de-bei.jpg

Campingpladser i Bayern

En campingferie i Bayern

I denne region mødes I af mystiske skove, store middelalderslotte, imponerende paladser og en fantastisk varme og gæstfrihed. En familiecampingferie i Bayern er virkelig en magisk oplevelse. Her er rig mulighed for at slappe af ved de krystalklare søer, cykle gennem billedskønne små landsbyer og vandre igennem de smukke, uspolerede Bayerske Alper og naturparker. Når det er tid til en lille pause vil det være oplagt med et smut forbi en af de hyggelige ølhaver og slukke tørsten med en ’Weissbier und Wurst.’ Bayern er et paradis for jer, der søger en aktiv friluftsferie med gode muligheder for at vandre, cykle, ride og dyrke vandsport på søerne i området. Bayerns rige kultur og historie kan beundres i de charmerende byer Nürnberg, Bamberg, Würzburg, Augsburg, Regensburg og den livlige hovedstad München. En campingferie i Bayern er ensbetydende med en masse familiesjov i en af Tysklands mest populære regioner.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Bayern med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Lackenhäuser

Lackenhäuser - Bayern - Tyskland

Luksuriøs campinplads af høj standard. Nær grænsen mellem Tyskland, Østrig og Tjekkiet. Mange wellness faciliteter, men børnene får også opmærksomhed.

Camping Viechtach

Viechtach - Bayern - Tyskland

Ro og afslapning i den bayerske skov. Med swimmingpool og kønne vandrestier. Et godt valg for naturelskere og hundeejere. Her er en lille hundedam og hundepark.

Camping Frickenhausen

Frickenhausen am Main - Bayern - Tyskland

Hyggelige Camping ved floden Mains bredder. Smuk placering mellem vinmarker i Franken. Et godt sted for børnefamilier som søger afslapning og vin.