Costa Verde

Camping på Costa Verde

Costa Verde er et rigtigt godt sted at campere om sommeren. Temperaturen er behagelig - ikke for høj og ikke for lav. Det skyldes, at Costa Verde er den nordligste kyst i Spanien, som ligger ved Atlanterhavet. En ideél ferie for jer og jeres børn i højsæsonen! Læs mere og opdag hvad denne grønne kyst har at tilbyde - så kan I allerede nu planlægge de første dage i jeres ferie på dette skønne sted!

Læs mere
Vælg mellem 0 campingpladser i Costa Verde med Vacansoleil

Behagelige, små strande

Modsat de andre spanske kyster, er Costa Verde en forholdsvist rolig kyst. Smukke sandstrande strækker sig langs det klare azurblå hav. Hvis man sammenligner med fx Costa Brava, som har én kæmpestor strand, har Costa Verde flere mindre strande, især på grund af de rå klipper, som pryder denne kyst. De opdeler hele kysten i mindre, hyggelige strande med flere skyggefyldte steder!

Costa Verde: Spaniens grønne kyst

Det er ikke noget tilfælde, at Costa Brava betyder "den grønne kyst". Her finder I den smukkeste, grønne natur, med store græsenge mellem bjergene! Og for at gøre det hele endnu mere fuldendt, så er hele kysten omkranset af velduftende fyrretræer! Har I besluttet jer for at vælge en campingplads på Costa Verde? Så har I valgt strand og storslået natur i skøn forening. Det er ganske enkelt det helt perfekte sted at oplade jeres batterier mens I nyder de grønne omgivelser.

Et must på Costa Verde

Det er et absolut must for jer at slappe totalt af på jeres ferie på Costa Verde på en af sandstrandene i nærheden! Strandene er særdeles velegnede til strandferier for par med små børn, især på grund af den behagelige temperatur og strandenes størrelse. I voksne kan solbade og læse en bog, mens I nyder den friske havluft og den afslappende lyd af bølgeskvulp. Og jeres børn har masser af tid til at lege i sandet, bygge sandslotte og løbe i strandkanten.

Ud i omgivelserne

Costa Verde er ikke blot kendt for sine lækre strande - men også sine forhistoriske huler, bjerge med fantastiske vandreruter, spændende gamle byer med smalle, hyggelige stræder og autentiske spanske restauranter. Der serveres de bedste fiskeretter, kød og grønsagsspyd som børnene vil elske!

Afsted til byerne Noja, Santander & Bilbao

Noja er en af de smukkeste byer på Costa Verde. Den har en karakteristisk gammel bymidte og en af områdets smukkeste strande. Santander, hovedstaden i provinsen Cantabrien - er bestemt også et besøg værd! I kan spise friske fisk i denne havneby og nyde en sjov bådtur fra Los Reginas - det koster kun et par euro. I den store by, Bilbao, vil I opleve Baskerkulturen. Fx kan I beundre bygninger, så som Theatro Arriage, Zubizuri broen, Katedralen Santiago de Bilbao og Guggenheim museet.