Vacansoleil Logo
Spain Costa Dorada

Camping Costa Dorada

Campingpladser på Costa Dorada

Er I til sol, hav og strandsjov? Så skal I klart tage på campingferie i Costa Dorada. Denne region, også kendt som 'den gyldne kyst', byder på meget lange (gyldne) sandstrande og er en perfekt familiedestination i Spanien. Livlige badebyer, charmerende landsbyer, smukke bjerge, mange vandsportsaktiviteter og en masse sightseeing sikrer jer en alletiders ferie. Nyd de skønne temperaturer og det sjove underholdning sammen med hele familien. I skal opleve denne vidunderlige region, book en campingplads i Costa Dorada hos Vacansoleil.

Læs mere

 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  ... campingpladser fundet

   Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
   • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
   • Ankomst og afrejse alle ugens dage
   • Det største udvalg og mest valuta for pengene

    Strandene og havet; er inden for gåafstand fra vores campingpladser

    Når I er på ferie på en campingplads i Costa Dorada, er stranden ofte inden for overkommelig afstand. Denne region er perfekt til strandelskere, solbadere og vandsportsentusiaster. Også jeres børn vil elske de brede sandstrande. I højsæsonen bliver der ofte arrangeret lege og spil på strandende, så kan jeres børn hygge, lege og have det sjovt i vandet. I kan selv slappe af på solsengen, flyde rundt på luftmadrassen eller beundre den smukke verden under havoverfladen. Med stranden og Middelhavet inden for gåafstand, fra vores campingpladser i Costa Dorada, vil ingen kede sig her.Oplevelser fra campingpladserne i Costa Dorada

    Fra vores campingpladser i Costa Dorada kan I tage på skønne udflugter. I kan fx besøge det berømte Salou resort og beundre de lange promenader med palmetræer eller de gamle hvælvinger i Cambrils centrum. I må heller ikke gå glip af en tur i PortAventura. I denne temapark vil I mærke adrenalinen i kroppen i de vilde attraktioner og have det sjovt til underholdningen. Shopping? Den hyggelige storby Barcelona er ikke langt væk fra vores campingpladser i Costa Dorada. Spadser langs Ramblaen, oplev Sagrada Familia og shop til I falder om.

    Campingpladsernes område i Costa Dorada = paradis

    Udover de smukke gyldne sandstrande byder campingpladsernes omkringliggende områder på meget mere skønhed. Det næststørste delta ved Middelhavet, er Delta de l'Ebre, som ligger i den sydlige del af regionen. I denne natur kan man ikke andet en koble af og glemme alle bekymringer. Her er klitter, laguner, rismarker og strandenge. Lagunerne er også meget populære for flamingoerne. Skovene og de imponerende bjerge, rundt omkring campingpladserne i Costa Dorada, giver jer billedskønne udsigter.

    Aktiviteter på og ved campingpladserne i Costa Dorada

    Vil I også være aktive på jeres ferie? Så vil I føle jer hjemme på en campingplads i Costa Dorada. Der er så mange vandsportsaktiviteter I kan prøve kræfter med, fx windsurfing, sejlads, vandski og dykning, men derudover er der også mange aktiviteter, som ikke indeholder vand i denne region. Lej en mountainbike og udforsk området på cykel eller tag en tur i go-kart på en af de bedste baner i Europa; Karting Salou. Er I til det lidt mere ekstreme? Så skal I prøve Bungee Rocket, hvor I bliver skudt fra jorden af og op mod himlen. Golf-, vandre- og klatreentusiaster vil få deres livs ferie på en campingplads i Costa Dorada. En campingferie i Costa Dorada, vil være en sand oplevelse for hele familien.