Campingpladser i Bayern

En campingferie i Bayern

I denne region mødes I af mystiske skove, store middelalderslotte, imponerende paladser og en fantastisk varme og gæstfrihed. En familiecampingferie i Bayern er virkelig en magisk oplevelse. Her er rig mulighed for at slappe af ved de krystalklare søer, cykle gennem billedskønne små landsbyer og vandre igennem de smukke, uspolerede Bayerske Alper og naturparker. Når det er tid til en lille pause vil det være oplagt med et smut forbi en af de hyggelige ølhaver og slukke tørsten med en ’Weissbier und Wurst.’ Bayern er et paradis for jer, der søger en aktiv friluftsferie med gode muligheder for at vandre, cykle, ride og dyrke vandsport på søerne i området. Bayerns rige kultur og historie kan beundres i de charmerende byer Nürnberg, Bamberg, Würzburg, Augsburg, Regensburg og den livlige hovedstad München. En campingferie i Bayern er ensbetydende med en masse familiesjov i en af Tysklands mest populære regioner.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Bayern med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Familiecampingferie nær en sø eller flod i Bayern

Når I bor på campingpladsen i Vietach i Bayern, befinder I jer samtidig blot 5 km fra den naturlige badesø i Spa Parken Sankt Englmar i det sydlige Bayern. Det er et godt sted til en sikker svømmetur med børnene i skønne omgivelser. Ønsker I at bade i naturligt vand nær camping Lackenhäuser, må I tage lidt længere (50 km) mod grænsen til Tjekkiet. Her kan I virkelig nyde at køle af i Liposøens forfriskende vand, svømme, windsurfe, sejle eller bare slappe af med en picnic. Den badesø, der er nærmest campingpladsen i Frickenhausen am Main er Brombachsee, ca. 125 km væk. Den ligger i et smukt skovområde med skønne faciliteter.

Udendørsaktiviteter nær jeres campingplads i Bayern

Bayern er et sandt paradis for yndere af udendørsaktiviteter. Der er altid noget sjovt at foretage sig nær campingpladsen. Det er bare at trække i vandrestøvlerne og give sig ud på en frisk vandretur gennem de frodige dale og imponerende skove. Cyklister forkæles med mere end 113.000 ruter på kryds og tværs i de skønne bayerske omgivelser. Vandsportsentusiaster kan tage til søerne og svømme, surfe, windsurfe eller sejle i kano. De modige søger mod bakkerne for at få et adrenalinkick med paragliding. Hvis I er i humør til noget mere roligt, kan vi anbefale en ridetur gennem det smukke bayerske landskab eller en lille fisketur et roligt sted nær campingpladsen.  Uanset hvad I foretrækker indenfor udendørsaktiviteter, så kan I være sikre på at få det sjovt nær jeres campingplads i Bayern.

Dagsture nær jeres campingplads i Bayern

Der er mange interessante byer at se i Bayern, ikke langt fra campingpladsen. Vi kan varmt anbefale et besøg i Nuremberg, Franconias uofficielle hovedstad, med de traditionelle bindingsværkshuse og Europas vigtigste middelalderfæstning. Børnene vil elske et besøg til det kendte legetøjsmuseum! Bagefter kan I slappe af med en iskold øl på gamle Hauptmarkt. Hvis I har lyst til lidt historie og kultur, er byen Würzburg et besøg værd. Her kan I beundre fyrstbiskoppernes palads, en af de fineste sekulære barokbygninger i Tyskland. Eller tage til Regensburg med dens stenbro,  St. Peters Kirken og den gamle bymidte. Fra toppen af Marienberg fæstningen kan I få den ultimativt mest betagende udsigt ud over byen. Og hvis radio og TV er en af jeres store interesser bør I besøge Fürth, det tidligere center for udvikling af radio og TV.  Byen er kendt for sit spektakulære ”Broadcasting Museum” . Foretrækker I botanik skal I tage til Erlangen, hvor I vil forelske jer i den fine botaniske have fra det 17. århundrede.

Attraktioner og oplevelser nær jeres campingplads i Bayern

Der er meget at se og gøre i nærheden af  jeres campingplads i Bayern. Når I bor på pladsen i Vietach eller Lackenhäuser, kan I krydse grænsen til Tjekkiet og den spændende bobslædebane i St. Englmar. Eller besøge den charmerende by Passau, nær den østrigske og tjekkiske grænse, hvor I oplever tre kulturer støde sammen. Her kan I beundre den smukke barokke katedral St. Stephen med verdens største katedralorgel og efterfølgende nyde en middag på et charmerende flodcruise mens solen går ned. Hvis I er på ferie i Frickenhausen am Main, bør I absolut besøge den hyggelige by Bayreuth, hvor komponisten Richard Wagner skabte mesterværket fra 1872 til 1883. Et par andre seværdigheder, som I helt klart bør se, er Margravial Operaen og Richard Wagner museet. Her vil I opleve flot arkitektur, nyde at slentre gennem de gamle brostensstræder ob der Tauber og lade jer fortrylle af de fantastisk velbevarede middelalder og renæssance bygninger. Ølentusiaster vær opmærksomme! Bamberg har ikke mindre end 10 bryggerier og den røgede øl er legendarisk!