Coronavirus

Spørgsmål & svar om coronavirus og jeres ferie

Sidst opdateret: 1. april. 2020

Hos Vacansoleil følger vi udviklingen vedr. coronavirus (COVID-19) tæt. Vi deler jeres bekymringer og gør alt, hvad vi kan for at hjælpe jer på bedste vis. Jeres sikkerhed er vigtig for os. 

I har sikkert mange spørgsmål til jeres ferie, og derfor har vi lavet denne liste med spørgsmål og svar til jer. Vores team arbejder på at kontakte alle, der snart skal på ferie. I vil modtage et opkald senest to uger før ankomst. Vi beder jer derfor venligst undlade at ringe til os. Således kan vi hjælpe alle vores gæster hurtigere og mere effektivt. 

Vi takker mange gange for jeres forståelse! 

Har I spørgsmål lige nu, så kig i vores spørgsmål og svar nedenfor.   

Informationen på denne side opdateres jævnligt. Seneste opdatering er fra d. 1. april.

Hvor kan vi finde den nyeste information om coronavirus?

Sundhedstyrelsens hjemmeside kan I finde den opdaterede information om coronavirus (COVID-19).

Frarådes rejser til vores feriedestination?

Udenrigsministeriet fraråder alle rejser til regionerne Piemonte, Lombardiet, Emilia-Romagna, Aosadalen, Veneto og Marche i Italien og til Tyrol i Østrig.

Alle unødvendige rejser frarådes til resten af verden. (senest opdateret d. 1. april.  2020).

Hvor kan vi finde alle pt. gældende rejsevejledninger?

På Udenrigsministeriets hjemmeside https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/ kan I finde alle pt. gældende rejsevejledninger pr. land. Husk: Evt. rejsevejledning skal være gældende på tidspunktet for opholdet.

Rejser til vores feriedestination frarådes. Hvad nu?

Hvis det på tidspunktet for jeres ophold frarådes at rejse til destinationen, bliver jeres ophold annulleret og I modtager en corona-voucher på det indbetalte beløb. Med en corona-voucher kan I på et senere tidspunktbooke et nyt ophold og tage på ferie. I kan også ændre jeres booking til en anden destination. Vores kundeservice kontakter jer telefonisk eller pr. e-mail, hvis denne situation opstår.

I øjeblikket kontakter vi alle, der skal ankomme indenfor de næste 2 uger. 

Hvad er en corona-voucher?

Bliver jeres booking annulleret af os pga. coronavirus, så modtager I en corona-voucher af samme værdi, som I har betalt for opholdet. Med denne voucher kan I senere booke en ny ferie hos Vacansoleil. Voucheren er gyldig i 1 år fra udstedelsesdatoen og kan benyttes på alle campingpladser i Vacansoleils udbud. Opholdet skal finde sted i 2020 eller 2021. Er prisen på det nye ophold billigere, så kan restbeløbet benyttes på en anden booking.

Hvad skal vi gøre, hvis vi gerne vil annullere, men rejser til vores destination ikke frarådes?

Hvis Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til jeres destination, gælder de almindelige annulleringsbetingelser. Hvis annulleringsomkostningerne på annulleringstidspunktet er mindre end det indbetalte beløb, får I det overskydende beløb udbetalt på en voucher. Grundet de exceptionelle omstændigheder, er vi desværre ikke i stand til at refundere det indbetalte på anden måde. 
Hvis I har købt en afbestillingsforsikring, og I har en gyldig grund til at annullere, dækker forsikringen oftest annulleringsomkostningerne. Kontakt venligst jeres forsikringsselskab angående dette.

Kan vi ændre vores ophold gratis?

Ja, I kan ændre jeres ophold gratis én gang inden d. 15. april 2020. I kan ændre til en anden campingplads, feriebolig og/eller periode. Opholdet skal dog finde sted i 2020.