Før ankomst

Ofte stillede spørgsmål - Før ankomst

Hvornår modtager jeg mine rejsedokumenter?

Vi sender dig dine rejsepapirer 6 uger før ankomstdato, hvis vi har modtaget den fulde betaling rettidigt.  Hvis der er mindre end 42 dage til ankomstdato sender vi rejsepapirene, så snart vi har modtaget og behandlet betalingen. Vi sender rejsepapirene pr. e-mail.

Hvad skal jeg medbringe på ferien?

Jubii du skal på ferie! Rejser du med en baby? Så har vi en skræddersyet babypakke. Muligheden for leje af ​​sengelinned varierer i boligerne og på de forskellige campingpladser. Dyner/tæpper og puder findes i mobilhomes, glamping mobilhomes og (de fleste) safaritelte. Dyner/tæpper og puder er ikke tilgængelige i bungalowtelte, så dem skal du derfor selv medbringe. Lagner, dynebetræk og pudebetræk er normalt ikke tilgængelige i vores boliger. Så dem kan du enten selv medbringe, eller du kan vælge at reservere en komplet linnedpakke hos Vacansoleil. Hvis dette tilbydes på den valgte campingplads, kan  du nemt bestille den under din online booking eller telefonisk efter booking. Der kan være undtagelser pr. campingplads, så for at være sikker, bør du altid tjekke dine rejsedokumenter eller informationssiden på den valgte bolig / campingplads. 

I dette dokument finder du en komplet pakkeliste til campingferien, klik her

Er sengelinned tilgængeligt i min bolig?

Muligheden for leje af ​​sengelinned varierer i boligerne og på de forskellige campingpladser. Dyner/tæpper og puder findes i mobilhomes, glamping mobilhomes og (de fleste) safaritelte. Dyner/tæpper og puder er ikke tilgængelige i bungalowtelte, så dem skal du derfor selv medbringe. Lagner, dynebetræk og pudebetræk er normalt ikke tilgængelige i vores boliger, så dem kan du også selv medbringe, eller også kan du vælge at reservere en komplet linnedpakke hos Vacansoleil. Hvis dette tilbydes, kan du nemt gøre dette under din online booking eller telefonisk efter booking. Der kan være undtagelser pr. campingplads, så for at være sikker, bør du altid tjekke dine rejsedpapirer eller informationssiden på den valgte bolig / campingplads. 

Hvilken information kan jeg finde i mine rejsepapirer?

E-mailen med rejsepapirene består af tre eller fire vedhæftede filer. Den første er til dig selv og indeholder navnet på campingpladsen, adresse og GPS-koordinater, ankomst- og afrejsedatoer og tider, boligform, rejsedeltagere samt oplysninger om, hvad der skal betales på campingpladsen. Den anden fil skal du printe og give personalet ved check in. Den tredje fil indeholder tips og nyttig information til jeres ferie samt vigtige nødtelefonnumre. For nogle boligtyper vil der være en fjerde fil vedhæftet, som kaldes Engangsautorisation (Single authorisation SEPA). Ved udfyldelse af dette dokument giver du Vacansoleil tilladelse til at hæve det relevante beløb, dog maksimal det angivende beløb, fra oplyste bankkonto. Beløbet vil være som depositum for boligen, og beløbet vil kun blive hævet i tilfælde af at boligen ikke forlades i samme stand, som den blev modtaget. Du vil ikke blive opkrævet depositum på anden vis som f.eks. kontanter eller kopi af kreditkort. 
Bemærk venligst at ekstra bestilte ydelser som sengelinned eller babypakke ikke fremgår. Men bare rolig, de er registreret, som det fremgår af din bekræftelse.

Hvad er ankomst- og afrejse tidspunkterne på campingpladsen?

Ankomsttiderne er normalvis mellem kl. 16.00 og 20.00. Afrejsetiderne fra campingpladsen er mellem 08:00 og 10:00. Ankommer du senere på ankomstdagen, intet problem! På de fleste campingpladser er det muligt at ankomme senere end det officielle check-in tidspunkt. Giv os besked, så informerer vi dig om mulighederne, og vil fortæller campingpladsen, at du ankommer senere. Hvis du ankommer tidligere end det officielle indtjekningstidspunkt, har du endnu ikke adgang til din bolig. Du kan ofte allerede benytte campingpladens faciliteter, så du kan sagtens tage en dukkert i poolen eller drikke en kop kaffe på terrassen. Bliver du forsinket på vejen, vil campingpladsen gerne vide det. Ring direkte til campingpladsen, telefonnummeret, der fremgår af rejsepapirerne. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig! 

Hvor kan jeg finde et kort over campingpladsen?

Du finder kortet over campingpladsen til højre på campingpladsens infoside. Klik på ikonet for at se det. På nogle campingpladser er kortet endnu ikke tilgængeligt.  

Hvad er målene på sengene i min bolig?

Sengene i din bolig kan variere i længde og bredde. Vores boliger har normalt et soveværelse med dobbeltseng og de andre soveværelser med enkeltsenge. Dobbeltsengene består i de fleste tilfælde af 1 madras. Længden varierer fra 1,80m-2,00m og bredden varierer mellem 1,40m (i de fleste tilfælde) og 1,60m. Enkeltsengene har en længde, der varierer fra 1,80-2,00m og en bredde, der varierer mellem 0,70-0,80m. Du finder målene på sengene på informationssiden på den valgte campingplads under boligen og 'specifikationer'.                    

Hvad er "Fiche de Police"?

Fra 2016 er det lovpligtigt at indlevere dine oplysninger og din opholdsperiode på "fiche individuelle de police", hvis Frankrig er din feriedestination. Du afleverer dokumentet  i receptionen på campingpladsen. Tip: Udfyld det derhjemme, så du kan tjekke ind hurtigere. (Børn op til 15 år kan skrives på  forældrenes formular).      

Er der ekstra omkostninger på campingpladsen?

På de fleste campingpladser skal du betale lokale omkostninger såsom turistskat og/eller rengøringsomkostninger ved ankomst. Disse omkostninger er angivet i dine rejsepapirer og i din reservationsbekræftelse.  Ved ankomst skal der lægges et depositum for boligen. 

I mine rejsepapirer er der en Engangsautorisation (Single authorisation SEPA), hvad er det?

Ved udfyldelse af denne formular giver du Vacansoleil tilladelse til at hæve det relevante beløb, dog maksimal det angivende beløb, fra oplyste bankkonto. Beløbet vil være som depositum for den bolig du har lejet. Hvis din bolig forlades i samme stand, som du modtog den, vil Engangsautorisation (Single authorisation SEPA) formularen blive destrueret, og ikke blive brugt.