de-bei.jpg

Campingpladser i Bayern

Camping i Bayern

En camping i Bayern er hurtigt fundet med så mange at vælge imellem. Bayern er et af de mest populære og vigtige feriemål i Tyskland. Det har alle ingredienserne til en vellykket ferie. Regionen er præget af maleriske landsbyer, bølgende landskaber med skove, søer og floder og romantiske slotte. Fra campingpladsen i Bayern kan I tage på skønne udflugter til for eksempel pulserende München, berømt for sin årlige Oktoberfest. Også Nürnberg med den første zoo i Europa og Würzburg med sine mange kulturelle vartegn er et besøg værd.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Bayern med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Lackenhäuser

Lackenhäuser - Bayern - Tyskland

Luksuriøs campinplads af høj standard. Nær grænsen mellem Tyskland, Østrig og Tjekkiet. Mange wellness faciliteter, men børnene får også opmærksomhed.

Camping Knaus Campingpark Viechtach

Viechtach - Bayern - Tyskland

Afslapning og hygge i den bayerske skov. Her er også restaurant, indendørs swimmingpool og smukke vandrestier. Bedste valg for naturelskere og hundeejere. Her er endda en lille hundedam og park.

Camping Knaus Campingpark Frickenhausen

Frickenhausen am Main - Bayern - Tyskland

Hyggelige Knaus Camping ved floden Mains bredder. Smuk placering mellem vinmarker i Franken. Et godt sted for børnefamilier som søger afslapning og vin.