es-cod.jpg

Campingpladser i Costa Dorada

Camping Costa Dorada

Er I til sol, hav og strandsjov? Så skal I klart tage på campingferie i Costa Dorada. Denne region, også kendt som 'den gyldne kyst', byder på meget lange (gyldne) sandstrande og er en perfekt familiedestination i Spanien. Livlige badebyer, charmerende landsbyer, smukke bjerge, mange vandsportsaktiviteter og en masse sightseeing sikrer jer en alletiders ferie. Nyd de skønne temperaturer og det sjove underholdning sammen med hele familien. I skal opleve denne vidunderlige region, book en campingplads i Costa Dorada hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 10 campingpladser i Costa Dorada med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Vilanova Park

Vilanova i la Geltrú - Costa Dorada - Spanien

Luksuriøs campingplads i et smukt landskab, fem swimmingpools og en hyggelig terrasse med professionel underholdning. Der er sauna, jacuzzi og fitnessrum. En tur gennem Garraftunnelerne bringer jer til Barcelona på en halv time.

Camping La Torre del Sol

Miami Playa - Costa Dorada - Spanien

Fantastisk beliggenhed i et af de smukkeste områder i Costa Dorada. Svært at vælge mellem den attraktive strand og den gode pool (med jacuzzi). Glem ikke det store diskotek!

Camping Las Palmeras

Tarragona - Costa Dorada - Spanien

Storbyferie eller badeferie? Pladsen tilbyder både: en fantastisk, to kilometer langstrakt sandstrand og kun fem kilometer fra den gamle romerske by Tarragona.

Camping Ametlla Village Platja

L'Ametlla de Mar - Costa Dorada - Spanien

Attraktiv familieplads mellem to bugter, dejlig udsigt over havet. Mulighed for fridykning mellem klipperne og sandstranden. Campingpladsen har sin egen dykkerskole.

Camping Montblanc Park

Montblanc - Costa Dorada - Spanien

Vejen i Spanien ved 'Costas' er med en smuk natur og mange interessante steder. God tilgang, luksus faciliteter og mange aktiviteter for unge.