Campingpladser ved Italiens søer

Vi kan garantere en alletiders ferie på vores campingpladser ved italiens søer. Vi har et stort udvalg af lækre campingpladser rundt om søerne. Store, små, aktive, rolige – alt er muligt. Alle, der elsker vandsport, vil elske dette paradis! Vandski, windsurfing, sejlads, svømning... alt er muligt.

Men der er selvfølgelig også rig mulighed for at kombinere med noget kulturelt. Ved søerne og i kort afstand fra campingpladserne, ligger de smukkeste byer og landsbyer. Her kan I nyde den autentiske atmosfære og naturligvis lækker mad.
 

Se alle vores campingpladser ved italiens søer her


Valle Romantica

Italien – Lago Maggiore
En botanisk campingplads i gåafstand fra søen og kun fem km fra den schweiziske grænse. Nyd et lokalt måltid i den autentiske restaurant eller på værtshuset.

Europa Silvella

Italien – Gardasøen
Smukt anlagt i terrasser med skøn udsigt, godt poolområde og privat strand ved søen. Mange sportsaktiviteter og underholdning for alle aldre.

Bella Italia

Italien – Gardasøen
Stor campingplads med udsøgte faciliteter, flere pools, jacuzzi og 5 vandrutschebaner. Sirmione, Gardaland og operabyen Verona ligger lige i nærheden.

Baia Verde

Italien – Gardasøen
Et dejligt sted på den rolige side af Gardasøen nær Manerba. Nyd det dejlige italienske solskin på campingpladsens terrasse eller nyd en hydro massage.

Del Garda Village & Camping

Italien – Gardasøen
Meget velholdt campingplads nær Gardasøen. Også mulighed for vandsjov i pladsens swimmingpool. Inviter børnene i forlystelsesparken Gardaland.

Campeggio del Garda

Italien – Gardasøen
Denne dejlige familiecampingplads har en unik placering. Direkte ved Gardasøen med alle former for vandsportsmuligheder. Nyd de nye faciliteter på campingpladsen og de smukke omgivelser.

Lido Verbano

Italien – Lago Maggiore
Oplev den gæstfri stemning på Camping Lido Verbano og udforsk de varierede omgivelser. Stresa? Milano? Arona? Angera? Santa Ceterian del Sasso? Varese?

Sassabanek

Italien – Iseosøen
En dejlig campingplads på sin egen halvø i Iseosøen. Der er fokus på vandsjov og-sport, både på pladsen og i søen. Iseo er en hyggelig lille by. Brescia ligger også tæt på.

Lago Maggiore

Italien - Lago Maggiore
En af de bedste campingpladser ved Maggioresøen. Et godt valg til familier med mindre børn og teenagere. Græsplæne til solbadning og en sikker strand. God pool og underholdning.