Vacansoleil Logo
Campingpladser i Tjekkiet

Campingpladser i Tjekkiet

Camping i Tjekkiet

Eventyrslotte, dejlige spabyer og en af europas smukkeste byer, Prag. Tjekkiet er et fascinerende land med smukke naturlige omgivelser, verdens bedste øl og en overflod af majestætiske, historiske byer som Kutna Hora og Telc. Dette interessante land er virkelig velsignet med alle ingredienserne til en fantastisk campingferie for hele familien. Her er en perfekt kombination af kultur, skøn natur, udendørsaktiviteter og et dejligt køkken, så I er sikre på at vende hjem med en masse dejlige minder fra Tjekkiet.

Læs mere

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  Camping i Tjekkiet ved Bøhmiske Schweiz National Park, Žďárské Vrchy og Křivoklátsko National Park

  I finder en af europas mest imponerende og enestående naturparker under en times kørsel fra Camping 2000 i tjekkiets 

  . Bøhmiske Schweiz National Park har et magisk landskab fuld af fyrretræer, storslåede dale, monumentale klippetårne, dybe kløfter og bemærkelsesværdige, sjældne dyr og planter. Det er et ideelt sted for dejlige vandreture, cykelture og rideture. Når I er på campingferie ved Prag er Křivoklátsko National Park et must see. Blot en times kørsel fra byen finder I en helt anderledes verden, domineret af frodige skovområder, bugtende floder, charmerende eventyrslotte og endeløse vandre- cykel- og ridestier. Dette imponerende UNESCO biosfære reservat er hjemsted for ca. 120 fuglearter og utallige dyrearter, som europæiske bævere, vandrefalke og sorte storke. Øst for Prag ligger det beskyttede naturområde Žďárské Vrchy. Dette fascinerende område er skabt af storslåede våde tørvheder, frodige, grønne skove og mange beskyttede plantearter og dyr, som alpine hjorte, brandsalamandere, pygmæugler og sorte spætter.

  Kulturelle højdepunkter nær jeres campingplads i Prag, Kutna Hora og Liberec

   betragtes generelt som en af europas smukkeste byer, gotisk og barok arkitektur skaber en magisk bøhmisk stemning, som taget ud af et eventyr. Byen, der har mere end 1,2 millioner indbyggere, fordelt på begge sider af floden Vitava, er tæt på jeres campingplads. Prag tilbyder det bedste fra begge verdener. Den gamle by er rig på historie, kultur og arkitektur samt nogle fantastiske attraktioner som det astronomiske ur og den kendte Karlsbro. Det moderne Prag tilbyder det bedste i Tjekkiet indenfor kunst, mad og underholdning. Holder I af gotisk arkitektur skal I tage til Kutná Hora, ca. en times kørsel fra Prag. Her finder I Sedlec Ossuary, bedre kendt som knoglekapellet. Dette lille kapel er dekoreret med knogler og kranier fra ca. 70.000 mennesker, der døde af den sorte pest i det 14. århundrede. Beliggende ved Kusatien Neissefloden og omgivet af Jizera bjergene, er Liberec, tjekkiets 5. største by. Et dejligt afslappet sted, med alléer fulde af gamle palæer, smukke botaniske haver og nogle fantastiske museer, som Nordbøhmens kunstmuseum og Ferdinand Porsche Museum.

  Fantastiske dagsture for hele familien fra jeres campingplads

  Hvis I bor på en campingplads i Tjekkiet, er der er en masse sjove ting, at lave med børnene. Tag dem med i Prag zoo og giv dem en uforglemmelig dag. Eller tag en tur ned af floden på et autentisk gammelt dampskib. En typisk tjekkisk børneoplevelse er et besøg i Spejbl & Hurvínek teateret, et berømt, gammelt børneteater og en gammel tjekkisk tradition. Hvis I bor nær Krokonoszebjergene i Tjekkiet, så glæd børnene med en tur til byens kendte dinosaurpark. Det er det perfekte sted for lærerig underholdning. Hvis I har lyst til en aktiv dag ude, så tag til naturområdet ved Český Ráj, hvor I kan tage på nogle skønne vandre og cykelture – glem ikke madkurven!