Top 25

Hvornår skal jeg betale restbeløbet?

Restbeløbet skal betales 60 dage før ankomstdatoen på campingpladsen. Når tiden nærmer sig, vil du modtage en e-mail med et betalingslink fra os. 

Hvis du booker mindre end 60 dage før ankomst, skal hele beløbet betales på èn gang.

Hvor er boligerne placeret på campingpladsen?

Det er forskelligt fra plads til plads. Ved booking kan der på mange campingpladser påføres et ønske om beliggenhed. Vi gør opmærksom på at det ikke kan garanteres.

Hvorfor er navnet på min bookede bolig ændret?

Hos Vacansoleil tilbyder vi forskellige typer mobilhomes, bungalowtelte, safaritelte, Glamping boliger og standpladser. For at gøre forskellene på disse tydeligere, skiftede vi i marts 2021 til et andet navnesystem. Har du booket ferie tidligere end marts 2021? Så vil du se at navnet på boligen er anderledes på rejsepapirene end på bekræftelsen. Det er selvfølgelig stadig den samme bolig, som du oprindelig bookede. Kun navnet er ændret, alt andet er det samme. Du kan også se det nye bolignavn på vores hjemmeside.

Er der restriktioner mht. swimmingpoolen?

Hver campingplads har sit eget regelsæt, der skal overholdes. Poolområdet skal holdes sikkert og derfor er der nogle retningslinjer der skal følges. I Italien er det mange steder obligatorisk at benytte badehætte ligesom der kan være forbud mod at bade i løse badeshorts, som fx bermudashorts. Vær opmærksom på at swimmingpoolen kan være lukket om eftermiddagen under siestaen. For yderligere information se venligst under ekstra information på hjemmesiden på siden for den pågældende campingplads eller kontakt vores salgspersonale.

Hvad sker der, hvis der pludselig indføres rejserestriktioner under vores ferie?

Skulle dette ske, følger vi altid regeringens og Udenrigsministeriets råd og vejledninger. I vil modtage besked fra os med information om, hvad I kan gøre. 

Vi anbefaler, I tjekker jeres rejseforsikring før afrejse, så I ved om I er forsikrede i tilfælde af, at rejser til jeres destination frarådes.

Tjek regelmæssigt Udenrigsministeriets hjemmeside  (https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/) og hold jer orienterede om situationen på jeres feriedestination.

Kan vi annullere gratis, hvis rejser til destinationen ikke frarådes?

Der er sat forskellige tiltag i værks, der sørger for, at I får en sikker rejse og ferie og derfor kan vi ikke ændre eller annullere jeres reservation uden gebyr. Hvis I stadig ønsker at annullere jeres ferie, gælder annulleringsbetingelserne i henhold til vores lejebestemmelser.

Kan vi udsætte betaling af restbeløbet til det er sikkert opholdet kan gennemføres?

Betalingsfristen for restbeløbet er 60 dage før ankomstdato. Vi har finansielle forpligtelser overfor den bookede campingplads, og kan derfor ikke afvige fra dette. Dette gælder også annulleringsomkostninger. I tilfælde af annullering, skal vi stadig betale annulleringsomkostninger til campingpladsen.

Vil alle campingpladsens faciliteter være åbne i 2021?

Dette varierer fra plads til plads og fra land til land. På de campingpladser vi tilbyder, vil de fleste faciliteter være åbne, men det kan være på en lidt anderledes måde, end I er vant til.

Sikkerhed kommer først. Derfor følger campingpladserne de lokale myndigheders vejledninger nøje. Vacansoleil kan ikke holdes ansvarlig for åbning og lukning af visse faciliteter. Dette afhænger af de lokale vejledninger og kan til hver en tid ændres.

For et fuldt overblik over den nuværende situation anbefaler vi at I tjekker campingpladsens officielle hjemmeside.

Vi har bestilt en ferie. Hvad er rejseanvisningen for vores destination?

I kan finde de aktuelle rejseanvisninger for hvert enkelt land på Udenrigsministeriets hjemmeside Rejsevejledninger (um.dk) eller https://reopen.europa.eu/en. Hold jer opdateret på disse sider for officielle rejseanvisninger. På den måde er I informeret omkring lokale forhold og vigtige oplysninger. 

Det er vores håb, at I kan nyde jeres ferie helt som planlagt. Men hvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger kort før jeres ankomstdag (ca. 2 uger før) har jeres destination i en rød eller orange zone kontakter vi jer. Herfra ser vi sammen på hvilke forskellige muligheder vi kan tilbyde jer.

Skal vi have mundbind med på ferien? Og er der andet vi skal sørge for at have med?

Det tilrådes at medbringe en tilstrækkelig mængde mundbind, renseservietter og håndsprit på jeres ferie. Som en ekstra sikkerhed anbefaler vi, at I medbringer jeres eget sengetøj (dyner, sengetæpper og puder) samt linned (lagner, dyner- og pudebetræk). På grund af lokale sikkerhedsforanstaltninger er det, for nogle campingpladser ikke tilladt at tilbyde linned. Et par dage før jeres ankomst modtager I en e-mail med de aktuelle retningslinjer.

Vi er ikke vaccineret, kan vi tage på ferie?

Reglerne for rejser til andre lande kan variere fra land til land. Se de nyeste oplysninger og rejseanbefalinger på Udenrigsministeriets hjemmeside: Rejsevejledninger(um.dk) eller https://reopen.europa.eu/en 

Vi er ikke vaccineret, kan vi annullere eller ændre vores reservation?

Man behøver ikke være vaccineret, for at rejse i Europa. Reglerne varierer fra land til land, og i de fleste lande kan man med en negativ COVID-19-test sagtens krydse grænsen. Vær opmærksom på at tjekke rejsevejledningerne for at finde ud af, hvilke typer test, der accepteres på netop jeres destination. Hvis I stadig ønsker at ændre jeres ferie, gælder vores standardbetingelser.

Vi har brug for et negativt PCR-testresultat, kan vi annullere eller ændre vores reservation?

Reglerne for at rejse til andre lande varierer fra land til land. Men inden for EU er det aftalt, at man kan krydse grænser, hvis man kan fremvise et gyldigt coronapas i form af et bevis på vaccination eller på en negativ Covid-19-test. Hvilken slags negativ Covid-19 test der accepteres, kan også variere fra land til land. Der er forskellige muligheder for at få en sikker rejse og ferie og derfor kan vi ikke ændre eller annullere jeres reservation uden gebyr.

Hvilke krav er der for at rejse ind i transitlande?

Reglerne ændrer sig ofte, og de mest aktuelle oplysninger kan findes på hjemmesiden for de nationale myndigheder: Rejsevejledninger (um.dk). https://reopen.europa.eu/en

Skal vi fremvise vaccinationsbevis eller en negativ coronatest på campingpladsen?

Dette varierer fra plads til plads. For at være sikker på gældende regler, anbefaler vi, at I tjekker campingpladsens egen hjemmeside. Der kan ligeledes foreligge krav om, at ovenstående dokumenter skal fremvises, når I krydser grænsen til et transitland eller til jeres destinationsland. De nyeste informationer angående rejseråd og -regler kan findes på Udenrigsministeriets hjemmeside: Rejsevejledninger (um.dk) eller https://reopen.europa.eu/en 

Der er obligatorisk karantæne ved hjemkomst efter ferie. Kan vi annullere uden gebyr?

Obligatorisk karantæne i hjemlandet er ikke grund til at annullere ferien uden gebyr. I sådanne tilfælde kan der tilbydes en ændring af reservationen til en anden periode.