Vacansoleil Logo
Croatia Dalmatia

Campingpladser i Dalmatien

Camping i Dalmatien

Er det ren afslapning I har brug for, så skal I vælge en campingplads i Dalmatien i det sydlige Kroatien. Her finder i smukke landskaber, maleriske landsbyer, masser af historiske skatte, lange sandstrande, svajende palmetræer, livlige resorts og den vidunderlige middelhavsstemning. Alt i alt er Dalmatien en perfekt region til sol, hav, strand og aktiv ferie. Vacansoleil har allerede udvalgt de smukkeste steder til jer. Søg og book jeres yndlingscampingplads i vores Dalmatien-udvalg og vær sikker på en super skøn ferie!

Læs mere

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.

  Den smukke natur nær jeres campingplads i Dalmatien

  Jeres campingplads i Dalmatien ligger i fantastiske omgivelser. I det grønne opland finder I smuk natur. Velduftende fyrretræer, oliven og grønne vinmarker er helt almindeligt at støde på her. Fem ud af syv af Kroatiens nationalparker ligger i Dalmatien og venter på jer. Natural Park Kornati med sine mange ubeboede øer er et sandt paradis for dykkere og National Park Krka med dets smukke vandfald, hvor vandet falder dramatisk ned fra store højder – lige til årets feriebillede. Hvis I vælger at bo på en campingplads i Dalmatien, er det meget anbefalelsesværdigt at nyde den storslåede Kroatiske natur.  

  Sol, hav og strand

  En campingferie i Dalmatien giver rig mulighed for at nyde solen, havet og de lækre sandstrande. Denne region er et af de mest solrige områder i det centrale og nordlige middelhavsområde. Høj blå himmel og mange solskinstimer er det, som kommer til at dominere jeres ferie. Et dyp i det krystalblå Adriaterhav køler dejligt! På strandene Split og Trogir er der flere vandsportsmuligheder. Der kan lejes både, I kan tage en tur på en bananbåd eller være med til et spil beach volley. Stranden i Brela er meget populær blandt børnefamilier, da vandet bliver stille og roligt dybere. Dalmatiens kyst består af strande med småsten og sandstrande. Der er hundredvis af strande, den ene bedre end den anden. Der er altid en strand, der passer til jeres smag på jeres ferie i Dalmatien.     

  På tur fra campingpladsen i Dalmatien

  En campingplads i Dalmatien er også en dejligt sted for børn. De kan have det sjovt på stranden og i vandet. Teenagere kan more sig med wind- og kitesurfing. Havkajakture eller spændende  riverraftingture på steder, hvor der naturligt er stærke strømme er også en mulighed. I flere anerkendte strandresorts er der rutschebaner, trampoliner og hoppeborge på stranden. Dalmatien har også mange maleriske steder. Middelalderbyen Trogir er et godt eksempel. Hele området er på UNESCO verdensarvsliste. Det skal ses! Har I lyst til at shoppe på jeres ferie til Dalmatien? Så tag til den gamle by Split. Trendy butikker, varehuse, gallerier og flere outlets sørger for en ultimativ shoppingoplevelse.