Campingpladser i Antwerpen

Camping i Antwerpen

Mens I opholder jer på campingpladsen i Antwerpens provins, kan I nyde naturrige områder hvor I kan klatre, cykle eller spille golf. Antwerpens provins har smukke skove og klitter, men det er også hjem for populære ressorts og smukke byer. Udforsk kulturen og tag en tur til Antwerpen, alt er muligt. Antwerpens provins grænser til Holland. Perfekt til en aktiv eller afslappende ferie med familien midt i en smuk natur, I behøver ikke at køre langt. Leder I efter en campingplads i Antwerpens provins? Vacansoleil har udvalgt de bedste campingpladser til jer.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Antwerpen med Vacansoleil

Oplev Antwerpen

Når I vælger en campingplads i Antwerpens provins vil I ikke komme til at kede jer et sekund. Regionen har smukke mountainbikeruter og et stort netværk af cykelruter. Tag jeres egen cykel og oplev de smukkeste steder i denne region. I kan også nyde en gåtur i de skønne bakker. Snoede floder, smukke landskaber, flot dyreliv, store søer, naturen i Antwerpens provins variere enormt. Naturligvis kan I udforske omgivelserne ved jeres campingplads i Antwerpens provins på flere måder, fx på hesteryg eller i bil.

Oplevelsesture fra jeres campingplads i Antwerpens provins

At campere på en campingplads i Antwerpens provins er en oplevelse for hele familien. Jeres campingplads er det perfekte udgangspunkt for oplevelsesture. Besøg Olmense Zoo, hvor I kan se hvide løver og tigere. Se lejetøjmuseet i Mechelen eller gå i aktivitetscenteret for viden og teknologi, hvor børn selv kan eksperimentere. Til slut kan I tage en tur til “Belgiens hyggeligste familiepark” Bobbejaanland bør bestemt være på jeres “to do” liste. En campingplads i Antwerpens provins tilbyder bestemt en spændende ferie for både unge og ældre.

Omgivelserne omkring campingpladsen i Antwerpens provins

Der er mange ting at se og opleve i nærheden af jeres campingplads i Antwerpens provins. De femten kapeller i Mol, den Gevangenpoort i Lier, Fort Brasschaat i Brasschaat, den Rombouts Cathedral i Mechelen og Arboretet Kalmthout er bare nogle exempler. I vil også finde flere museer, kloster og katedraler i Antwerpens provins. En dag i kulturens navn kunne også være en god idé når man ønsker et alternativ til en dag på stranden. Zilvermeer strand, Zilverstrand og Familiestranden er alle perfekte til en dag ude, men nær jeres campingplads i Antwerpens provins.

Antwerpen by

Antwerpen by er et absolut must hvis I har et ophold på en campingplads i Antwerpens provins. Byen af mode, diamanter og Rubens værker. Stig ombord og tag en bådtur på Schelde eller oplev Rubens hjem, som han boede i da han var barn. Shop til I falder om i Meir og Wilde Zee eller besøg det overdækkede shoppecenter Grand Bazar. Leder I efter en diamant? Så er I nødsaget til at opleve Diamont Distriktet, hjertet af Antwerpens diamantindustri. Tag et hurtigt hvil på en af caféerne på Grote Markt og nyd en lækker belgisk øl. Tag en tur sammen med jeres børn til den fascinerende Zoo i Antwerpen på jeres ferie i Antwerpens provins.

En campingferie i Antwerpens provins er en oplevelse for både yngre og ældre.