Vacansoleil Logo
Camping i Ungarn

Camping i Ungarn

Camping i Ungarn

Ungarn. Hjemland for Balatonsøen, den største sø i Centraleuropa , Tokaj, verdens første officielle vinregion, Harry Houdini, udbryderkonge og tryllekunstner samt Budapest – en af europas mest spændende og livlige byer. Landet er samtidig begunstiget med betagende smuk natur, rig på kultur, har et dejligt varmt sommerklima og derudover overkommeligt rent prismæssigt. Alle disse faktorer gør landet til det perfekte udgangspunkt for en fantastisk campingferie for familien. Ungarn har ikke noget hav, men Balatonsøen mere end opvejer dette! Hvis I er ude efter et livligt natteliv, skønne strande og maleriske solnedgange, så er det bare med at komme afsted til Siòfok – Balatons Miami Beach. Et sandt sommerferie campingparadis for børn i alle aldre. 

Læs mere

Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.
 • 54 års erfaring med de bedste campingpladser i Europa
 • Ankomst og afrejse alle ugens dage
 • Det største udvalg og mest valuta for pengene

  Den smukke natur ved Gerescei bjergene, Duna-Dráva National Park og Hortobágy National Park

  Tag på en udflugt fra jeres campingplads og besøg det storslåede naturreservat, Gerecsei, og nyd nogle  fantastiske vandre-og cykelture i området. Det er også et paradis for bjergklatrere og hjem for mange vilde dyr.  Hortobágy National Park består af 800 fantastiske kvadratmeter med lave græsmarker og frodige oversvømmede landområder med vilde dyr, folklore og kulturhistorie. Få øje på et væld af fantastiske skabninger i den smukke Wildlife Sanctuary i det fredede naturområde. Tag så afsted på en vandretur ad naturstien til Lake Tisza for at beundre de betagende moseområder. The Duna-Dráva National Park er et paradis for ornitologer. Her er sorte storke, nathejrer og havørne. Disse fantastisk smukke 50.000 hektarer farverige økosystem hviler langs floderne Danuba og Dráva. Hvis I er tålmodige kan I være heldige at se vildsvin og hjorteflokke, som kommer for at græsse ved vandet.

  Kulturelle højdepunkter i Budapest

  Lad jer forynge i Europas største helbredende bade, Széchenyi. Her har de lokale ladet batterierne op i pest siden af Budapest i over 100 år. Besøg Buda Slot på Slotsbakken, og lad jer betage af den smukke udsigt over Danube floden. Rejs med Buda Slotsbane kabelbanen for at beundre de majestætiske kulturskatte i nationalgalleriet,  i Ungarns National Gallery. Hvis  I er på jagt efter den bedste udsigt over byen så skal I besøge de nygotiske eventyrtårne i fiskerbastionen,  Vajdahunyad Slottet, er en af de mest populære seværdigheder i Budapest. Det er en virkelig unik bygning, med arkitektur fra flere forskellige epoker. Gå over broen, The Chain Bridge, som kæder Buda til Pest. Kæmpestore stenløver – symboler på Ungarns ukuelighed og mod -  holder vagt i hver sin ende af broen.

  Familiecamping ved Balatonsøen

  Balatonsøen er et sandt paradis for camping med sjove familieaktiviteter. Det dejlige, grønne vand skråner let og gør det ideelt at bade i for mindre børn. Vandsportsentusiaster bliver totalt forkælede her!  Her kan I svømme, sejle, ro, fiske eller stå på vandski. Føler I jer ikke så aktive? Så bare slap af ved flodens bredder med et glas lækker vin fra de lokale Tihany vingårde. Er I i festhumør? Så er det bare med at komme afsted til Siòfok. Balatonsøens Miami Beach. Søen har næsten 200 km betagende kystlinje med rækker af charmerende huse, livlige feriebyer, gamle slotte og vidunderlige sandstrande. Den helt perfekte beliggenhed for nogle fantastiske campingpladser. Det er i sandhed intet under at ungarerne er kommet her i årtier for at nyde endnu en smuk solnedgang efter endnu en perfekt dag.

  Fantastiske udflugter for hele familien fra jeres campingplads

  Har I lyst til at kombinere shopping med sjove aktiviteter for børnene på jeres ferie i Ungarn? Så skal I besøge ”Centre of Scientific Wonder” i det sydlige Buda. Her er tale om et shoppingcenter som arrangerer smarte interaktive lege for børn i alle aldre! Er I på udkig efter en helt unik måde at udforske Budapest på? Så kan I tage jernbanen for børn: Children’s Railway på Hegyhát út. Bortset fra chaufføren, består jernbanens personale udelukkende af skolebørn. Tøf stille og roligt afsted og nyd 11 km fuld af sjov og nostalgi. Og for det helt unikke sommerminde I aldrig glemmer: Besøg vandparken ” Annagora Aquapark” i Balatonfüred.  Her er opvarmede udendørs og indendørs swimmingpools, 12 gigantiske vandrutschebaner og 3 børnevandrutschebaner – så her er garanti for at børnene kommer til at få alletiders sjove ferie! Mor og far kan slappe af i saunaerne og dampbadene. I Zánkaland Adventure Park  kan børnene være aktive og more sig med at hænge i reb, ride på heste, rutsche, svinge og klatre gennem en mystisk skov  - helt i Robin Hood stil. Der tilbydes også et specielt kursus for voksne! Og hvad er skønnere efter sådan en aktiv dag end at vende tilbage til campingpladsen og stresse af og forberede jer til endnu en perfekt dag!