Campingpladser i Dalmatien

Camping i Dalmatien

Er det ren afslapning I har brug for, så skal I vælge en campingplads i Dalmatien i det sydlige Kroatien. Her finder i smukke landskaber, maleriske landsbyer, masser af historiske skatte, lange sandstrande, svajende palmetræer, livlige resorts og den vidunderlige middelhavsstemning. Alt i alt er Dalmatien en perfekt region til sol, hav, strand og aktiv ferie. Vacansoleil har allerede udvalgt de smukkeste steder til jer. Søg og book jeres yndlingscampingplads i vores Dalmatien-udvalg og vær sikker på en super skøn ferie!

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Dalmatien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Park Soline

Biograd na Moru - Dalmatien - Kroatien

En autentisk bid af Kroatien. Hyggelige byer, imponerende landskab og skøn natur. En god familievenlig campingplads med Biograds hyggelige boulevard indenfor gåastand.

Camping Solaris

Sibenik - Dalmatien - Kroatien

Denne skønne campingplads er en del af et velanlagt resort med mange faciliteter omkring en indre vandstrækning. Nyd stranden, wellnessbehandlinger, restauranter og sport.

Camping Belvedere

Seget Vranjica - Trogir - Dalmatien - Kroatien

En perfekt campingplads til en skøn strandferie. Beliggende på stranden og i gåafstand fra byen. Tæt på er der spændende udflugtsmuligheder fx Trogir og Split. Et sandt paradis for jer der elsker vandsport.

Camping Strasko

Novalja - Dalmatien - Kroatien

Populær campingplads på øen Pag nær den mindre by Novalja. Pladsen har et bredt udvalg af sjov for alle aldre. I kan gå fra campingpladsen og lige ned til stranden.

Camping Zaton Holiday Resort

Nìn - Dalmatien - Kroatien

Velanlagt campingplads direkte ved en to km lang strand overfor øerne ud for Zadars kyst. Luksuriøse pools og jacuzzi. Der er få km til den historiske by Nin.

Den smukke natur nær jeres campingplads i Dalmatien

Jeres campingplads i Dalmatien ligger i fantastiske omgivelser. I det grønne opland finder I smuk natur. Velduftende fyrretræer, oliven og grønne vinmarker er helt almindeligt at støde på her. Fem ud af syv af Kroatiens nationalparker ligger i Dalmatien og venter på jer. Natural Park Kornati med sine mange ubeboede øer er et sandt paradis for dykkere og National Park Krka med dets smukke vandfald, hvor vandet falder dramatisk ned fra store højder – lige til årets feriebillede. Hvis I vælger at bo på en campingplads i Dalmatien, er det meget anbefalelsesværdigt at nyde den storslåede Kroatiske natur.  

Sol, hav og strand

En campingferie i Dalmatien giver rig mulighed for at nyde solen, havet og de lækre sandstrande. Denne region er et af de mest solrige områder i det centrale og nordlige middelhavsområde. Høj blå himmel og mange solskinstimer er det, som kommer til at dominere jeres ferie. Et dyp i det krystalblå Adriaterhav køler dejligt! På strandene Split og Trogir er der flere vandsportsmuligheder. Der kan lejes både, I kan tage en tur på en bananbåd eller være med til et spil beach volley. Stranden i Brela er meget populær blandt børnefamilier, da vandet bliver stille og roligt dybere. Dalmatiens kyst består af strande med småsten og sandstrande. Der er hundredvis af strande, den ene bedre end den anden. Der er altid en strand, der passer til jeres smag på jeres ferie i Dalmatien.     

På tur fra campingpladsen i Dalmatien

En campingplads i Dalmatien er også en dejligt sted for børn. De kan have det sjovt på stranden og i vandet. Teenagere kan more sig med wind- og kitesurfing. Havkajakture eller spændende  riverraftingture på steder, hvor der naturligt er stærke strømme er også en mulighed. I flere anerkendte strandresorts er der rutschebaner, trampoliner og hoppeborge på stranden. Dalmatien har også mange maleriske steder. Middelalderbyen Trogir er et godt eksempel. Hele området er på UNESCO verdensarvsliste. Det skal ses! Har I lyst til at shoppe på jeres ferie til Dalmatien? Så tag til den gamle by Split. Trendy butikker, varehuse, gallerier og flere outlets sørger for en ultimativ shoppingoplevelse.