Campingpladser i Alsace

Camping i Alsace

På en camping i Alsace kan I nyde alt det smukke ved denne ekstraordinære franske region. Området har et varieret landskab og en blanding af franske og tyske ingredienser. Det viser sig i vingårdene, de farverige byer, blomsterudsmykkede balkoner og den krydrede mad. Alsace byder også på mange og varierede seværdigheder. Gode muligheder for vandring og mountainbiking, et spil tennis eller gallop på hesten gennem de store skove. Det hele er muligt. Der er også rig mulighed for vandsport i denne region. På en camping i Alsace er I omgivet af det grønne og I kan vælge om I vil være aktive eller slappe af.

Læs mere
Vælg mellem 3 campingpladser i Alsace med Vacansoleil

Avanceret søgning:

Camping Le Ried

Boofzheim - Alsace - Frankrig

Et grøn campingplads i Alsace - blot et stenkast fra den tyske grænse og Europa Park. Pladsen har indendørs- og udendørs swimmingpool, fiskedam samt masser af sportsaktiviteter på pladsen. Oplev områdets hyggelige vinlandsbyer.

Camping Les Vosges du Nord

Oberbronn - Alsace - Frankrig

Mindre og rolig panoramacampingplads i det nordlige Alsace. Her er det grønnere end grønt, og helt perfekt til lange vandreture. Glem ikke at besøge den dejlige by Strasbourg

Fra en camping i Alsace kan I besøge en række fine byer. Tag en historisk tur rundt i middelalderbyen Colmar eller besøg Mulhouse, den gamle håndværksby. Strasbourg er også en by, der er værd at besøge. Glæd børnene med et besøg i Europapark, en temapark nær byen Rust i Tyskland. Alsace er kendt for sine vingårde. Nyd et glas fremragende hvidvin, mens I slapper af på en solrig terrasse – et skønt ferieminde fra jeres camping i Alsace.