Campingpladser i Rheinland-Pfalz

Camping i Rheinland-Pfalz

Historiske gamle byer, glade mennesker, romantiske slotte og betagende landskaber stjæler totalt scenen, når I holder ferie på en campingplads i regionen Rheinland-Pfalz. Denne alsidige tyske region byder på mange muligheder. De  mange seværdigheder, naturlige kilder og fantastiske vandre-og cykelruter gør denne region til et sandt paradis for natur-, kultur og sportsentusiaster. Børnene får også alletiders ferie her i Rheinland-Pfalz, ved bredden af søen eller strejfende omkring i middelalderslottene. Med Vacansoleil får I ganske enkelt den mest fantastiske campingferie i Rheinland-Pfalz.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Rheinland-Pfalz med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Wirfttal

Stadtkyll - Rheinland-Pfalz - Tyskland

Her er simpelthen så smukt! I bor lige ved flodbredden, mellem træbeklædte bjerge og den skønne natur i Eifel. Og der er masser at lave for hele familien. Pool, sø, legeplads, restaurant og masser af udendørs eventyr. Husk jeres mountainbike!

Camping Knaus Campingpark Bad Dürkheim

Bad Dürkheim - Rheinland-Pfalz - Tyskland

En stille familiecampingplads i et smukt område. Oplev den tyske Weinstrasse til fods eller på cykel og kombiner det med afslapning i et af spaene i Bad Dürkheim. Der er masse faciliteter for alle aldre og til hver sin (vin)smag.

Sportsaktiviteter på campingpladsen i Rheinland-Pfalz

Når I holder ferie på en campingplads i Rheinland-Pfalz, kan I simpelthen ikke få jer selv til at sidde stille! De mange vandreruter, både lange og korte, vil føre jer over bjergene, gennem de maleriske bjergkæder og gennem dybe floddale. Cykel-og mountainbikeruterne bringer jer ud på en helt speciel oplevelsesrejse. På denne måde får I mulighed for at opleve omgivelserne fra deres bedste side. Søen og floderne i nærheden af campingpladsen i Rheinland-Pfalz er også det perfekte udgangspunkt for fantastiske vandsportsaktiviteter, såsom svømning, kanosejlads, windsurfing og fiskeri.

Udforskning af kulturen

Hvi I er kulturelskere, så er denne region et klart hit for jer! Området bugner med romantiske middelalderbyer. Hovedstaden Mainz, som ligger ved Rhinen, vil charmere jer med sin typiske gamle stil. Den har også en imponerende, majestetisk katedral, mange små hyggelige, intime pladser og er bestemt et besøg værd. Når I er på ferie på en campingplads i Rheinland-Pfalz, er vinruten et must-see. Landets ældste vinruter snoer sig forbi slotte, frugtplantager og vinmarker.

Fantastiske dagsture fra campingpladsen i Rheinland-Pfalz

Jeres campingplads i Rheinland-Pfalz er det perfekte udgangspunkt for planlægning af fantastiske dagsture. Det er nok unødvendigt at nævne, at I bør besøge et af regionens romantiske slotte. I kan bruge hele dagen på at forkæle jer selv med en tur i spa eller tage en bådtur med familien og se verden fra en anden vinkel. Besøg et af de lokale vinhuse og nyd en dejlig tår vin. Vil I gerne forkæle børnene? Så bør I give dem en tur til Holiday park, som startede ud som en lille eventyrskov og nu har vokset sig til en kæmpe forlystelsespark med rutschebaner og vandforlystelser.

Oplev Rheinland-Pfalz’s alsidighed

Her er så meget at se, lave og opleve! Der vil aldrig være nok timer i døgnet på en campingferie i Rheinland-Pfalz.  Det er det perfekte ferieområde for de aktive og for vinelskerne. Og jer som foretrækker afslapning, får også alletiders ferie! Regionen tilbyder jer mange spa’er og naturkilder. Oplev smukke vinmarker, panoramiske udsigter, hyggelige små byer og betagende natur.

Den ene dag ligner aldrig den anden på en campingplads i Rheinland-Pfalz. Og selvom I måske ikke er vinelskere, så vil en campingplads i Rheinland-Pfalz danne udgangspunktet for en fantastisk ferie i Tyskland.