Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål - Hjemme igen

Hvor kan vi stille spørgsmål og give feedback vedr. vores ferie?

Efter I er kommet hjem vil I modtage en e-mail fra Vacansoleil, hvori I kan give jeres mening til kende. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt er I naturligvis altid velkommen til at kontakte vores personale telefonisk.

Er det muligt at lave en booking til næste år?

Ja I kan sagtens booke til næste år allerede nu!

Er datoerne for jeres ferie endnu ikke på hjemmesiden?
I skal ikke bekymre jer! Vi tager os af jeres booking over telefonen, hele vejen. I skal bare ringe til os på: 55 56 35 66 eller benytte jer af vores kontaktformular.

Er datoerne for jeres ferie at finde på hjemmesiden, men uden priser?
Så kan I sagtens booke jeres ferie, I skal blot betale et depositum på 1500 kr. pr. bolig. Så snart vi har de endelige priser vil I modtage en faktura på det fulde beløb. Herefter har I 5 dage til at bekræfte eller annullere jeres booking. Hvis I beslutter jer for at booke, behøver I intet at foretage jer. Det indbetalte depositum bliver naturligvis trukket fra jeres bookings endelige pris. Hvis I beslutter jer for at annullere, tilbagefører vi naturligvis de 1500 kr. til jeres konto.

Er jeres feriedatoer tilgængelige på hjemmesiden og med priser?
Så booker I bare! I har en uge til at betale første rate. Når I booker før 1. december udgør første rate 20% af lejebeløbet, samt reservationsudgifter og evt. afbestillings-og/eller rejseforsikring. Hvis I booker efter den 1. december, vil første rate udgøre 30% af det fulde beløb.