Vacansoleil Logo
Campingpladser i Luxembourg

Campingpladser i Luxembourg

Camping in Luxembourg

Hvem vil ikke også slippe for at køre langt, men stadig have en uforglemmelig ferie? Så tag på camping i Luxembourg. Dette rige, lille land, ligger mellem Belgien, Frankrig og Tyskland, og tilbyder adskillige muligheder. Slotte, søer, kanoture, bølgende vinmarker, stejle klippevægge og et mangfoldigt landskab, Luxembourg er lidt anderledes. For børn er dette land en sand oplevelse. Er i på udkig efter camping i Luxembourg? Jeres søgen er forbi, for Vacansoleil har hvad du leder efter!

Læs mere

 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  ... campingpladser fundet

   Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
   • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
   • Ankomst og afrejse alle ugens dage
   • Det største udvalg og mest valuta for pengene

    Luxembourg; et land fuld af smuk natur og slotte

    Under jeres ophold på en campingplads i Luxembourg, kan I ikke undgå de mange slotte og ruiner. Allerede i den gamle by af Luxembourg, ligner det en fæstning, med tårne der rejser op ud af de grønne bakker. Jer der elsker fæstninger, vil føle sig helt til rette på en campingplads i Luxembourg. Desuden er dette land et rigtigt vandreparadis for vandringentusiaster. Samlet er der mere end 5.000 km. vandrestier. Vandring er derfor et must. Den storslået Müllerthal, også kendt som “Lille Schweitz”, er især holdt af for sine stejle klippevægge, skovklædte bakker og vandløb. I kan selv opleve det, fra en campingplads i Luxembourg.

    Dejlige, flotte og charmerende kulørte byer

    Gæster der bor på en campingplads i Luxembourg, tager naturligvis ind til den største by i landet; Luxembourg by. En by med historiske bygninger og skinnende high-tech bygninger der står side om side med hinanden. Ikke nok med det, så er den gamle by på UNESCOs Verdensarvsliste. Byer som Vianden, Echternach og Clervaux, er takket være deres farverige og chamerende karisma, også populære mellem turister. I vil blive overrasket over den perfekte helhed over størstedelen af byerne omkring campingpladserne i Luxembourg. Rene bystræder, trimmede haver og pletfrie huse dominerer bybilledet her. Et skønt syn.

    Flotte ture fra campingpladserne i Luxembourg

    At campere i Luxembourg er skønt for børn. Ikke nok med at der er en del at lave på pladsen, så kan de også opleve masser af ting uden for campingpladsen. Gå ombord på en båd, drevet af solenergi, for en lærerig ekspedition, eller gå på oplevelse på snoede stier langs små floder. Naturen er fuld af klatre og vandre steder. Hvis I vil opleve større zoologiske haver, så besøg den belgiske dyrepark, La Roche, eller den franske Metz, med den super sjove zoologiske have. Når I bor på en campingplads i Luxembourg, skal I besøge Plopsa Coo i belgiske Stavelot.

    Underholdningsmuligheder i Luxembourg

    Hvis I bor på en campingplads i Luxembourg og spiser ude, vil I lægge mærke til den udemærkede tyske mad flettet sammen med den fine franske mad. Med andre ord, er maden krydret og meget velsmagende. For jer der holder af fisk fra en lokal flod, så er i kommet til det rigtige sted i byen Moselle. Indbyggerne i Luxembourg elsker en tallerken med muslinger og pomfritterom sommeren. Jer der elsker at spise ude, kan med glæde tage til Luxembourg by. Her er teatre, biografer, hyggelige caféer, klubber med live musik og sjove charmerende bistroer. I kan fra jeres campingplads i Luxembourg tage hvor end i lyster. På en campingplads i Luxembourg, kan alle have en fantastisk ferie og ingen behøver at kede sig.