Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål - Forberedelse

Hvad skal vi medbringe til vores ophold?

Boligen er fuldt udstyret til seks personer. Ting I skal huske at medbringe er sengelinned og håndklæder. I mobilhomet er der normalt puder og tæpper. Til telte skal I selv medbringe dette. Vær opmærksom på at der kan forekomme undtagelser, dette vil fremgå af prisboksen.
Husk også at medbringe viskestykker og karklude. Mange campingpladser tilbyder mulighed for at leje linnedpakker, enten dirkete gennem campingpladsen eller via Vacansoleil. Hvis der er mulighed for dette, vil det være noteret under 'Ekstra'.

Hvornår modtager jeg mine rejsepapirer?

Når vi har modtaget fuld betaling for jeres ophold sender vi de endelige rejsepapirer til jer. Disse skal I medbringe til jeres feriedestination.
I pakken med jeres rejsepapirer er en bekræftelse til campingpladsen, som skal afleveres i receptionen ved ankomst, google koordinater, informationer om betaling samt rejsetips. Hvis I booker jeres ferie fra to uger før ankomstdato, kalder vi det en Last Minute booking. Laver I en sådan booking online via hjemmesiden, skal I betale hele ferien med det samme, og når dette er betalt afsendes rejsepapirerne til jeres e-mail adresse.

Skal vi bruge motorvejsvignet på turen til min feriedestination?

Mere information om motorvejsvignetter kan I finde under Vigtig information.

Hvilke rejsetips bør jeg vide inden jeg rejser?

Der er forskellig trafikregler undervejs. Ønsker I en problemfri ferie, klik her for mere information. Ønsker I mere information omkring trafikreglerne, kan I også kontakte turistkontoret/ambassaden i det land I skal rejse til og i.

Hvad er check ind og ud tiderne på en campingplads?

Ankomst er normalt mellem 16:00 - 19:00 og afrejse er normalt mellem 08:00 – 10:00.

De nøjagtige tider er oplyst i de endelige rejsepapirer.
Det ankomsttidspunkt der står på rejsepapirerne er campingpladsens officielle check ind tider. På langt de fleste campingpladser er det dog muligt at ankomme tidligere og benytte campingpladsens faciliteter indtil jeres bolig er klar. Tidspunktet hvor I kan få udleveret jeres bolig fremgår af de endelige rejsepapirer. Vær opmærksom på at mange campingpladser lukker deres reception under siesta.

På de fleste campingpladser er der mulighed for sen ankomst. Ved sen ankomst skal vi bede jer kontakte vores salgspersonale, så de kan informere campingpladsen. Hvis I kommer ud for forsinkelse på turen til jeres campingplads, skal I selv informere campingpladsen. Telefonnummeret til campingpladsen står i jeres rejsepapirer på samme side, som google koordinaterne.