Bookings

Ofte stillede spørgsmål - Bookings

Hvornår og hvordan modtager jeg en bekræftelse på min booking?

Ca. 10 minutter efter din booking sender vi dig en reservationsbekræftelse til den e-mailadresse, du har indtastet med dine kontaktoplysninger. Har du ikke modtaget en e-mail? Tjek din spam-mappe for at være sikker eller vent et øjeblik. Kontakt os venligst, hvis du ikke modtager en bekræftelse. 

Jeg var igang med at booke, men den valgte periode er ikke længere ledig. Hvad skal jeg gøre?

Tjek om din booking stadig ligger i indkøbskurven (øverst til højre på hjemmesiden). Hvis dette ikke er tilfældet, vil boligen desværre ikke længere være tilgængelig i den givne periode. Bookingsystemet gemmer ikke nogen reservationer, mens du kigger på hjemmesiden. Først så snart bookingen er oprettet på hjemmesiden, vil boligen være bekræftet og booket til dig.  

Kan jeg tegne en forsikring på min ferie med Vacansoleil?

Ja, det er bedst at tage på ferie med en ubekymret følelse. Du kan tegne en afbestillingsforsikring, og /eller en rejseforsikring  hos Europæiske Rejseforsikring gennem os. Du kan tegne din(e) forsikring(er) ved booking. Hvis der er mere end 30 dage til ankomstdatoen, kan du også tilføje den/dem senere (dog min. 30 dage før ankomstdato) Du finder mere information om forsikringerne her:

Hvilke boligformer kan jeg vælge mellem?

Vacansoleil tilbyder luksusmobilhomes, bungalowtelte, safaritelte og glamping-ferieboliger. Vil du hellere tage på ferie med din egen autocamper, telt eller campingvogn? Så kan du også booke en  standplads hos os. Vil du vide mere om ferieboligerne så læs mere her: https://www.vacansoleil.dk/boliger/. Det er muligt, at en bestemt type feriebolig er tilgængelig på en campingplads i forskellige udgaver. For eksempel Bali 1 og Bali 2. Det betyder, at der er forskel på den boligtyperne på den valgte campingplads. For eksempel har Bali 1 en mikroovn, som ikke er i Bali 2.  Du finder alle typer ferieboliger pr. campingplads under overskriften 'Boliger' på den relevante campingpladsinforside på vores hjemmeside. Under 'specifikationer' kan du læse de præcise oplysninger for den ønskede boligform.

Jeg har sat et ønske til en bestemt placering på min booking. Er jeg garanteret den ønskede beliggenhed?

Nej, en præference er ikke en garanti. Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske, men vi kan aldrig garantere dette. Nogle præferencer afhænger af lokale forhold. 

Kan jeg stadig ændre min booking?

Du kan ændre følgende: destination, campingplads og/eller opholdsperiode. Ønsker du at ændre din booking? Så kontakt os. 

På hvilke dage kan jeg ankomme og afrejse?

De fleste campingpladser giver dig mulighed for at ankomme og afrejse alle ugens dage. I højsæsonen har nogle campingpladser en fast ankomst- og afrejsedag. 

Jeg ønsker kun at bestille én nat. Er det muligt?

Du kan booke en enkelt overnatning på et begrænset antal campingpladser. På de fleste campingpladser skal du booke et minimum antal overnatninger. Normalt er dette to nætter i lavsæsonen og fire nætter i højsæsonen. Ved at sætte antal dage før/senere til 0 i søgefilteret, kan du få en liste over campingpladser der tilbyder en enkelt overnatning. Vi har samlet en oversigt over campingpladser, hvor det er muligt.

Kan jeg overdrage min booking til andre?

Ja, det er muligt. Du kan overdrage din booking til en anden. Bestilleren af den originale booking og den person, der overtager bookingen, skal skriftligt informere os herom senest 15 dage før ankomstdatoen. Ændringsomkostningerne er kr. 200. 

Kan jeg bestille til en gruppe?

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med spørgsmål om gruppeferie. Du kan kun booke én feriebolig på vores hjemmeside. Vil du booke flere ferieboliger? Kontakt os venligst. Nogle gange vil campingpladsen først se, hvor stor gruppen er, og om de har nok plads. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad der er muligt for din gruppe. 

Er unge mennesker, der rejser uden voksne, tilladt på campingpladsen?

De fleste campingpladser i vores sortiment er familiecampingpladser,og de modtager derfor ikke unge, der rejser alene. For at undgå problemer ved ankomsten til campingpladsen, beder vi dig kontakte os, inden du foretager den endelige booking. På den måde ved du på forhånd, om din gruppe er velkommen på campingpladsen! 

Er der en barneseng i min feriebolig?

En barneseng er ikke standard, men du kan reservere en babypakke på mange af campingpladserne. Se under fanen 'Boliger, ledighed & priser' for at se om den campingplads, du vælger, tilbyder dette. En babypakke består af en barnesengseng, en højstol og som regel også et babybadekar. Vi sørger for, at alt er klar til dig i din bolig. Det sparer dig for en masse bagage. Bemærk venligst: Barnesengen inkluderer ikke sengetøj, og der er ingen madras. Så medbring selv lagener, tæpper og madras. Vær opmærksom på at der ikke er plads til at placere barnesengen i et af soveværelserne.

Kan jeg medbringe mit/mine kæledyr på campingpladsen?

Er din hund, kat eller andet kæledyr også klar til en lille ferie? Kæledyr er meget velkomne på mange af vores campingpladser. I de detaljerede informationer for din valgte feriebolig kan du se, om og hvor mange kæledyr er tilladt. Nogle gange opkræves der ekstra gebyr. Angiv venligst ved reservation, om du medbringer kæledyr. Nogle campingpladser tillader ikke kæledyr i højsæsonen og et kæledyr er normalt heller ikke tilladt i et telt. Tip: Brug den gule søgelinje på hjemmesiden til at indtaste antallet af kæledyr. Så får du straks et overblik over alle ledige campingpladser og ferieboliger, hvor dit kæledyr er velkomment. 

Kan der bo flere personer end det maksimalt tilladte i ferieboligen?

Det er desværre ikke muligt. Det angivede maksimale antal personer kan ikke overskrides. Hvis I er en større familie, er I velkommen til at kontakte os, så ser vi gerne på mulighederne for en anden boligtype eller en anden campingplads.  

Hvordan beregnes prisen for en standplads?

Prisen for en standplads, som du ser på vores hjemmeside er en grundpris for 2 personer, også selvom du har indtastet flere personer. Først når du indtaster alderen for alle rejsende i bookingen, vil du få vist den korrekte pris for opholdet.