Campingpladser Ain

Camping i Ain

I kan godt glæde jer til at holde ferie i Ain, for her forkæles alle sanser med en kombination af natur, kultur og kulinariske oplevelser. Denne skønne, grønne region ligger mellem floden Sâone i vest og Jura og Schweiz i øst. Ain er et smukt område fuld af middelalderlige byer, gamle historiske seværdigheder, et utroligt skiftende landskab og en fascinerende historie. Byerne Lyon og Macon er perfekte udflugtsmål. Genève og dens majestætiske sø ligger heller ikke langt væk. Hvis I er vininteresserede, er området som en bid af himlen med vinmarkerne i Macon, Bugey og Beaujolais lige om hjørnet. Udendørsmennesker vil også virkelig sætte pris på regionen, for her kan man både cykle, vandre og svømme i søerne. Ain har alt, hvad den ultimative ferieoplevelse kræver. 

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Ain med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Plaine Tonique

Montrevel-en-Bresse - Ain - Frankrig

Navnet La Plaine Tonique emmer af dynamik! Med sin beliggenhed ved den store sø, er dette stedet for gæster, som er glade for vandsport. Men også svimmingpolsene og underholdningen er i den grad værd at nævne. Alletiders campingplads med ideel kombination af sport og afslapning.

Camping Kanopee Village

Trevoux - Ain - Frankrig

Rolig familiecampingplads ved Saôneflodens breder. I kan se skibene passere. Vandpark med rutschebaner ved siden af campingpåladsen. Den gamle by Trevoux er indenfor gåafstand. Dejligt område for hele familien.

Familiesjov ved vandet i Ain

Når I er på camping i Ain regionen, er I aldrig langt fra vandet. Sâone floden og den fantastiske menneskeskabte sø Les Dombes er begge skønne steder til ren afslapning og fordybelse. Svømme-, kano- og kajakture eller solbadning på stranden – her er plads til det hele. Naturelskere besøger oftest den spændende fuglepark i Villars Les Dombes, der har samlet over 300 arter fra hele kloden. Et besøg her er en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Udflugter til byen fra jeres campingplads i Ain

Lyon ligger kun en kort køretur fra campingpladserne og er et fabelagtigt sted til en udflugt. Lyon er Frankrigs 3. største by og er så rig på kultur og historie, at hele familien vil elske et besøg her. Bourg-en-Bresse, Chalon og Macon er ligeledes charmerende, gamle byer med fabelagtige shopping muligheder og endnu bedre restauranter. Selvom Genève ligger en del længere væk, skal den ses, når I besøger regionen. I må heller ikke gå glip af det middelalderlige mesterværk Pérouges, der er betegnet som Frankrigs smukkeste by. Nyd en lokalbrygget øl på torvet og betragt verdens gang.  

Udendørsliv i Ain

Ain er et veritabelt paradis for alle, der nyder en aktiv ferie i det fri. Hele 1500 km cykelruter fører jer igennem frodige, grønne skove, forbi bugtede floder og indbydende, krystalklare søer. Det skiftende landskab har alt fra stier i fladt terræn til stejle bjergruter, og er derfor fuld af muligheder for vandreture. Aftensmaden kan I fange selv, så tag en fiskestang med eller lej en og læg en frisk fisk på grillen. Det er den perfekte slutning på en dejlig dag.

Seværdigheder og aktiviteter nær jeres campingplads i Ain

Bourg-en-Bresse er hovedstaden i Ain. Denne, charmerende og kønne lille by, kan imponere med gammel arkitektur. Tag en slentretur gennem gaderne og oplev de berømte kirker fra det 16. århundrede. Find jer til rette på en café eller en restaurant og prøvesmag de lækre vine og den lokale ost Bleu de Gex. Byen er kun et stenkast fra Camping La Plaine Tonique i Montrevel-en-Besse. Ain er kendt for sine fantastiske vine, så hvis I kan lide de liflige dråber, bør I smage vinene fra Bugey og Macon. I må heller ikke glemme den mest berømte vin i området – Beaujolais. Tag en kort køretur fra Camping Kanopee VIllage i Trevoux til den idylliske landsby Fleurie. Betragt solnedgangen fra en behagelig stol i en af byens fantastiske restauranter, mens I skyller dagens begivenheder ned med et udsøgt glas Fleurie.