es-cob.jpg

Campingpladser i Costa Brava

Camping på Costa Brava

Hold jeres ferie på en campingplads på Costa Brava, i Spanien. I mange år har det været  en meget populær destination. Costa Brava, som betyder 'rå kyst', er kendt for dets smukke Middelhav, fantastiske lange strande og mange solskinstimer, men også for de stejle klipper, maleriske bugter, hyggelige fiskerbyer og de livlige badebyer gør Costa Brava til et sandt paradis for alle. Det er ikke uden grund at tusindvis af ferieelskere, fra alle verdenshjørner, tager til denne populære, spanske region hvert år. Leder I efter en campingplads på Costa Brava? I kan booke de smukkeste campingpladser i Spanien hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 21 campingpladser i Costa Brava med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Interpals

Playa de Pals - Costa Brava - Spanien

Hyggelig campingplads med friluftsteater. Ligger kun få hundrede meter fra stranden. Tag en tur langs de smukke bugter langs kysten eller besøg den gamle by Pals.

Camping Tucan

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanien

Der er ikke langt til det livlige natteliv i Lloret, men festen på campingpladsens terrasse er heller ikke kedelig. Tag en tur til Blanes, Tossa og selvfølgelig Barcelona.

Camping Mas St. Josep

Santa Cristina d'Aro - Costa Brava - Spanien

Få km fra det hektiske natteliv i Playa d'Aro og Santa Cristina. Imponerende pools, stort udbud af faciliteter her i blandt et større sportscenter.

Camping King's

Palamós - Costa Brava - Spanien

"Strike". Baren ved swimmingpoolen, råder over en bowlingbane hvor I kan udfordre jeres naboer til et spil om æren...

Camping Internacional Palamós

Palamós - Costa Brava - Spanien

Beliggende på en grøn bakke med træer mellem La Fosca stranden og den store strand ved Palamos. En attraktiv familieplads med en stor pool.