Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål - Hjemme igen

Hvor kan vi stille spørgsmål og give feedback vedr. vores ferie?

Efter I er kommet hjem vil I modtage en e-mail fra Vacansoleil, hvori I kan give jeres mening til kende. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt er I naturligvis altid velkommen til at kontakte vores personale telefonisk.

Er det muligt at lave en booking til næste år?

Ja, det er muligt at booke ferien til næste år!

Fremgår der priser ved jeres valgte periode, kan ferien bookes!

Inden for syv dage efter bookingen, skal første rate være betalt. Er opholdet booket inden 31th. december, udgør første rate kun 20% af opholdets fulde pris, inklusiv reservationsgebyr og mulige forsikringer. Bookes opholdet efter den 31th. december, udgør første rate 30% af hele opholdets pris.

Fremgår der ikke priser ved jeres valgte periode?

Hvis ikke der fremgår priser ud fra den valgte periode, så er priserne endnu ukendte. I må derfor vente lidt endnu med at booke til 2019. Ønsker I at booke jeres favorit campingplads, kan I besøge siden hver uge for at se om priserne er blevet offentliggjort.

Lav om i jeres booking 1 gang uden gebyr

I kan ændre jeres booking 1 gang uden gebyr indtil den 14. april. Det betyder, at I kan ændre campingplads, boligtype, datoer og opholdets længde, hvis der er ledigt naturligvis. Ønsker I at ændre noget, så hjælper vi. Ring til os på 55 56 35 66, kontakt os på mail, chat eller ved at udfylde vores kontaktformular.