de-pfa.jpg

Campingpladser i Rheinland-Pfalz

Camping i Rheinland-Pfalz

Historiske gamle byer, glade mennesker, romantiske slotte og betagende landskaber stjæler totalt scenen, når I holder ferie på en campingplads i regionen Rheinland-Pfalz. Denne alsidige tyske region byder på mange muligheder. De  mange seværdigheder, naturlige kilder og fantastiske vandre-og cykelruter gør denne region til et sandt paradis for natur-, kultur og sportsentusiaster. Børnene får også alletiders ferie her i Rheinland-Pfalz, ved bredden af søen eller strejfende omkring i middelalderslottene. Med Vacansoleil får I ganske enkelt den mest fantastiske campingferie i Rheinland-Pfalz.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Rheinland-Pfalz med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Warsberg

Saarburg - Rheinland-Pfalz - Tyskland

Godt beliggende og velholdt campingplads med flot udsigt. Gode faciliteter og der er en kabellift, som fører jer ned til Saarburg.

Camping Wirfttal

Stadtkyll - Rheinland-Pfalz - Tyskland

Her er simpelthen så smukt! I bor lige ved flodbredden, mellem træbeklædte bjerge og den skønne natur i Eifel. Og der er masser at lave for hele familien. Pool, badesø, legeplads, restaurant og masser af udendørs eventyr. Husk jeres mountainbike!

Camping Bad Dürkheim

Bad Dürkheim - Rheinland-Pfalz - Tyskland

En stille familie campingplads i et smukt område. Oplev den tyske Weinstrasse på gåben eller på cykel og kombiner det med afslapning i et af spaene i Bad Dürkheim. Der er masse faciliteter for alle aldre og til hver sin (vin)smag.