Campingpladser København

Camping nær København

Når I booker en campingplads nær København, booker I en ferie på det herlige Sydsjælland. Her er ikke langt til den danske hovedstad. Naturen her er helt fantastisk. Smukke søer, store skove og I bor endda nær smukke strande, der også er velegnede til de mindste. Her er ret lavvandet. En camping nær København sikrer jer en perfekt ferie.

Læs mere
Vælg mellem 1 campingplads i København med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Skovly camping

Ringsted - København - Danmark

Oplev det skønne udendørs liv her på denne mindre, rolige campingplads. Deltag i gruppeaktiviteter. Nyd landskabet, som omringer jer og tag på dagsture til stranden, København og Roskilde.

Når I bor på en campingplads nær København, vil I selvfølgelig ønske at besøge denne fascinerende by. Vores dejlige hovedstad kan byde på en masse museer og kultur. Tag en på kanalrundfart eller besøg Amalienborg Slot. I er selvfølgelig også nødt til at se statuen af den lille havfrue med jeres egne øjne. Verdensberømte Tivoli vil gå rent ind hos børnene, ligesom det smukke fyrværkeri-show om sommeren. Helt bestemt et besøg værd når I holder ferie på campingpladsen nær København.