cz.jpg

Campingpladser i Tjekkiet

Camping i Tjekkiet

Find jeres campingplads i Tjekkiet, mindre end 700 km fra Hamburg. Vacansoleil har campingpladser nær Prag og Giant Mountains. Disse campingpladser ligger mindre end 30 minutter fra Prag centrum, der nemt kan nås med sporvognen, der stopper ved campingpladsen. Beliggende ved Donau er Prag en af de smukkeste byer i Europa og er berømt for sine imponerende broer, bygninger og torve. Og så er Prag økonomisk overkommelig. Nyd de lokale kulinariske lækkerier i en af restauranterne – priserne er meget fornuftige. Bare vælg en af de mange udendørs caféer på et af Prags mange torve og oplev noget nyt og vidunderligt hver gang.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Tjekkiet med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping 2000

Januv Dul - Krkonose bjergene - Tjekkiet

Dejlig campingplads vest for Giant Mountains, med et stort udvalg af udendørs aktiviteter. Swimmingpool, rutschebane, hyggelig terrasse. God udgangspunkt for ture til Liberec og Prag.

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Prag - Tjekkiet

Et perfekt sted for udforskning af Prag. Campingpladsen ligger i en rolig forstad, nær en skov og med mulighed for fiskeri. Bus, metro eller tog bringer jer til byen på få minutter.

Camping Praha Klánovice

Klánovice - Prag - Tjekkiet

En dejlig campingplads med mange sportsfaciliteter for alle aldre. En 20 min. togrejse vil bringe jer ind til centrum af en af Europas mest interessante byer.