan besøge Venedig og opleve romantikken, mens I sejler gennem gaderne i en venetiansk gondol. Ønsker I action og oplevelser? Så bør I besøge den aktive vulkan Etna. Børn vil heller ikke kede sig i Italien. I hele landet er der flere parker og zoologiske haver, store som små. De dejlige søer tæt på jeres camping, tilbyder også meget sjov for børn i alle aldre. Ønsker I at have jeres 
  hund
   med på ferien, er det muligt på flere campingpladser. 

  Nyd en solskinsferie

  På en camping i Italien, nyder I som regel en dejlig solskinsferie. Regioner, såsom Venetianske Riviera, Toscana og øerne Sardinien og Sicilien, er meget dejlige feriedestinationer. En dag med kultur og natur er et godt alternativ til en dag i solen på stranden. Adriaterhavet er et godt sted for al slags vandsport, hvis I booker campingferien i Italien eller på en af de meget populære italienske øer, kan I også nyde solen, stranden, pizza, hjemmelavet is, Lambrusco og meget mere. På en campingferie i Italien, vil I få alt hvad I ønsker og I vil føle jer hjemme!