Campingpladser i Berner Oberland

Camping Berner Oberland

En campingferie på Bernese Oberland består hovedsagligt af smukke og varierede landskaber. Her finder I bjergtinder dækkede af sne, bjergsøer, et tandhjultog, små bjerglandsbyer, masser af stier til de aktive og imødekommende lokale indbyggere. Schweiziske Bernese Oberland er kendt for sin alsidighed, så det er ikke overraskende, at denne region syd for hovedstaden Bern er så populær. Det er ikke kun naturelskere, der vil have det godt her, familier med børn nyder altid et ophold i denne smukke del af Schweiz. I år kan I også nyder et ophold på campingplads i Bernese Oberland med Vacansoleil .      

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i Berner Oberland med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Schweiz

Perfekt beliggende ved Thunersøen og tæt på Intersøen. Velholdt campingplads med masse af vandsport og et grønt område til solbadning. Prøv bjergvandring og besøg Bern.

Fra campingpladsen i Bernese Oberland til Jungfraujoch

Jeres campingplads i Bernese Oberland er et perfekt startsted for ekskursioner. En af hovedattraktionerne i denne region er Jungfraujoch, hvor den højeste jernbanestation i Europa ligger. Denne togstation ligger i en region, som er på UNESCO verdensarvsliste. Det unikke landskab med dets fortryllende skønhed og Aletsch Gletcher, den længste gletcher i Alperne, skal helt sikkert ses på jeres ferie på en campingplads i Bernese Oberland.      

Flere gode tips fra jeres campingplads i Bernese Oberland

Udover attraktionen Jungfraujoch kan I også tage på andre ekskursioner fra jeres campingplads. Besøg den vibrerende og alsidige hovedstad Bern og nyd den middelalderlige bymidte eller gå på opdagelse i den moderne by Interlaken. Byen ligger ved foden af bjergene, mellem to søer. I udkanten af byen ligger Mystery Park. Den er et sikkert hit hos børnene! Kan I lide at shoppe? Udover Bern, ligger fashionable Gstaad tæt på jeres campingplads i Bernese Oberland, som også byder på masser af shoppe-sjov.

Aktiviteter nær jeres campingplads i Bernese Oberland

Det vil være en skam at opholde jer udelukkende på jeres campingplads i Bernese Oberland, for de forskellige regioner, der ligger i nærheden har hver deres egen unikke atmosfære og landskab. Bliv forførst af den smukke natur. Tag en tur gennem en gletsjer kløft  eller udforsk det frodige, grønne landskab. Regionen har flere km lange cykel- og vandrestier i bjergene. I kan også prøve noget helt nyt; oplev de smukke landlige omgivelser på scooter – den nye trend! Trotti-cyklerne er et alternativ til cyklen. En campingplads i Bernese Oberland er et paradis for eventyrer og aktive mennesker.      

Fortryllende bjergsøer giver en kølig oase om sommeren

Tæt på jeres campingplads i Bernese Oberland ligger der nogle skønne bjergsøer. Thunersee og Brienzersee nær Interlaken er blot et par eksempler. I kan udforske søerne i båd, men de naturlige søer er også rigtig dejlige at svømme og surfe i. På varme dage I kan nyde at blive kølet af i søerne, der ligger i smuke omgivelser. Disse vidunderlige omgivelser vil I huske i lang tid efter jeres campingferie i Bernese Oberland.  

På en campingplads i Bernese Oberland kan I nyde en ferie, som I ønsker det!