På ferien

Ofte stillede spørgsmål - På ferien

Hvor skal jeg gå hen når jeg ankommer til campingpladsen?

Når du ankommer til campingpladsen, skal du henvende dig i campingpladsens reception eller i Vacansoleils receptionstelt, hvis det forefindes på campingpladsen. Her tjekker du ind og under dit ophold er du velkommen du har nogen spørgsmål. Vores egne campingværter byder dig glædeligt velkommen og hjælper dig i Vacansoleils receptionstelt. De kan kendes på den blå Vacansoleil-bluse og fortæller gerne alt om campingpladsen og dens omgivelser. 

Hvilke ekstra udgifter skal jeg regne med?

Ved ankomst på campingpladsen vil du blive bedt om et depostim for boligen. Dette refunderes ved afrejse, såfremt boligen efterlades i rengjort og intakt stand. Beløbets størrelse og betalingsmetode fremgår af dine rejsepapirer. Andre eventuelle ekstra udsgifter som f.eks. slutrengøring, aircondition eller leje af sengelinned fremgår af boligspecifikationerne på campingpladsens side på vores hjemmeside, samt af din bekræftelse. På de fleste destinationer skal der betales turistskat. Andre mulige udgifter er miljø/grønne afgiifter, registreringsafgift i Kroatien og campingpas i Danmark. Mange campingpladser opkræver desuden et depositum for armbånd til faciliteter eller nøgle til bommen ved indgangen.

Skal jeg betale et depositum ved ankomst til campingpladsen?

På campingpladsen betales et depositum for boligen og dens inventar. Beløbet varierer fra plads til plads. Oplysninger om beløbets størrelse og betalingsmetode fremgår af boligspecifikationerne på siden om campingpladsen på vores hjemmeside. Såfremt boligen ikke efterlades rengjort og/eller intakt kan depositummet tilbageholdes.

Skal jeg vise legitimation ved check ind på pladsen?

Ved indtjekning på campingpladsen bliver man ofte bedt om, femvise legitimation. For at forhindre identitetstyveri anbefaler vi, at du aldrig afleverer eller efterlader dit pas i receptionen. Det er bedst at lave en kopi af dit pas på forhånd. Skriv tydeligt på kopien, at det er en kopi og overstreg dit personnummer. Du kan bruge kopien som legitimation på campingpladsen  og trygt efterlade det i receptionen, sålænge ovenstående råd er fulgt. 

Er der WiFi på campingpladsen?

Stabilt internet er et must for de fleste af os, også når vi er på ferie. Det er muligt! Flere og flere campingpladser har WiFi-hotspots. Men denne service er ikke altid gratis, og  kvaliteten er ofte anderledes, end du er vant til derhjemme. Det er forskelligt fra campingplads til campingplads, hvordan de tilbyderWiFi. For eksempel er der campingpladser, der kun tilbyder WiFi på centrale steder på campingpladsen, og nogle gange kan du kun logge på med én enhed ad gangen osv. Tjek hvordan WiFi er arrangeret på din campingplads på campinginfo siden på vores hjemmeside under overskriften 'Faciliteter'. Det er også godt at vide, at det på grund af europæisk lovgivning ikke er dyrere at bruge dit mobile internet i udlandet end hjemme. Yderligere informationer om dette fås hos din teleudbyder.                                     

Kan jeg parkere min bil ved siden af boligen?

På de fleste campingpladser kan du parkere din bil ved siden af din bolig. Er dette ikke muligt, eller er der ikke plads til dette, kan man ofte parkere sin bil på den centrale parkering. Du kan finde info om dette på campingpladsens infoside. Står intet angivet, kan du parkere ved din bolig. Har du mere end én bil med på campingpladsen, kan campingpladsen opkræve ekstra betaling, og du kan parkere denne bil på den centrale parkeringsplads. 

Kan jeg grille på campingpladsen?

At tænde op i grillen er en del af ferien, og det er tilladt at grille på mange campingpladser. De lokale myndigheder bestemmer ofte, at åben ild (inklusive grill på kul eller briketter) ikke er tilladt på grund af brandfare i området. Så for at kunne grille er en el- eller gasgrill normalt tilladt. Du kan læse på campingpladsens infoside på vores hjemmeside under overskriften 'Faciliteter', om det er tilladt at grille på din campingplads og med hvilken type grill.

Kan jeg sætte et telt op ved siden af min bolig?

På en række campingpladser kan du slå et telt op ved siden af din bolig. Det er muligt, at campingpladsen opkræver et ekstra beløb for det. Det er også vigtigt at vide, at det maksimale personantal i boligen ikke må overskrides, heller ikke selvom I har et ekstra telt med. Undgå skuffelser og kontakt os inden ferien. Så finder vi ud af, om det er muligt at slå telt op på din campingplads, og om der skal registreres ekstra personer. Vi hjælper dig gerne! 

Hvad er reglerne omkring slutrengøring?

Slutrengøring beregnes ikke, hvis boligen efterlades i rengjort og intakt stand. Tjek af rengøringen foretages ved check ud af personalet mens du er tilstede. Hvis du planlægger at afrjse udenfor chek ud tidsrummet, skal rengøringen chekes inden afrejse. Træf venligst på forhånd aftale med personalet på pladsen om dette, så der også kan træffes aftale om refundering af dit depositum. På nogle campingpladser er der for visse boliger obligatorisk slutrengøring. Dette fremgår af pladsens side på vores hjemmeside. Nogle gange skal det betales hjemmefra andre gange på pladsen. Hvis det skal betales hjemmefra er det medregnet i prisen for dit ophold. Hvis det skal betales på pladsen fremgår beløbet af din bekræftelse.