Campingpladser i Niedersachsen

Camping i Niedersachsen

Hvis I ønsker forskelligartet natur på ferien, så er en campingplads i Niedersachsen lige noget for jer! Her oplever I en megen variation: betagende heder, tætte skove, vidunderlige bjerge, hav, strand og skønne øer. Dette område i Tyskland er et sandt paradis for vandrere og cyklister. Men også vandsportsentusiaster og gæster, som elsker sundhedsspa vil få alletiders ferie her. Hver enkelt del af Niedersachsen har sit eget specielle sted, som er helt særligt for området. Er I blevet nysgerrige? Så book jeres ferie på en campingplads i Niedersachsen hos Vacansoleil nu og oplev selv, hvor fascinerende denne region er!

Læs mere
Vælg mellem 4 campingpladser i Niedersachsen med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Märchencamping

Stuhr / Bremen - Niedersachsen - Tyskland

Kun 15 km fra den gamle Hansaby med det historiske bycentrum. Men alligevel hersker der en rustik og afslappet atmosfære på denne lille campingplads. En sø, en swimmingpool og en god restaurant.

Camping Knaus Campingpark Walkenried

Walkenried - Niedersachsen - Tyskland

Væk fra det hele og omgivet af natur. Camping Walkenried ligger i Harzen, et godt sted at vandre. En dejlig campingplads med swimmingpool og restaurant. Historiske byer og dejlige dagsture for børn.

Camping Knaus Campingpark Wingst

Wingst - Niedersachsen - Tyskland

Besøg naturreservatet ved siden af campingpladsen. Skove, enge, rislende bække - I finder det hele her. På selve campingpladsen er der også masser af aktiviteter. I kan svømme, deltage i træklatringskursus og tage i Zoologisk have, som ligger lige overfor campingpladsen!

Camping Knaus Campingpark Elbtalaue

Bleckede - Niedersachsen - Tyskland

Rolig, meget velholdt campingplads i det grønne landskab ved floden Elben. I kan vandre, cykle eller sejle. Kun 90 km fra Hamborg med alle dens tilbud og aktiviteter.

Sjov i og udenfor vandet

Når man holder ferie på en campingplads i Niedersachsen, er det ensbetydende med virkelig nydelse af den majestætiske skønhed, som kendetegner  nordsøkysten og områdets mange søer. Oplev de charmerende, livlige havnebyer og små idylliske fiskerbyer. I får det så sjovt på de mange, brede sandstrande her i de tyske vadehavsøer. Nyd at slentre i sandbankerne,   langs kystlinjen eller slap af  på stranden. Niedersachsen byder også på mange søer. Den største af dem er Steinhuder Meer nær Hannover. Denne sø er et sandt paradis for vandsportsentusiaster! Her kan I sejle, surfe og svømme! Hvis I længes efter en campingferie i nærheden af vandet, så book straks jeres ferie på en campingplads i Niedersachsen!

Værd at se i nærheden af campingpladsen i Niedersachsen

Selvom natur-og vandområderne er spektakulære, så er der mange andre fantastiske ting at foretage sig i nærheden af jeres campingplads i Niedersachsen. Der er adskillige zoo’s, vildtreservater og forlystelsesparker i området. Der er så meget at se her! Tag på en spændende tidsrejse tilbage i tiden, i Dinosaur Parken, rejs rundt i verdens dyrerige eller besøg Tysklands største safaripark og store vildtreservat i Hodenhagen. Er I ude efter et rigtigt adrenalinsus? Så bør I besøge Heide-Park Soltau i Lüneburger Heide, eller prøve grænser af i Magic Park Verden. Jeres børn vil ganske enkelt elske det her!

Byture fra jeres campingplads i Niedersachsen

I kan tage på mange fantastiske byture direkte fra jeres campingplads i Niedersachsen, hvor hovedstaden er Hannover. Denne by har et livligt bycentrum med et stort gågadeområde. Her er masser af shopping muligheder og rig mulighed for kulturoplevelser. Det vil være en oplevelse for jer at klatre op i kuplen på byens rådhus. I bliver bjergtagede af den fantastiske udsigt. En af de sande skjulte skatte i det bjergrige landskab er byen Hameln, som er berømt for den kendte historie om Rottefængeren af Hameln. Når I er på ferie på en campingplads i Niedersachsen, får I rig mulighed for at beundre regionens rige og mystiske historie og smukke arkitektur. Hvis I er interesserede i kunst og kultur, så bliver I simpelthen nødt til at se den hyggelige og historiske by Bremen!

Aktiviteter i Niedersachsen

Jeres campingplads i Niedersachsen er det perfekte udgangspunkt for planlægning af mange spændende aktiviteter. Omgivelserne er ideele til lange, skønne vandreture eller behagelige cykelture med hele familien. Har I mere lyst til at galopere gennem landskabet? Intet problem! Regionen har masser af ridestier, hvor ryttere vil nyde at ride omkring. I kan også med fordel opleve området fra vandsiden. I kano, sejlbåd, motorbåd eller på en arrangeret bådtur. Elsker I golf? Så er I heldige, for I har mulighed for at spille golf lige i nærheden af campingpladsen, i fuldstændig harmoni med naturen! Når I holder ferie i Niedersachsen, befinder I jer i et varieret naturparadis med et tilsyneladende endeløst antal muligheder!