Camping i Slovenien

Camping i Slovenien

Slovenien ligger smukt mellem de storslåede, imponerende Alper og adriaterhavskystens rene elegance. Officielt er det et af verdens grønneste lande.  Landet er enhver naturelskers drøm, fyldt med en variation af naturlig skønhed som andre lande kun kan drømme om. Frodigt, grønt bjerglandskab, tætte fyrreskove, krystalklare søer, mystiske grotter og lange, skønne sandstrande. Det er de helt perfekte omgivelser for spektakulære campingpladser.

Der er mange grunde til, at Slovenien er en dejlig destination for en fantastisk familiecampingferie. For det første er landet endnu ikke præget af masseturisme. For det andet er prisniveauet dejligt overkommeligt. Og sidst, men ikke mindst, er der et væld af historie og kultur at beundre ligesom landskabet er et af de smukkeste i Europa. Se Sloveniens skønhed og lad jer overraske!

Læs mere
Vælg mellem 6 campingpladser i Slovenien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.

Camping Sobec

Lesce - Julianske Alper/Bled - Slovenien

Rummelig campingplads i et sving ved Sava Dolinka floden, blot få km fra den kendte sø Bled. Campingpladsen har også en sø med muligheder for leg.

Camping Terme Čatež

Brežice - Sydøst Slovenien - Slovenien

Terme Catez byder virkelig på udfoldelsesmuligheder! Plask rundt i de mange pools og oplev suset i maven på en af de 19 vandrutschebaner. Eller sæt jer på solsengen og se børnene nyde det. Et sandt paradis for børn og teenagere!

Camping Terme Olimia

Podčetrtek - Sydøst Slovenien - Slovenien

<p class="MsoNormal"><span lang="DA">Luksuriøs familiecampingplads i det østlige Slovenien.Efter 40 min. køretur kan I bogstavelig talt få luft under fødderne. Fra Krapinske Toplice kan I udskifte bilen med en helikopter(tur) og udforske smukke Kroatien.<o:p></o:p></span></p>

Camping Slovenia Eco Resort

Stahovica - Julianske Alper/Bled - Slovenien

Hvis I ønsker fred og ro, men også aktiviteter, så er camping Slovenia Eco resort det ideelle sted at være! Der er en masse at lave for alle aldre. Dyk ned i poolen, sved alle bekymringer ud i saunaen eller fodr dyrene på pladsen sammen med børnene. Hytterne er bygget i økostil.

Det smukke landskab ved Logarska Dolina, Postojna, Kočevje og Triglav National Park

Det slovenske landskab er smukt, rigt og varieret. Den alpine, grønne Logarska Dolina dal er fyldt med vandfald, klippetårne og bjerge. Tag en tur fra jeres campingplads og besøg Triglav National Park, som huser den spektakulære, smaragdgrønne flod og den smukke Bled sø, det mest besøgte sightseeing sted i Slovenien. I Postojna er der et stort grottesystem at undersøge. 20 km med kamre, gange og gallerier med næsten 50 m høje lofter. Kočevje regionen i Slovenien har de bedst bevarede urskove i Europa. Der lever bjørne, ulve, losser og ørne.

Kulturelle højdepunkter i Ljubljana, Bled, Piran og Maribor

Den store fæstning i Ljunljana har bevogtet Sloveniens livlige hovedstad siden det 12. årh. Tag sporvognen til toppen og nyd en smuk udsigt over Ljubljana. Kunstelskere tager til den kønne kystby Piran. Et middelalderligt mesterstykke med tilsvarende museer. Det mest ikoniske, kulturelle billede i Slovenien er af søen Bled og det imponerende slot på bakkesiden, der skuer over det smaragdklare vand. Det ligger nær campingpladsen, så det er nemt at komme til og nyde en dejlig dag. Vinkendere besøger Maribor for at se Stara trta, den ældste vin i verden, som kan dateres tilbage til det 16. årh.

Camping ved havet i Slovenien

Slovenien har kun 47 km kyst ved Adriaterhavet, så det er ikke kvantitet, der tæller her.  Den største og mest populære strand er Portoroz og den har nogle af de fineste sandstrande ved adriaterhavskysten. Havnebyerne Izola, Piran og Koper har skønne småstensstrande med rent, krystalklart vand. En campingferie ved stranden i Slovenien er en aktiv affære med rig mulighed for at svømme, snorkle, stå på vandski, sejle og fiske.

Dejlige ture for hele familien fra campingpladsen

Få spænding i Pustolovski Park i Straža Bled. Denne Go High park tilbyder sjov for alle aldre.  Ægte vovehalse dykker ned i Postpojna grotterne. Et lille tog bringer jer gennem det fem km lange indre. Mørke fangehuller, vindebroer og hemmelige gemmesteder. Lærerig underholdning finder I i Park Vulkania, hvor I kan lære om vulkanerne i Goricko regionen. Så der er et væld af sjove aktiviteter tæt på jeres campingplads.