Vacansoleil Logo
Glamping Boliger

... campingpladser fundet

Oplev Glamping med Vacansoleil

Ønsker I en lækker campingferie i det fri uden at gå på kompromis med hverken luksus eller komfort? Så skal I overveje glamping med Vacansoleil. Hos Vacansoleil finder I nemlig et stort udvalg af luksuriøse glampingboliger på flere af vores populære campingpladser i Europa.

Hvad er Glamping?

Glamping er, kort sagt, en glamourøs campingferie. Dvs. Super luksuriøs camping. Glampingboligerne findes på en række af vores lækre campingpladser og det der er fælles for alle glampingboliger er, at de er ekstra behagelige. Uanset om I vælger et glamping mobilhome eller et glamping safaritelt.

Hvor kan I tage på Glamping?

Glamping bliver mere og mere populært og derfor tilbyder vi en lang række af destinationer hvor glamping er muligt. Vil I nyde en fantastisk glampingferie I Sydfrankrig i et lækkert glamping mobilhome med privat boblebad? Eller hvad med et luksus glamping safaritelt på en af de mest populære campingpladser I Toscana? Uanset hvad I vælger, venter der jer en fantastisk ferie.

Vores glamping boliger

Nyd ferielivet I jeres glamping bolig både indenfor og udenfor. I har masser af plads og kan se frem til at benytte den meget rummelige og lækre veranda, hvor I kan spise, slappe af i de hyggelige omgivelser, spille spil eller bare nyde sommeraftenerne sammen, mens mørket falder på.

Alle glamping mobilhomes er indrettet moderne med lækkert ekstraudstyr og smarte detaljer. Fx har de fleste glamping mobilhomes installeret en opvaskemaskine, en moderne kaffemaskine og nogle boliger har ovenikøbet privat boblebad, en stor lækker regnbruser, hængekøje eller adgang til en eksklusiv pool, kun for glampinggæster. På en glampingferie kan I nyde jeres velfortjente ferie fuldt ud.

Hvorfor vælge Vacansoleil til glamping ?

Hos Vacansoleil får I det største udvalg af campingpladser spredt over 19 europæiske lande. I kan vælge mellem de bedste og sjoveste campingpladser med aktiviteter og faciliteter for hele familien. Ønsker I en ferie med sol, hav, strand, bjergluft, fortryllende søer eller med en storby tæt på? Valget er helt op til jer! Hos Vacansoleil kan I finde en ferie for en hver smag, og ikke mindst for enhver pengepung. På adskillige af campingpladserne har I mulighed for at vælge boligformen glamping og dermed få en ekstra luksuriøs ferieoplevelse. Hos Vacansoleil får I sikkerhed da vi er medlem af rejsegarantifonden samt e-mærket.

Hvad er forskellen mellem camping og glamping?

På vores campingpladser tilbyder vi flere forskellige boligformer som I kan vælge mellem. På en lang række campingpladser kan I vælge boligformen glamping. Vælger I en glampingbolig betyder det, at I får en bolig (mobilhome eller telt), som er mere luksuriøst og komfortabelt indrettet end en almindelig bolig. Der er kræset mere for detaljerne i og udenfor boligen og der er mere udstyr. Så ønsker I ekstra komfort og luksus på jeres ferie, så skal I uden tvivl booke glamping.

Vores mest populære glamping destinationer

Har I brug for inspiration til hvilken campingplads I skal vælge til glampingferien? Nogle af de mest populære glamping destinationer kan I se her:

Hvor vil I rejse hen?
Hvornår?
Rejsedeltagere
Boligtype?
Beklager, vi har ikke fundet nogen egnet ferie. Venligst foretag et nyt valg og prøv igen.