si.jpg

Camping i Slovenien

Camping i Slovenien

Slovenien ligger smukt mellem de storslåede, imponerende Alper og adriaterhavskystens rene elegance. Officielt er det et af verdens grønneste lande.  Landet er enhver naturelskers drøm, fyldt med en variation af naturlig skønhed som andre lande kun kan drømme om. Frodigt, grønt bjerglandskab, tætte fyrreskove, krystalklare søer, mystiske grotter og lange, skønne sandstrande. Det er de helt perfekte omgivelser for spektakulære campingpladser.

Der er mange grunde til, at Slovenien er en dejlig destination for en fantastisk familiecampingferie. For det første er landet endnu ikke præget af masseturisme. For det andet er prisniveauet dejligt overkommeligt. Og sidst, men ikke mindst, er der et væld af historie og kultur at beundre ligesom landskabet er et af de smukkeste i Europa. Se Sloveniens skønhed og lad jer overraske!

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Slovenien med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Terme Čatež

Čatež ob Savi - Slovenien - Slovenien

Terme Catez byder virkelig på udfoldelsesmuligheder! Plask rundt i de mange pools, oplev suset i maven på en af de 19 vandrutschebaner eller i svævebanen, eller smæk benene op på solsengen og se børnene nyde det. Et veritabelt børneparadis!

Camping Adria

Ankaran - Adriaterhavskysten (SL) - Slovenien

Beliggende ved Trieste bugten, ved den lille kyststrækning mellem Italien og Kroatien. Stor pool med olympiske mål lige ved havet. Besøg Trieste og de charmerende byer Koper og Piran.

Camping Sobec

Lesce - Julianske Alper/Bled - Slovenien

Rummelig campingplads i et sving af Sava Dolinka floden, blot få km fra den kendte sø Bled. Campingpladsen har også en sø med muligheder for leg.