dk-kop.jpg

Campingpladser København

Camping nær København

Når I booker en campingplads nær København, booker I en ferie på det herlige Sydsjælland. Her er ikke langt til den danske hovedstad. Naturen her er helt fantastisk. Smukke søer, store skove og I bor endda nær smukke strande, der også er velegnede til de mindste. Her er ret lavvandet. En camping nær København sikrer jer en perfekt ferie.

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i København med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Feddet Strand Camping & Feriepark

Faxe - København - Danmark

Flot campingplads med gode faciliteter og mange muligheder for aktiviteter.Den ligger på et stort, dejligt område med en lækker bred sandstrand. Herfra er der kun en times kørsel til København og en halv times kørsel tilBonBon-land.

Camping Skovly camping

Ringsted - København - Danmark

Oplev det skønne udendørs liv her på denne mindre, rolige campingplads. Deltag i gruppeaktiviteter. Nyd landskabet, som omringer jer og tag på dagsture til stranden, København og Roskilde.

Når I bor på en campingplads nær København, vil I selvfølgelig ønske at besøge denne fascinerende by. Vores dejlige hovedstad kan byde på en masse museer og kultur. Tag en på kanalrundfart eller besøg Amalienborg Slot. I er selvfølgelig også nødt til at se statuen af den lille havfrue med jeres egne øjne. Verdensberømte Tivoli vil gå rent ind hos børnene, ligesom det smukke fyrværkeri-show om sommeren. Helt bestemt et besøg værd når I holder ferie på campingpladsen nær København.