es-cob.jpg

Campingpladser i Costa Brava

Camping på Costa Brava

Hold jeres ferie på en campingplads på Costa Brava, i Spanien. I mange år har det været  en meget populær destination. Costa Brava, som betyder 'rå kyst', er kendt for dets smukke Middelhav, fantastiske lange strande og mange solskinstimer, men også for de stejle klipper, maleriske bugter, hyggelige fiskerbyer og de livlige badebyer gør Costa Brava til et sandt paradis for alle. Det er ikke uden grund at tusindvis af ferieelskere, fra alle verdenshjørner, tager til denne populære, spanske region hvert år. Leder I efter en campingplads på Costa Brava? I kan booke de smukkeste campingpladser i Spanien hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 20 campingpladser i Costa Brava med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Interpals

Playa de Pals - Costa Brava - Spanien

Hyggelig campingplads med friluftsteater. Ligger kun få hundrede meter fra stranden. Tag en tur langs de smukke bugter langs kysten eller besøg den gamle by Pals.

Camping Tucan

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanien

Mindre, familievenlig campingplads indenfor gåafstand til bycentrum af Lloret de Mar. Tæt ved stranden, med masser af aktiviteter for alle aldre. Besøg Blanes, Tossa og Barcelona.

Camping Mas St. Josep

Santa Cristina d'Aro - Costa Brava - Spanien

Få km fra det hektiske natteliv i Playa d'Aro og Santa Cristina. Imponerende pools, stort udbud af faciliteter her i blandt et større sportscenter.

Camping King's

Palamós - Costa Brava - Spanien

"Strike". Baren ved swimmingpoolen, råder over en bowlingbane hvor I kan udfordre jeres naboer til et spil om æren...

Camping Internacional Palamós

Palamós - Costa Brava - Spanien

Beliggende på en grøn bakke med træer mellem La Fosca stranden og den store strand ved Palamos. En attraktiv familieplads med en stor pool.

Sol, hav og strand på Costa Brava

Hvis I holder ferie på en campingplads på Costa Brava, så er I den nordøstlige del af Spanien. Kysten er ca. 200 km lang, og takket være dens navn – 'rå kyst' – er der de rå klipper. Klipperne ender nogle gange ude i havet og er 'foden' af Pyrenæerne. Costa Brava ligger ved det smukke Middelhav, hvilket giver denne region det fantastiske middelhavsklima, med varme somre og milde vintre. Her er alt hvad man kan drømme om, hvis man er til vandsportsaktiviteter. Havet har ikke kun en masse at tilbyde over overfladen, men under vandoverfladen er der også en ekstremt fascinerende verden. En campingplads på Costa Brava byder på; sol, hav og strande i alle varianter.

Costa Bravas landskab

Costa Brava har en ekstraordinær variation af landskaber. Elsker I vin? Så er regionen Alella det rigtige sted, bestil en campingplads på Costa Brava. Vinbønderne vil elske at byde jer på en drink. I denne del af Spanien finder I også de smukkeste naturparker, fx Montseny National Park. Oplev regionen på cykel, til fods, gå ombord på en båd eller en helikopter. I kan lave jeres egne opdagelser i det smukke landskab, eller I kan deltage i en af de mange udflugter campingpladserne, på Costa Brava, tilbyder.

Seværdigheder fra campingpladserne på Costa Brava

Fra campingpladserne på Costa Brava, kan I tage på skønne ture. Besøg fx pilgrimsrejsen fra Montserrat. Her kan I også finde Den Sorte Mardonnas kloster. Besøg de maleriske landsbyer, der ligger skjult i det varierede landskab. Det føles som om tiden har stået stille her i et stykke tid. Børnene vil elske delfinarium Marineland i Lloret de Mar og vandparken i Malgrat de Mar. Alle jer der kan lide at udfordre jer selv, er der mulighed for bungee jump tæt på næsten alle campingpladserne på Costa Brava.

Costa Bravas byer

Hvis I bor på en campingplads på Costa Brava, skal en tur til sprudlende Barcelona, være på listen. Denne metropol med dens berømte Rambla, kan I let komme til fra de populære kystbyer, som fx Blanes, Playa d'Aro og Malgrat de Mar. Et besøg værd er selvfølgelig også Girona, byen har en bymur fra Middelalderen, den gamle bymidte, smukke katedral og det hyggelige marked om lørdagen. Og hvem elsker ikke en flot have? Besøg den imponerende botaniske have i Blanes, når I bor på en campingplads på Costa Brava.

En campingplads på Costa Brava har alle ingredienserne til en alletiders ferie, for alle aldersgrupper.