ain-900x170.jpg

Campingpladser Ain

Camping i Ain

I kan godt glæde jer til at holde ferie i Ain, for her forkæles alle sanser med en kombination af natur, kultur og kulinariske oplevelser. Denne skønne, grønne region ligger mellem floden Sâone i vest og Jura og Schweiz i øst. Ain er et smukt område fuld af middelalderlige byer, gamle historiske seværdigheder, et utroligt skiftende landskab og en fascinerende historie. Byerne Lyon og Macon er perfekte udflugtsmål. Genève og dens majestætiske sø ligger heller ikke langt væk. Hvis I er vininteresserede, er området som en bid af himlen med vinmarkerne i Macon, Bugey og Beaujolais lige om hjørnet. Udendørsmennesker vil også virkelig sætte pris på regionen, for her kan man både cykle, vandre og svømme i søerne. Ain har alt, hvad den ultimative ferieoplevelse kræver. 

Læs mere
Vælg mellem 2 campingpladser i Ain med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping La Plaine Tonique

Montrevel-en-Bresse - Ain - Frankrig

Navnet La Plaine Tonique emmer af dynamik! Med sin beliggenhed ved den store sø, er dette stedet for gæster som er glade for vandsport. Men også svimmingpolsene og underholdningen er i den grad værd at nævne. Alletiders campingplads med ideel kombination af sport og afslapning.

Camping Kanopee Village

Trevoux - Ain - Frankrig

Rolig familiecampingplads ved Saôneflodens breder. I kan se skibene passere. Vandpark med rutschebaner ved siden af campingpåladsen. Den gamle by Trevoux er indenfor gåafstand. Dejligt område for hele familien.