es-cob.jpg

Campingpladser i Costa Brava

Camping på Costa Brava

Hold jeres ferie på en campingplads på Costa Brava, i Spanien. I mange år har det været  en meget populær destination. Costa Brava, som betyder 'rå kyst', er kendt for dets smukke Middelhav, fantastiske lange strande og mange solskinstimer, men også for de stejle klipper, maleriske bugter, hyggelige fiskerbyer og de livlige badebyer gør Costa Brava til et sandt paradis for alle. Det er ikke uden grund at tusindvis af ferieelskere, fra alle verdenshjørner, tager til denne populære, spanske region hvert år. Leder I efter en campingplads på Costa Brava? I kan booke de smukkeste campingpladser i Spanien hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 21 campingpladser i Costa Brava med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Castell Montgri

L'Estartit - Costa Brava - Spanien

Dejlig campingplads med det hele, og en masse vandsjov for hele familien. Store pools, mange sportsaktiviteter og underholdning. Ligger på en bakke med god udsigt, ca. en km til stranden.

Camping Tucan

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanien

Der er ikke langt til det livlige natteliv i Lloret, men festen på campingpladsens terrasse er heller ikke kedelig. Tag en tur til Blanes, Tossa og selvfølgelig Barcelona.

Camping King's

Palamós - Costa Brava - Spanien

"Strike". Baren ved swimmingpoolen, råder over en bowlingbane hvor I kan udfordre jeres naboer til et spil om æren...

Camping Valldaro

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanien

Godt anlagt campingplads i grønt område med gode faciliteter, 1 km til Playa d'Aros strande og boulevard. Tip til en udflugt: Besøg Tossa de Mar.

Camping Cala Gogo

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanien

Denne campingplads med privat strand, et stort swimminpool kompleks og en række aktiviteter nær (2km) Playa d'Aro, et af de mest populære feriesteder på Costa Brava.