Campingpladser på Costa Dorada

Camping Costa Dorada

Er I til sol, hav og strandsjov? Så skal I klart tage på campingferie i Costa Dorada. Denne region, også kendt som 'den gyldne kyst', byder på meget lange (gyldne) sandstrande og er en perfekt familiedestination i Spanien. Livlige badebyer, charmerende landsbyer, smukke bjerge, mange vandsportsaktiviteter og en masse sightseeing sikrer jer en alletiders ferie. Nyd de skønne temperaturer og det sjove underholdning sammen med hele familien. I skal opleve denne vidunderlige region, book en campingplads i Costa Dorada hos Vacansoleil.

Læs mere
Vælg mellem 7 campingpladser i Costa Dorada med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Vilanova Park

Vilanova i la Geltrú - Costa Dorada - Spanien

Luksuriøs campingplads i et smukt landskab, fem swimmingpools og en hyggelig terrasse med professionel underholdning. Der er sauna, jacuzzi og fitnessrum. En tur gennem Garraftunnelerne bringer jer til Barcelona på en halv time.

Camping La Torre del Sol

Miami Playa - Costa Dorada - Spanien

Fantastisk beliggenhed i et af de smukkeste områder i Costa Dorada. Svært at vælge mellem den attraktive strand og den gode pool (med jacuzzi). Glem ikke det store diskotek!

Camping La Llosa

Cambrils - Costa Dorada - Spanien

Mindre, typisk spansk familiecampingplads 100 meter fra stranden i Cambrils. Her er en hyggelig atmosfære. Pladsen ligger midt i en lille fyrretræsskov, så der er god skygge. Temaparken Port Aventura ligger otte kilometer fra pladsen.

 

strandene og havet; er inden for gåafstand fra vores campingpladser

Når I er på ferie på en campingplads i Costa Dorada, er stranden ofte inden for overkommelig afstand. Denne region er perfekt til strandelskere, solbadere og vandsportsentusiaster. Også jeres børn vil elske de brede sandstrande. I højsæsonen bliver der ofte arrangeret lege og spil på strandende, så kan jeres børn hygge, lege og have det sjovt i vandet. I kan selv slappe af på solsengen, flyde rundt på luftmadrassen eller beundre den smukke verden under havoverfladen. Med stranden og Middelhavet inden for gåafstand, fra vores campingpladser i Costa Dorada, vil ingen kede sig her.

Oplevelser fra campingpladserne i Costa Dorada

Fra vores campingpladser i Costa Dorada kan I tage på skønne udflugter. I kan fx besøge det berømte Salou resort og beundre de lange promenader med palmetræer eller de gamle hvælvinger i Cambrils centrum. I må heller ikke gå glip af en tur i PortAventura. I denne temapark vil I mærke adrenalinen i kroppen i de vilde attraktioner og have det sjovt til underholdningen. Shopping? Den hyggelige storby Barcelona er ikke langt væk fra vores campingpladser i Costa Dorada. Spadser langs Ramblaen, oplev Sagrada Familia og shop til I falder om.

Campingpladsernes område i Costa Dorada = paradis

Udover de smukke gyldne sandstrande byder campingpladsernes omkringliggende områder på meget mere skønhed. Det næststørste delta ved Middelhavet, er Delta de l'Ebre, som ligger i den sydlige del af regionen. I denne natur kan man ikke andet en koble af og glemme alle bekymringer. Her er klitter, laguner, rismarker og strandenge. Lagunerne er også meget populære for flamingoerne. Skovene og de imponerende bjerge, rundt omkring campingpladserne i Costa Dorada, giver jer billedskønne udsigter.

Aktiviteter på og ved campingpladserne i Costa Dorada

Vil I også være aktive på jeres ferie? Så vil I føle jer hjemme på en campingplads i Costa Dorada. Der er så mange vandsportsaktiviteter I kan prøve kræfter med, fx windsurfing, sejlads, vandski og dykning, men derudover er der også mange aktiviteter, som ikke indeholder vand i denne region. Lej en mountainbike og udforsk området på cykel eller tag en tur i go-kart på en af de bedste baner i Europa; Karting Salou. Er I til det lidt mere ekstreme? Så skal I prøve Bungee Rocket, hvor I bliver skudt fra jorden af og op mod himlen. Golf-, vandre- og klatreentusiaster vil få deres livs ferie på en campingplads i Costa Dorada.

En campingferie i Costa Dorada, vil være en sand oplevelse for hele familien.