hu.jpg

Camping i Ungarn

Camping i Ungarn

Ungarn. Hjemland for Balatonsøen, den største sø i Centraleuropa , Tokaj, verdens første officielle vinregion, Harry Houdini, udbryderkonge og tryllekunstner samt Budapest – en af europas mest spændende og livlige byer. Landet er samtidig begunstiget med betagende smuk natur, rig på kultur, har et dejligt varmt sommerklima og derudover overkommeligt rent prismæssigt. Alle disse faktorer gør landet til det perfekte udgangspunkt for en fantastisk campingferie for familien.

Ungarn har ikke noget hav, men Balatonsøen mere end opvejer dette! Hvis I er ude efter et livligt natteliv, skønne strande og maleriske solnedgange, så er det bare med at komme afsted til Siòfok – Balatons Miami Beach. Et sandt sommerferie campingparadis for børn i alle aldre. 

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Ungarn med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Pelso

Alsóörs - Balatonsøen - Ungarn

Børnevenligt område ved nordsiden af balatonsøen. Hyggelig, grøn plads, vandrutschebane direkte ned i søen. Prøv også at stå på vandski. En campingplads med mange tilbud til både unge og ældre.

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonsøen - Ungarn

En stor campingplads med gode faciliteter. Flere barer og restauranter, mange former for sportskonkurrencer og en stor vandrutschebane direkte ned i søen. Prøv også at stå på vandski.

Camping Éden

Neszmély - Donaudalen - Ungarn

Venlig stemning med entusiastik ledelse. Danube floden kun 85 km fra hovedstaden Budapest. Et virkelig godt område til vandreture og pladsen har en god restaurant.