Campingpladser ved Italiens søer

Vi kan garantere en alletiders ferie på vores campingpladser ved italiens søer. Vi har et stort udvalg af lækre campingpladser rundt om søerne. Store, små, aktive, rolige – alt er muligt. Alle, der elsker vandsport, vil elske dette paradis! Vandski, windsurfing, sejlads, svømning... alt er muligt.

Men der er selvfølgelig også rig mulighed for at kombinere med noget kulturelt. Ved søerne og i kort afstand fra campingpladserne, ligger de smukkeste byer og landsbyer. Her kan I nyde den autentiske atmosfære og naturligvis lækker mad.
 

Se alle vores campingpladser ved italiens søer her


Valle Romantica

Italien – Maggioresøen
Maggioresøen og Cannobios bymidte er inden for gåafstand, men I kan også tage bussen, som kører hver halve time fra campingpladsen til bymidten. Ved siden af campingpladsen kan I svømme i floden.

Continental Camping Village

Italien – Maggioresøen
Campingpladsen ligger direkte på stranden til Mergozzosøen. En sikker og børnevenlig strand. Lidt længere væk er Maggioresøen, hvor I kan tage på smukke bådture og imponerende vandreture.

Europa Silvella

Italien – Gardasøen
Europa Silvella ligger direkte ved Gardasøen og har sin egen strand, hvor I kan få lidt kulør. Fra molen kan I dykke ned i det krystalklare vand. Udsigten fra campingpladsen er imponerende og swimmingpoolsene kan ganrantere jer 100% vandsjov!

Baia Verde

Italien – Gardasøen
Ved Gardasøens fredelige område ligger luksuriøse camping Baia Verde. Tag på dejlige bil- og vandreture i området – når I kommer tilbage på pladsen, kan I slappe af med vandmassage eller en god bog ved poolen.

Del Garda Village & Camping

Italien – Gardasøen
Denne skønne campingplads ligger kun en lille gåtur fra Gardasøen (500 m). I området er der rig mulighed for dagsture, Verona og Venedig er et must at opleve.
 

Campeggio del Garda

Italien – Gardasøen
Helt unik placering – direkte ved Gardasøen. Her består størstedelen af underholdningen af vandsportsaktiviteter; svømning, sejlads, vandski... mulighederne er mange. Om aftenen kan I slentre gennem Peschieras hyggelige gader.
 

Due Laghi

Italien – Trentino / Sydtyrol
Denne campingplads, med det meget beskrivende navn, ligger ved Lago di Levico. Den større sø Lagi di Caldonazzo ligge lidt længere væk. Due Laghi har sin egen private strand ved søen, som I selvfølgelig også kan benytte, ligesom I kan benytte de private toiletfaciliteter.

San Cristoforo

Italien – Trentino/Syd-Tyrol
En lille campingplads med mindre end 50 m gåtur fra Lago di Caldonazzo. I og uden for søen kan I nyde vandsportsaktiviteter eller besøge den sjove strandbar.

 

Lago Maggiore

Italien - Maggioresøen
Navnet siger alt! Denne mellemstore familiecampingplads, ligger direkte ved Maggioresøen. Dette er en dejlig destination, der med sine børnevenlige og sikre strande, især er velegnet til yngre familier,. Teenagere kan have det sjovt på deres egen måde på dansegulvet.