Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål - Betalinger

Hvordan kan vi betale?

Det er nemt og simpelt at betale.
Under bookingen, kan I vælge at betale med kreditkort eller ved at vælge betaling med faktura og derefter lave en bankoverførsel. Vælges der faktura som betalingsmåde, kan dette ikke laves om efterfølgende. Betales der med kort, trækkes beløbet for første rate. Betaling af anden rate forfalder 8 uger inden ankomst. Senest 5 dage inden betalingsfristen, vil I modtage en mail med betalingsoplysningerne på anden rate. Deri vil være et link, til betaling af anden rate med kreditkort samt vores bankoplysninger til brug ved bankoverførsel.

Hvis der er mindre end 8 uger til ankomst, forfalder det fulde beløb på en gang. Når I booker pr. telefon, vil I modtage en faktura pr. mail. Der vil være et link i mailen, så I kan betale med kreditkort eller via bankoverførsel.

I modtager ikke en betalingsbekræftelse på mail.

Hvor meget skal jeg betale nu og senere?

Ved bestilling af et ophold med mere end 8 uger til ankomst, er rejsens pris opdelt i to rater. Første rate udgør 30% af opholdets pris og forfalder inden for 7 hverdage fra bestilling. Anden rate udgør det resterende beløb og skal betales senest 8 uger før ankomst.

Bestilles opholdet med mindre en 8 uger til ankomst, bortfalder betalingsraterne og rejsens fulde pris skal betales straks.

Skal vi betale depositum ved booking?

I skal betale 30% af lejens pris samt reservationsgebyr i 1. rate indenfor 5 dage.

Ved en forhåndsbooking, hvor priserne endnu ikke kendes, betales et gebyr på kr. 2.000,00 pr. bolig. Så snart priserne kendes, fratrækkes beløbet 1. rate som er 30% af lejeprisen samt reservationsgebyr.