Campingpladser i Kvarner

Camping i Kvarner

Et mildt middelhavsklima, storslåede afsides bugte, livlige farverige feriebyer og smukke naturlige omgivelser. Velkommen til Kroatiens bedst skjulte hemmelighed: Kvarner. De velkendte regioner Dalmatien og Istrien tiltrækker en stor gruppe gæster, men de, som foretrækker en mere rolig region med en fornemmelse af adriaterhavskysten, bør helt klart lade turen gå til Kvarner! De elegante byer Rijeka, Opatija og Crikvenica velsigner fastlandet med fantastiske feriebyer og de betagende naturparker Učka Nature Park og  Risnjak National Park ligger lige i nærheden. De virkelige juveler er dog de smukke øer, Krk, Losinj, Cres og Rab. Krk bliver forbundet til fastlandet  med en bro og de øvrige øer kan nås med en kort færgetur

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Kvarner med Vacansoleil

Camping på Kvarner øerne

Krk er den største og lettest tilgængelige af øerne, da en bro forbinder øen til fastlandet. Den er kendt som den gyldne ø, på grund af dens vidunderlige klima og skønne strande. Lošinj kaldes ’wellness og sundhedsøen’, på grund af de 1200 forskellige typer aromatiske og terapeutiske urter som dyrkes på denne dejlige ø. Med 250 km vandre- og cykelstier er øen også perfekt til familieferier. Cres øen forbindes til Losinj af en bro, som ligger ved byen Osor. Det er en meget historisk og kulturel ø, med storslåede bygninger fra det 15. og 16. årh, da det var venetiansk rige.  Den er også hjem for sjældne kolonier af ådselgribbe. Øen Rab er et magisk sted og et af de grønneste øer i Adriaterhavet, dækket af fyrretræsskove og smukke sandstrande.

Den smukke natur nær jeres campingplads i Kvarner 

Campingpladsen ligger nær Mali Losinj, den største by på en af de smukkeste øer ved adriaterhavskysten, Lošinj. Dette maleriske postkortværdige sted er omgivet af bjergtagende natur, med en smuk fyrretræsskov og et roligt, turkisfarvet hav. Dette og meget andet er med til at gøre dette sted til det perfekte udgangpunkt for en alletiders familieferie. Hvis man skal have den ultimative strandoplevelse, så skal man styre direkte mod Cikat bugten, som ligger lige i nærheden. Man mødes af et uspoleret paradis! Her kan man stresse af, svømme og nyde al den skønhed man er omgivet af. Besøg Veli Lošinj, en lille fiskerlandsby blot 4 km fra campingpladsen. Nyd en slentretur i byens kønne gader og stræder, tag på shopping, og indtag så en afslappet, sen frokost ved havnen. Hvis I er heldige, så får I måske øje på øresvin, som leger i bugtens smalle munding.

Sol, hav og sand i Kvarner

En campingferie i Kvarner er en sand forkælelse for jer som elsker sol, sand og strand ! Fastlandets feriebyer, Rijeka, Opatija og Crikvenica prydes af fantastiske strande med krystalklart vand. Men de sande skatte gemmer sig på naboøerne! Øen Krk har pragtfulde strande ved Baška og øen Rab  har en helt paradisisk strand, med blødt sand og børnevenlige små skråninger. Lošinj har også en af Kroatiens smukkeste strande, Čikat Bay. Beliggende mellem en frodig grøn fyrretræsskov og Adriaterhavskystens klare, blå vand. Det er et enestående sted at svømme, udøve vandsport, eller blot nyde solnedgangen med en cocktail i hånden.

På udflugt fra jeres campingplads i Kvarner 

En campingplads i Mali Losinj er et vidunderligt feriested for børn. Der er så meget at lave for dem! Fantastiske dagsture til smukke, sikre strande. Til teenagere er der et bredt udvalg af sjove vandsportsaktiviteter og festområder langs med feriebyerne. Naturelskere har rig mulighed for at udforske skovene eller tage en tur til strandene på jagt efter øresvin. Føler I jer eventyrlystne? Så tag på øhop og overvæld jer selv med den rige historie og de storslåede naturomgivelser, som de skønne øer i denne region byder på. Har I lyst til kulturoplevelser? Så bør I tage et smut forbi Lošinj Museum i Fritzi Palace i Mali Losinj. Museét bugner med beundrigsværdig italiensk barokkunst og kroatiske malerier. Er I på jagt efter den perfekte souvenir at tage med hjem? Så vil en slentretur langs den elegante promenade i Losinj lige være noget for jer! Shop af hjertets lyst!