cz.jpg

Campingpladser i Tjekkiet

Camping i Tjekkiet

Eventyrslotte, dejlige spabyer og en af europas smukkeste byer, Prag. Tjekkiet er et fascinerende land med smukke naturlige omgivelser, verdens bedste øl og en overflod af majestætiske, historiske byer som Kutna Hora og Telc. Dette interessante land er virkelig velsignet med alle ingredienserne til en fantastisk campingferie for hele familien. Her er en perfekt kombination af kultur, skøn natur, udendørsaktiviteter og et dejligt køkken, så I er sikre på at vende hjem med en masse dejlige minder fra Tjekkiet.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Tjekkiet med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Prag - Tjekkiet

Et perfekt sted for udforskning af Prag. Campingpladsen ligger i en rolig forstad, nær en skov og med mulighed for fiskeri. Bus, metro eller tog bringer jer til byen på få minutter.

Camping Praha Klánovice

Klánovice - Prag - Tjekkiet

En dejlig campingplads med mange sportsfaciliteter for alle aldre. En 20 min. togrejse vil bringe jer ind til centrum af en af Europas mest interessante byer.

Camping 2000

Januv Dul - Krkonose bjergene - Tjekkiet

Dejlig campingplads vest for Giant Mountains, med et stort udvalg af udendørs aktiviteter. Swimmingpool, rutschebane, hyggelig terrasse. God udgangspunkt for ture til Liberec og Prag.